صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۱ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۸
آنا بررسی می‌کند؛

نسل جدید هواپیماهای برقی در چرخه تولید/ تغییر در مفهوم مسافرت‌های هوایی با هواپیمای Zero

نسل آینده هواپیماهای الکتریکی با قابلیت‌های خاص خود می‌تواند به طور کلی مفهوم مسافرت‌های هوایی را دچار تغییر می‌کند.
کد خبر : 468060

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، هواپیمای Zero با ظاهر آیرودینامیکی خاص درصدد است تا مفهوم جدیدی برای هواپیماهای الکتریکی را به وجود آورده و صنعت حمل‌ونقل هوایی را دچار تحول کند. ظاهر این هواپیما در مقایسه با هواپیماهای کنونی بسیار متفاوت است.


هواپیمای Zero به‌جای موتورهای جت از باتری‌ها و ژنراتورهای مخصوص به‌منظور تأمین انرژی استفاده می‌کند. تمامی باتری‌های این هواپیما از طریق نور خورشید انرژی ازدست‌رفته خود را بازیابی کرده و نیروی لازم برای ساعت‌ها پرواز متوالی را فراهم می‌سازند. باتری‌های خورشیدی در هر دو ساعت به‌اندازه 25 دقیق انرژی بیشتر را برای هواپیما فراهم می‌کنند.


نکته قابل‌تأمل در مورد هواپیمای Zero تولید کمترین میزان آلایندگی در حین پرواز است. هواپیماهایی که هم‌اکنون به شکل بسیار گسترده‌ای در جهان در حال پرواز هستند و همه‌روزه میلیون‌ها مسافر را جابه‌جا می‌کنند ازلحاظ تولید گازهای آلاینده به‌هیچ‌وجه وضعیت مناسبی ندارند و هوا را به‌شدت آلوده می‌کنند.



شرکت‌های بزرگ حمل‌ونقل به‌خصوص نام‌های مطرح درزمینهٔ صنایع خودروسازی با تلاش زیادی به دنبال هرچه بیشتر کردن تولید خودروهای هیبریدی و الکتریکی هستند. به نظر می‌رسد این رویکرد تنها به اتومبیل‌های سبک محدود نمی‌شود و حتی خودروهایی مانند کامیون‌ها نیز نسبت به گذشته تغییرات بسیار زیادی کرده و انرژی موردنیاز خود را از باتری‌های الکتریکی تأمین می‌کنند.


به‌کارگیری باتری‌های الکتریکی و باتری‌هایی که انرژی موردنیاز خود را از نور خوشید تأمین می‌کنند، هم‌اکنون دیگر به‌عنوان قانونی نانوشته وجود دارد و دولت‌ها و شرکت‌های مختلف را ملزم به تولید این نوع از باتری‌ها می‌کند. نظرسنجی‌های مختلف از مردم نشان می‌دهد که مردم در بسیاری از کشورهای دنیا ترجیح می‌دهند به‌جای سفر با هواپیمای کنونی با هواپیمایی برقی که آلایندگی بسیار کمی دارند، استفاده کنند.


برخی از کارشناسان معتقدند: انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از پرواز هواپیماها یکی از مهم‌ترین عوامل آلودگی هوا است. در هواپیمای Zero به دلیل تأمین انرژی باتری‌های موجود در بدنه از طریق نور خورشید، سرعت هواپیما در مقایسه با هواپیماهای معمولی کمتر است و از همین رو مسافران ساعت‌های بیشتری را در سفر هستند.


انتهای پیام/4144


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
ناشناس
14:28 - 1398/11/05
از خبرنگاران محترم خواهشمندم، موضوع اجرای رای شماره 2071 هیات عمومی دیوان عدالت اداری را پیگیری و اطلاع رسانی نمایند. با تشکر