صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۳ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۸

بوت‌کمپ اینترنت اشیا استانی می‌شود

ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی در برگزاری نخستین بوت‌کمپ استانی اینترنت اشیا مشارکت می‌کند.
کد خبر : 468783

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری، زیست‌بوم اینترنت اشیا به عنوان یکی از ارکان تحقق تحول دیجیتال با کمبود نیروی متخصص در بخش‌های مختلف مواجهه است. نقصانی که شاید با کنار هم قرار گرفتن بازیگران این عرصه در برگزاری رویدادهای فناورانه مرتفع شود. همین مهم، دلیلی شده است برای ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تا در برگزاری نخستین بوت‌کمپ استانی اینترنت اشیا مشارکت کند.


اینترنت اشیا مفهومی پرکاربرد اما غریب برای کاربران خدمات دیجیتالی است. کنار هم قرار گرفتن این مفهوم با بوت کمپ که خود واژه‌ای ناآشنا است یک ترکیب سهل‌الوصول برای مخاطبان ایجاد می‌کند. رویداد فناورانه بوت‌کمپ استانی اینترنت اشیا از جمله رویدادهایی است که با مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سوم تا نهم اسفندماه امسال در استان گلستان برگزار می‌شود.


بر این اساس بوت کمپ استانی اینترنت اشیا با همت اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات استان گلستان و مرکز تحقیقات اینترنت اشیا و با همکاری پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات، پارک علم و فناوری استان گلستان و با حمایت ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از اوایل اسفند ماه امسال به مدت یک هفته در این استان برگزار می‌شود. 


در این بوت کمپ شرکت‌کنندگان پس از آموزش و کسب مهارت به انجام پروژه‌های کاربردی به صورت تیمی پرداخته و به صورت عملی با مفاهیم و ساختار اکوسیستم اینترنت اشیا آشنا می‌شوند. همچنین این بوت کمپ کمک خواهد کرد تا افراد علاقه‌مند مسیری را برای ورود به بازار کسب و کار در این حوزه برای خود ترسیم کنند.


یادگیری و پیاده‌سازی به صورت تعاملی و اثربخش، بهره‌مندی از اساتید متخصص و مربیان فنی آموزشی در هر بخش، استفاده از پک سخت‌افزاری آموزشی برای پیاده سازی عملیاتی سناریوها، ساخت یک محصول اولیه (MVP) مبتنی بر اینترنت اشیا در حین برگزاری بوت‌کمپ، بیش از ۵۰ ساعت آموزش مهارت محور همراه با انجام سناریوهای هوشمندسازی، حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از تیم‌های تشکیل شده در بوت‌کمپ، تبدیل ایده‌های هوشمندسازی و مبتنی بر اینترنت اشیا به نمونه اولیه و تهیه مدل کسب و کار، از جمله ویژگی‌های این دوره است.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر