صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۹ - ۰۹ آبان ۱۳۹۴

واکنش رئیس اتحادیه اغذیه‌فروشان به «ساندویچ با طعم مارمولک»

بعد از دیده شدن سوسک در کنسروها و بسته‌های پفک، این بار نوبت مارمولکی نه چندان کوچک در ساندویچ بود که در یک اغذیه‌فروشی در شمال شهر تهران پیدا شد.
کد خبر : 46760

به گزارش خبرنگار اقتصادی آنا، عکسی در شبکه‌های اجتماعی در حال انتشار است که مارمولکی را درون یک ساندویچ نشان می‌دهد.


این عکس همراه با متن زیر آن مبنی بر اینکه «جستجو داخل ساندویچ جان دخترم را نجات داد ... مارمولک در ساندویچ اغذیه‌فروشی در میدان مادر تهران» منتشر شده است.


رئیس اتحادیه اغذیه‌فروشان در واکنش به انتشار این عکس به خبرنگار آنا گفت: اکنون حدود 1000 واحد اغذیه‌‌فروشی بدون پروانه در تهران فعالیت می‌کنند و ممکن است این اتفاق در یکی از آنها رخ داده باشد.


اسدالله احمدی شهریور با اشاره به اینکه در کلان‌شهری مانند تهران حضور اغذیه‌فروشی‌های بدون پروانه بعید نیست، ‌عنوان کرد: باید با این واحدها برخورد شود و آنها از طریق اتحادیه اغذیه‌فروشان پلمپ شوند.


وی با بیان اینکه به دلیل تعدد این واحد‌ها، پلمپ آنها کار زمان‌بری است، افزود: این کار باید از طریق اتحادیه اغذیه‌فروشان و مسئولان ذی‌ربط و حتی اتاق اصناف تهران نیز رسیدگی شود.


احمدی تاکید کرد: حدود 600 واحد از اغذیه‌فروشی‌های بدون پروانه را شناسایی کرده‌ایم، اما نمی‌توان به یک‌باره همه آنها را پلمپ کرد و این اتفاق باید به مرور زمان بیافتد.


رئیس اتحادیه اغذیه‌فروشان درباره نحوه برخوردهای قانونی با این واحدهای صنفی عنوان کرد: به‌ غیر از پلمپ این واحدهای صنفی، اگر سرو این نوع غذاها همراه با مسمومیت مشتری باشد، جریمه و زندان در انتظار مسئول آن خواهد بود.


احمدی درباره واحدهایی که پروانه دارند هم گفت: غذای مسموم یا مانند آنچه در این عکس مشاهده می‌شود در واحدهای پروانه‌دار عرضه نمی‌شود، زیرا قبل از ارائه مجوز فعالیت به آنها، مسئولان ذی‌ربط به خصوص وزارت بهداشت شرایط را بررسی می‌کنند و تا زمانی که بهدشاتی بودن محل تایید نشود، پروانه‌ای شروع فعالیت برای آنها صادر نمی‌شود.


وی بیان کرد: پس از ارائه پروانه فعالیت، ماموران بهداشت حداقل هر یک ماه تا 45 روز برای بررسی و نظارت در این واحدها حضور می‌یابند.


رئیس اتحادیه اغذیه‌فروشان تاکید کرد: این ماموران هم بهداشت فردی و هم بهداشت مکان را بررسی کرده و در داخل کارت آن‌ها بازدید مامور بهداشت را ثبت می‌کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر