صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۷ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۸
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل عنوان کرد؛

حل ریشه‌ای مشکلات با ورود افراد متخصص به امور خیریه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ورود افراد متخصص به امور خیریه را در حل ریشه‌ای مشکلات جامعه، بسیار مؤثر دانست.
کد خبر : 467652

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اردبیل، اسحاق رسولی در دیدار با اعضای شورای مرکزی مجمع مهندسان خیّر استان اردبیل گفت: «اینکه دانشگاهیان و مهندسان به‌صورت عالمانه‌تر وارد عمل خیر شده‌اند، راه‌اندازی نهضتی جدید برای پرداختن به ریشه‌های اساسی مشکلات و نارسایی‌های جامعه را نوید می‌دهد.»


وی ادامه داد: «دانشگاه آزاد اسلامی به معنی واقعی یک دانشگاه عام‌المنفعه است. در دوره جدید نیز دانشگاه آزاد اسلامی بنا بر این دارد که بیش از پیش در خدمت مردم باشد و وارد متن مسائل و چالش‌های مردم و جامعه شود.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ادامه داد: «مجمع مهندسان خیر می‌تواند در زمینه‌های عام‌المنفعه مهم با دانشگاه ازجمله در زمینه اشتغال دانش‌بنیان و رفع بیکاری بین مهندسان استان همکاری داشته باشد.»



رسولی افزود: «انجام فعالیت‌های پراکنده و متنوع در مباحث خیریه باعث کاهش توانایی و تأثیرگذاری یک مؤسسه می‌شود. بهتر هست هر مؤسسه‌ای یک یا دو مسئله را در کانون توجه قرار دهد و به‌صورت ریشه‌ای در حل یک معضل جامعه را یاری دهد.»


وی گفت: «به عنوان مثال و برای حل ریشه‌ای مشکلات سلامت مردم و شیوع سرطان، کشت ارگانیک در یکی از روستاهای اردبیل را در دستور کار قرار داده‌ایم  و با آموزش کشاورزان آنها را به تولید محصولات ارگانیک تشویق می‌کنیم. نتیجه این کار پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌هایی است که با استفاده از محصولات شیمیایی به وجود می‌آیند.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ادامه داد: «امیدواریم با همکاری این مجموعه از انجام امور خیریه موردی اجتناب کرده و با روش علمی مسائل را به‌صورت ریشه‌ای حل کنیم. این موضوع یک کار اساسی و ارزشمند بوده که تاکنون در انجام آن کوتاهی شده است.»


مجمع مهندسان خیّر، تشکلی مردم‌نهاد است که از سال ۹۳ آغاز به کار کرده است و  هدف این مجموعه ارائه خدمات فنی و مهندسی رایگان به نیازمندان و انجام پروژه‌های عام‌المنفعه است. این مجمع اکنون دارای ۶۰۰ عضو متخصص در زمینه‌های گوناگون است که به‌صورت رایگان به ارائه خدمات می‌پردازند.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر