صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۲ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۸
رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت:

آلودگی هوا عامل هدررفت بیش از ۴۸۶ هزار سال عمر است

رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با بیان این‌که آلودگی هوا عامل هدررفت بیش از ۴۸۶ هزار سال عمر ایرانی‌هاست، گفت: بی‌توجهی به این موضوع باعث افزایش هزینه برای دولت در بخش درمان می‌شود.
کد خبر : 467740

به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، عباس شاهسونی در جلسه امروز کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا که در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، عنوان کرد: اختلاف وزارت نفت و صمت در خصوص سوخت استاندارد یک روز باید به پایان برسد زیرا این موضوع با سلامت مردم در ارتباط است.


وی با اشاره به این‌که مرگ‌های زودرس در کشور سالانه ۵.۷ میلیارد دلار هزینه ایجاد می‌کند، گفت: حدود ۱۱ هزار نفر مرگ که معادل ۸,۹ درصد است مربوط به مرگ‌های مرتبط با آلودگی هوا است.


رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: در بحث آلودگی هوا باید به این موضوع توجه داشته آلودگی هوا صرفاً مربوط به ذرات معلق نیست بلکه شاخص‌های دیگری همچون اوزون و ناکس نیز در آلودگی هوا تأثیرگذار هستند که می‌بایست در برنامه‌ریزی‌ها و سیاست گذاری‌های مورد توجه قرار گیرند. 


شاهسونی در ادامه به ارائه آماری در ارتباط با تاثیر آلودگی هوا در بیماریهای شایع در کشور پرداخت و گفت: ۶,۵ درصد از سکته‌های قلبی، ۸ درصد از سکته‌های مغزی و ۱۱ درصد سرطان‌های ریه منتسب به آلودگی هوا است و عدم بهبود استاندارد خودروها باعث می‌شود در بخش درمان برای دولت هزینه ایجاد شود.


وی با اشاره به این مطلب که آلودگی هوا و تأثیر آن بر جامعه تنها مخصوص ایران نیست اذعان کرد: بیش از ۴۸۶ هزار سال عمر هدر رفته ناشی از موضوع آلودگی هوا است که سیاست‌گذاران می‌بایست در بررسی‌های خود این موضوع را مدنظر قرار دهند.


رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت در پایان در ارتباط با پیش فروش خودروهای که دارای استاندارد یورو ۵ نیستند و قرار است در سال ۹۹ تحویل داده شوند نیز گفت: چطور ممکن است وقتی که تنها دو ماه تا آخر سال باقیمانده شرکت خودروسازی می‌تواند تاییدیه یورو ۵ را دریافت کند. این بازی به نفع سلامت مردم روزی باید به پایان برسد.


انتهای پیام/۴۱۰۵/


انتهای پیام/

ارسال نظر