صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۶ - ۲۳ دی ۱۳۹۸
با تخصیص ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار صورت می‌گیرد؛

ساخت ۴۱ مرکز درمانی شبانه‌روزی در مناطق محروم توسط بنیاد مستضعفان

معاون بنیاد مستضعفان از تخصیص ۱۱۰ میلیارد تومان برای احداث ۴۱ مرکز سلامت شبانه‌روزی در مناطق محروم خبر داد.
کد خبر : 466055

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محسن منصوری در حاشیه مراسم افتتاح مرکز درمانی شبانه‌روزی دشت عباس اظهار کرد: بنیاد علوی به عنوان بازوی محرومیت‌زدایی بنیاد مستضعفان، علاوه بر مشارکت در احداث بیمارستان‌های تخصصی و فوق تخصصی با هماهنگی وزارت بهداشت، سیاست‌های راهبردی خود را بازتعریف کرده و در عرصه توسعه زیرساخت‌های بهداشتی درمانی وارد فاز جدیدی شده است.


وی ادامه داد: در همین راستا بنیاد مستضعفان، پروژه احداث ۴۱ مرکز سلامت شبانه‌روزی در مناطق محروم که توسط وزارت بهداشت شناسایی شده را در دستور کار قرار داد و برای احداث این مراکز اعتباری ۱۱۰ میلیارد تومانی را اختصاص داد.


معاون بنیاد مستضعفان در تشریح مشخصات این مراکز گفت: این مراکز درمانی که تاکنون بهره‌برداری از چندین مورد از آن‌ها آغاز شده، دارای بخش‌هایی همچون ۱۰ تخت بستری برای هر مرکز، تجهیزات رادیولوژی، سونوگرافی، آزمایشگاه، دندانپزشکی و اورژانس است.


منصوری خاطرنشان کرد: با تکمیل احداث این مراکز درمانی توسط بنیاد مستضعفان و تجهیز آن‌ها توسط وزارت بهداشت، این بنیاد ۲ دستگاه آمبولانس را برای هریک از این مراکز درنظر گرفته و در مجموع ۸۲ دستگاه آمبولانس را برای این مراکز اختصاص خواهد داد.


اهمیت مراکز درمانی کوچک به نسبت بیمارستان‌های بزرگ


معاون بنیاد مستضعفان با بیان جزئیاتی از چرایی آغاز احداث این مراکز گفت: توسعه مراکز کوچک «درمان بستر» در کنار بیمارستان‌های بزرگ از آن جهت حائز اهمیت است که باعث تمرکززدایی، توزیع عادلانه امکانات بهداشتی و درمانی و دسترسی بیشتر مناطق محروم خواهد شد و علاوه بر این موارد نیز صرفه‌جویی قابل توجهی در هزینه‌های تردد و اسکان مردم در امور درمانی خواهد داشت.


انتهای پیام/4076/


انتهای پیام/

ارسال نظر