صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۵ - ۲۲ دی ۱۳۹۸
سرتیپ فراوان در گفتگو با آنا:

اگر سازمان هواپیمایی کشور از درخواست توقف پروازها امتناع کرده، مسئول سقوط هواپیمای اوکراینی است

مشاور فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: اگر سازمان هواپیمایی کشوری از درخواست پدافند هوایی خاتم الأنبیاء(ص) امتناع ورزیده باشد، کار اشتباه و خطا را انجام داده است و 100 درصد سازمان هواپیمایی کشوری در سقوط هواپیمای اوکراینی مقصر است.
کد خبر : 465648

امیر سرتیپ قاسم فراوان در گفتگو با خبرنگار حوزه امنیتی و دفاعی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، اظهار کرد: شورای عالی امنیت ملی تنها مرجعی در کشور است که شرایط جنگی یا غیرجنگی را اعلام می‌کند و در ماجرای اقدام تلافی‌جویانه ایران و در راستای اجرای دستورات شورای عالی امنیت ملی، قرارگاه پدافند هوایی خاتم الأنبیاء (ص) مسئول حفظ و تأمین امنیت فضای آسمان کشور بود. 


وی افزود: این قرارگاه با در نظر گرفتن سطوح مختلف شرایط جنگی و متناسب با آن، در شرایط اضطرار، می‌تواند به همه سازمان‌های نظامی و غیرنظامی دستور دهد تا ایمنی را رعایت کنند، حتی سازمان هواپیمایی کشوری؛ بنابراین اگر سازمان هواپیمایی کشوری از درخواست پدافند هوایی خاتم الأنبیاء(ص) امتناع ورزیده باشد، کار اشتباه و خطا را انجام داده است و 100 درصد سازمان هواپیمایی کشوری در سقوط هواپیمای اوکراینی مقصر است.


مشاور فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش اظهار کرد: اما اگر چنین درخواستی به سازمان هواپیمایی کشور ارسال نشده باشد، قطعاً ناهماهنگی‌هایی وجود داشته که باید حتماً بررسی شود.


امیر فراوان گفت: سقوط هواپیمای اوکراینی هیچ ارتباطی به شورای عالی امنیت ملی ندارد و فقط این شورا در خصوص ورود کشور به شرایط جنگی یا غیرجنگی تصمیم‌گیرنده است.


عضو هیئت علمی دانشگاه پدافند هوایی ارتش خاطرنشان کرد: در شرایط جنگی یک مسئول لشکری می‌تواند به یک مسئول کشوری دستور دهد، اما اگر مسئول کشوری از اجرای دستور سرپیچی کند، اشتباه از سوی او بوده نه مسئولان لشکری.


انتهای پیام/4079/


انتهای پیام/

ارسال نظر