ذبح عدالت در نهاد مجری عدالت/ تبرئه معنادار مدیران متخلف دانشگاه علوم پزشکی البرز در تعزیرات حکومتی!
به گزارش خبرنگار حوزه قضائی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در حالی که برخی مدیران دانشگاه علوم پزشکی البرز به اتهام فعالیت در شبکه فساد دارویی توسط سازمان اطلاعات سپاه بازداشت شدند، برخی اسناد حکایت از آن دارد، یکی از مدیران دیگر این دانشگاه که همزمان در بخش خصوصی هم فعال است، سال گذشته به عنوان متخلف به سازمان تعزیرات استان البرز معرفی شده اما علیرغم داشتن شاکی خصوصی در اقدامی عجیب از سوی این سازمان تبرئه میشود.
معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز در تاریخ 6 اسفند 97 در نامهای خطاب به ریاست سازمان تعزیرات استان البرز از شکایت فردی خبر میدهد که اصلاً اعتیاد ندارد اما نامش به عنوان فرد معتاد در مرکز خصوصی ترک اعتیاد یکی از مدیران دانشگاه ثبت شده و حتی به نام وی سهمیه داروی متادون گرفته میشود! شکایتی که ظاهراً به جایی نمیرسد و نامه دومی در تاریخ 11 تیر 98 خطاب به ریاست تعزیرات استان البرز صادر میشود و در آن از تخلفات دیگر این مرکز مبنی بر وجود 48 پرونده بیمار مشکلدار اعم از 8 پرونده ثبت شده در مرکز دیگر، 11 پرونده فاقد برگه هویت معتبر و 29 پرونده ثبت نشده در مرکز دیگر خبر میدهد.
پروندهای که همراه با چند 10 پرونده از مراکز دیگر ترک اعتیاد و با شرایط مشابه و البته بدون شاکی خصوصی در سازمان تعزیرات استان البرز مورد رسیدگی قرار گرفته و به صدور رأی منتهی می شود. البته در این میان، مرکز آقای مدیر، تنها مرکزی است که تبرئه میشود اما سایر مراکز با همان شرایط و تنها با اعداد و ارقام متفاوت محکوم میشوند!
نکته قابل توجه در رأی صادره که یکی از دلایل تبرئه شدن مرکز آقای مدیر است، استناد به این نکته است که «مرکز مذکور چون در بازدیدهای دورهای دانشگاه علوم پزشکی البرز قبلا توانسته نمره قبولی بگیرد تبرئه میشود!» این نکته به این دلیل عجیب است که دقیقاً تخلف گزارششده سایر مراکز همین تخلف آقای مدیر است و اتفاقاً این مراکز هم مورد بازرسی دورهای قرار گرفته و همه نمره قبولی گرفتهاند و گر نه امکان ادامه فعالیت نداشتند که قرار باشد دانشگاه درباره آنها گزارش تخلف بنویسد! اتفاقی عجیب و غیر قابل قبول در ایجاد عدالت قضائی در سازمان تعزیرات استان البرز که یک مرکز تبرئه میشود و سایر مراکز با شرایط مشابه محکوم میشوند!
نکته دیگر اینکه در بسیاری از مراکزی که دانشگاه اقدام به صدور گزارش تخلف کرده و بر مبنای آن رأی صادر کرده «وجود کد ملی نامعتبر و یا عدم وجود برگه هویت است» که قاضی محترم همه این مراکز را بنابراین تخلفات محکوم میکند اما مرکز آقای مدیر که همین تخلف را به استناد گزارش دانشگاه دارد، با این استناد که بر اساس پروتکل کشوری وجود کپی شناسنامه و یا کارت ملی کفایت می کند و نواقص اعلامی به دلیل محدویت زمانی ورود اطلاعات به سامانه آیداتیس، امری طبیعی است تبرئه می شود!!
اما شبکه فساد دارویی که بر اساس گزارشهای منتشر شده به قاچاق متادون در استان البرز متهم است، کارنامه سیاهی در لاپوشانی اعلام اسامی مدیران متخلف خود به تعزیرات دارد. نمونه بارز آن عدم معرفی خانم «مریم ر.» مدیر وقت میانی دانشگاه علوم پزشکی البرز به عنوان متخلف است.
«مریم ر.» که اتفاقاً جزء بازداشتیهای همین شبکه فساد دارویی نیز بوده است همزمان با مدیریت در دانشگاه، مسئول فنی مرکز ترک اعتیاد «ط.پ» نیز هست. مرکزی که به عنوان متخلف در قاچاق متادون به تعزیرات معرفی میشود. با این ملاحظه که نام این مدیر میانی که پروانه مسئول فنی هم به نام او است (طبق پروانه شماره 4145323 مورخ 21/11/96)، در گزارش اعلامی به تعزیرات، حذف می شود و نام کسی که طبق اسناد موجود، تنها یک ماه قبل از گزارش اعلامی به عنوان مسئول فنی استخدام شده بوده (طبق پروانه شماره 4176030 مورخ 3/10/97) به عنوان متخلف معرفی تا جریمه میلیاردی برای او منظور گردد.
ضمن اینکه گفته می شود، اسناد رسمی وزارت بهداشت اعلامی از سوی فرد محکوم شده، اظهارات وی و وکلای او که گویای تاریخ حضور یکماهه او به عنوان مسئول فنی است مورد توجه قرار نمی گیرد! هر چند با بازداشت وی توسط سازمان اطلاعات سپاه تمامی این دسیسهها بر ملا شده است.
نکته قابل توجه اینکه این مدیر میانی متخلف که شخص دیگری را قربانی تخلفات خود کرده است، رسماً و طی نامه شماره 3717093 مورخ 11/3/98 به عنوان نماینده تامالاختیار دانشگاه علوم پزشکی البرز به سازمان تعزیرات حکومتی استان البرز معرفی می شود.
با این انتصاب فردی که خود متخلف بوده به عنوان کارشناس تامالاختیار بررسی تخلفات مراکز تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی البرز اظهار نظر میکند؛ اظهار نظرهایی که مبنای احکام صادر شده توسط تعزیرات حکومتی استان البرز بوده است!
انتهای پیام/4076/پ
انتهای پیام/