نماینده مجلس نباید وکیلالدوله باشد/ رهبر انقلاب بهدلیل ناکارآمدی 2 سال نمایندگان مجلس را به حضور نپذیرفتند
حجتالاسلام سید ناصر موسوی لارگانی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به شاخصههای نماینده اصلح اظهار کرد: مقام معظم رهبری بارها در سالگرد تأسیس مجلس شورای اسلامی این شاخصهها را معرفی کردند، امام خمینی (ره) هم مهمترین شاخصه نماینده را الگوبرداری از رفتارهای شهید مدرس دانستند و فرمودند که سادهزیستی، مقابله با زیادهخواهان، مبارزه با استکبار و استعمار پیر و شجاعت از شاخصههای یک نماینده تراز انقلاب است.
وی با بیان اینکه شجاعت مهمترین اصل برای نمایندگی مجلس است، گفت: نماینده وکالت مردم را در مجلس برعهده میگیرد و کار وکیل دفاع از موکل است، بنابراین اگر وکیلی در دادگاه با طرف مقابل کنار بیاید و گاه در اعاده حقوق موکل به شرایط طرف مقابل هم توجه کند، این وکیل قابل اعتماد نیست.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شرایط وکالت مجلس باید برای مردم تبیین شود، اظهار کرد: نماینده مجلس نباید وکیلالدوله و وکیل احزاب و گروهها باشد، باید فقط وکیل مردم باشد و مراقب باشد رأی که در طرحها و لوایح میدهد آیا منافع مردم را تأمین میکند یا خیر.
موسویلارگانی با اشاره به عدول برخی وکلای مجلس از وظایف نمایندگی اظهار کرد: افرادی که در انتخابات اسپانسر کاندیدا میشوند و از او حمایت میکنند، بعد از نمایندگی او را رها نخواهند کرد، بنابراین کاندیدایی که با حمایت دیگران بر کرسی مجلس تکیه میزند، بیشتر دنبال تأمین نظر حامیان انتخاباتی خود است و وقتی برای رسیدگی به امور ملی ندارد.
وی با اشاره به اینکه یکی از عیوب مجلس دهم لیست محوری بود، گفت: حضور لیستی افراد ضربه سنگینی به مجلس دهم وارد کرد و دیدیم که در این مجلس بهرغم تمام عهدشکنیهای استکبار و اروپا لوایحی تصویب شد که خواست مردم نبود.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه ناکارآمدی مجلس دهم سبب شد مقام معظم رهبری در این دوره فقط در سال اول و سوم نمایندگان را به حضور بپذیرند، تصریح کرد: ایشان دو سال اعضای مجلس دهم را به حضور نپذیرفتند و این در طول 40 سال انقلاب بیسابقه بود.
موسوی لارگانی گفت: رهبری در سال سوم در رابطه با قانون پولشویی و دیگر لوایحی که دولت بر آن پافشاری داشت به نمایندگان فرمودند پخت پز اینها را در کشور خودمان انجام دهیم، منتظر نمانیم لایحه آماده دیگران را به مجلس بیاوریم و چشم بسته آن را تصویب کنیم؛ بنابراین مجلس دهم اگر به همین یک دستور عمل میکرد و در تصویب لوایح FATF دنبال اسپانسرها و لیستهای خود نمیرفت، قطعاً این چهار لایحه در مجلس تصویب نمیشد. اما شاهد بودیم که این لوایح در مجلس تصویب شد و الان هم پافشاری دولت و نمایندگان بر مجمع تشخیص مصلحت است که چرا اینها را تعیین تکلیف نمیکند.
وی با بیان اینکه شورای نگهبان به لوایح چهارگانه ایرادهای دقیقی گرفت اما در مجلس به آن توجه نشد، خاطرنشان کرد: نمایندگان در برخی از زمانها به واسطه هزینههای سنگین انتخاباتی که با آن وارد مجلس شدهاند مجبور به جبران هستند.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی گفت: برخی کاندیداها هم از بیرون که به مجلس نگاه میکنند گمان میبردن در مجلس خبری هست و درآمدهای آنچنانی دارد، ولی وقتی وارد میشوند و میبینند از آنچه فکر میکردند خبری نیست، منحرف میشوند. چون با هزینههای سنگینی وارد شدهاند.
موسوی لارگانی با اشاره به اهیمت حضور مردم در پای صندوقهای رأی گفت: این معضلها را فقط مردم میتوانند حل کنند و به کاندیداهایی رأی دهند که شاخصههای فرمایشات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری برای نمایندگی را داشته باشند.
انتهای پیام/4034/
انتهای پیام/