صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۳۸ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۸
حجت‌الاسلام عامری در گفتگو با آنا:

مجله جامعه‌شناسی و علوم انسانی در دانشگاه آزاد هرمزگان فعال می‌‌شود

رئیس هیئت اندیشه‌ورز تعالی علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان از راه‌اندازی یک رشته در حوزه علوم انسانی و مجله‌ای در حوزه جامعه‌شناسی و علوم انسانی این دانشگاه خبر داد.
کد خبر : 467656

حجت‌الاسلام مصطفی عامری در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در پاسخ به این پرسش که هیئت‌ اندیشه‌ورز در استان هرمزگان از چه زمانی تشکیل شده و آیا روند تشکیل آن کامل شده است یا خیر، اظهار کرد: «این هیئت از مهر امسال با حضور تعدادی از اعضای هیئت علمی تشکیل و جلساتی برگزار شده است؛ اما در این مدت متوجه شدیم که تعدادی از استادان انگیزه لازم را ندارند. ابتدا استادان و معاونان به‌خوبی توجیه نبودند و به همین دلیل همکاری مناسبی نداشتند، اکنون قرار است چند تن از اعضای این هئیت را با افراد جدید جایگزین کنیم.»


وی درباره مأموریت هیئت‌های اندیشه‌ورز و تأثیر آنها بر حوزه علوم انسانی افزود: «یکی از مأموریت‌های اصلی این هیئت، تعالی علوم انسانی است. به‌تازگی هم قرار است برای توانمندی استادان راهکارهایی اندیشیده شود و مصوبات را به تهران ارسال کنیم. تصحیح نسخ و کتب، پایان‌نامه‌ها، استفاده پایان‌نامه‌ها برای مسائل روز از اقداماتی است که قرار است انجام شود، بازی فکری برای دانشجویان نیز ابداع و در کتاب‌ها و نظام آموزشی تغییر و تحول ایجاد خواهد شد.»


پیگیری راه‌اندازی مجله‌ای در حوزه جامعه‌شناسی و علوم انسانی


رئیس هیئت اندیشه‌ورز تعالی علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان ادامه داد: «پیگیر راه‌اندازی یک مجله در حوزه جامعه‌شناسی و علوم انسانی هستیم و درخواست آن را ارائه کرده‌ایم تا دستور را گرفته و مجله را راه‌اندازی کنیم. قرار است یک رشته هم در حوزه علوم انسانی راه‌اندازی کنیم که کارهای مقدماتی انجام شده است.»


عامری با اشاره به اعضای هیئت اندیشه‌ورز دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان بیان کرد: «بیشتر استادان این هیئت از حوزه علوم انسانی هستند، یک نفر زبان انگلیسی است و دیگران همه در حوزه علوم انسانی هستند.»


امکان معرفی اعضای جدید


وی خاطرنشان کرد: «تعداد اعضای هیئت 11 نفر هستند؛ اما برخی از اعضا رزومه‌ خود را برای ما ارسال نکرده‌اند. در جلسه اخیر در این باره صحبت شد و قرار است یک جلسه دیگر برگزار کنیم و اگر اعضایی حضور نیافتند، اعضای جدیدی را معرفی و به سازمان مرکزی ارسال کنیم.»


رئیس هیئت اندیشه‌ورز تعالی علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان درباره خروجی جلسات این هیئت یادآور شد: «تاکنون جلسات خوب و منظمی برگزار کرده‌ایم؛ البته در دی 98 به‌دلیل برگزاری امتحانات پایان ترم جلسات برگزار نشد با این حال از مهم‌ترین خروجی‌های هیئت می‌توان به تصویب راه‌اندازی یک رشته جدید اشاره کرد.»


درخواست راه‌اندازی رشته جامعه‌شناسی انقلاب اسلامی و مردم‌شناسی



عامری تأکید کرد: «جامعه‌شناسی انقلاب اسلامی و مردم‌شناسی هم جزء رشته‌هایی است که در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد درخواست داده‌ایم. موضوع دیگر نیز راه‌اندازی مجله بود که همکاران در حال پیگیری آن در تهران هستند.»


وی با گله‌مندی از تأخیر در صدور احکام برخی استادان خاطرنشان کرد: «بیشتر اعضای هیئت علمی دانشگاه هرمزگان زمانی که فراخوان جذب هیئت علمی می‌دهیم، گله‌مند هستند و عنوان می‌کنند که دو یا سه سال است که در روند هیئت علمی‌شدن هستند و تمام کارهای‌شان انجام شده؛ اما سازمان مرکزی حکم نزده است. اگر این حکم زده شود به‌دلیل اینکه تمام گزینش‌ها صورت گرفته است، موجب بالارفتن سطح کیفی دانشگاه شده و به بحث تدریس نیز کمک زیادی خواهد کرد.»


رئیس هیئت اندیشه‌ورز تعالی علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان بیان کرد: «گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس فقط دو هیئت علمی دارد در صورتی که نزدیک 16 تا 17 استاد در حال بررسی داریم. یک نفر بازنشسته شد، یک استاد هم به دانشگاه دیگر رفت و یکی انتقالی گرفت. اکنون فقط دو نفر هستند و اداره‌کردن گروه معارف با دو استاد خیلی سخت است.»


عامری عنوان کرد:‌ «دو نفر که همه کارهای‌شان انجام شده حدود دو سال است که منتظر حکم هستند! استاد می‌آید؛ اما ممکن است دل به کار ندهد و وقت نگذارد؛ چراکه حق‌التدریسی است.»


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر