صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۰ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۸
مجلس تراز انقلاب-1| ناصری در گفتگو با آنا:

شعارهای بی‌سرانجام نمایندگان مجلس ریشه در مبالغه‌گویی دارد

عضو شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان گفت: نمایندگان در آستانه انتخابات جرئت سر دادن شعارهای بی‌سرانجام را به خود می‌دهند؛ زیرا این موضوع ریشه در مبالغه‌گویی و ضعف سیستم‌های نظارتی دارد.
کد خبر : 468177

عبدالله ناصری در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در پاسخ به این پرسش که چرا برخی از نمایندگان مجلس وعده‌هایی را می‌دهند که نمی‌توانند عملی سازند؟ گفت: متأسفانه برخی از نمایندگان مجلس مبتلا به مبالغه‌گویی و اغراق‌گویی هستند و این مسئله پدیده‌ای است که ریشه در اخلاق و تاریخ ایران دارد.


وی افزود: اگر به کتابه‌های تاریخی و سفرنامه‌های نگاه کنید، این مقوله مورد اشاره بوده و همچنان هم است و تنها در رفتار نمایندگان مجلس مشاهده نمی‌شود و بیشتر مردم ایران به خصوص مسئولان به این نوع رفتار گرفتار هستند.


عضو شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان گفت: دومین دلیل اینکه کاندیداها شعارهایی را سر می‌دهند که از تحقق آن عاجز هستند به شفاف نبودن سیستم‌های نظارتی باز می‌گردد؛ یعنی ضعف سیستم‌های نظارتی و عدم شفافیت کافی در این رابطه سبب شده هیچ نهادی وجود نداشته باشد که پیگیر شعارهای نمایندگان باشد؛ بنابراین به خاطر ضعف این سیستم‌های نظارتی هر فردی به خود این جرئت را می‌دهد تا حرف‌ها و شعارهایی را سر دهد که بعدها به راحتی شعارهایش را کتمان کند.


ناصری با بیان اینکه مبالغه‌گویی یک پدیده عمومی و سلسله‌مراتبی است، یادآور شد: چون مردم از اخلاق مسئولان تبعیت می‌کنند، مبالغه‌گویی به امری فراگیر در جامعه تبدیل شده و این مسئله ضعف بنیان‌های اخلاقی را در پی داشته است.


وی بیان کرد: چون نوع حکومت دینی است، وقتی از سوی مسئولان دولت مبالغه‌گویی صورت می‌گیرد، مردم به تأسی از آنها این رفتار را انجام و ترویج می‌دهند، اما اگر مسئولان باور کنند که حکومت دینی و نظام سیاسی دینی مأموریت اصلی‌اش تکمیل و تکامل اخلاقی جامعه است نه حکمرانی سیاسی صرف، می‌توان به اصلاح وعده‌های نمایندگان و کمرنگ شدن مبالغه‌گویی امیدوار بود.


انتهای پیام/4079/


انتهای پیام/

ارسال نظر