صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

دلیل افزایش مخاطبان «ماهواره‌» در ایران به روایت محمدرضا تابش

نماینده مردم اردکان در مجلس گفت: اگر رسانه ملی، خطبای نماز جمعه، وعاظ مذهبی و مداحان بخواهند سلیقه خودشان را از طریق تریبون‌ها و میکروفون‌های عمومی بیان کنند، وحدت جامعه را مخدوش کرده و نوعی بی‌اعتمادی نسبت به صاحبان تریبون‌ها و خود آن رسانه‌ها به‌وجود می‌آورند که به منافع ملی و وحدت جامعه لطمه می‌زند.
کد خبر : 46426

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محمدرضا تابش در گفت‌وگو با ایلنا، با انتقاد از اهانت به مسئولان نظام و سوءاستفاده از تریبون‌های عمومی و مذهبی، اظهار داشت: تریبون‌دارها اعم از این‌که یک فرد باشند یا مقام مسئولی باشند که از طرف حاکمیت انجام وظیفه می‌کنند و یا در چارچوب یک رسانه فعالیت دارند، باید متوجه باشند که تریبون متعلق به خودشان نیست؛ بلکه تریبونی است که نظام برای تبیین دیدگاه‌های مختلف و بازتاب نظرات و حرف‌های همه مردم فارغ از این‌که چه فکر و سلیقه سیاسی داشته‌باشند، در اختیارشان قرار داده‌است.



وی افزود: اگر رسانه ملی، خطبای نماز جمعه، وعاظ مذهبی و مداحان بخواهند سلیقه خودشان را از طریق تریبون‌ها و میکروفون‌های عمومی بیان کنند، وحدت جامعه را مخدوش نموده و نوعی بی‌اعتمادی نسبت به صاحبان تریبون‌ها و خود آن رسانه‌ها به‌وجود می‌آورند که به منافع ملی و وحدت جامعه لطمه می‌زند.


نماینده مردم اردکان در مجلس با اشاره به لزوم برخورد با این سوءاستفاده‌های رسانه‌ای، اضافه کرد: آسیب و مشکلی که در پی بروز این اتفاق دامن متخلفان را می‌گیرد، به دو صورت است. یکی همین برخورد رسمی و قانونی است و دیگری برگشتن نظر افکار عمومی که حتی اگر برخورد قانونی انجام نشود، مورد دوم خود به خود اتفاق می‌افتد.


عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس اضافه کرد: این‌که هر روز صداوسیمای ما با افت مخاطب روبرو می‌شود و مخاطبان به سمت شبکه‌های ماهواره‌ای معاند نظام سوق می‌یابند و این‌که محافل و مجالس مذهبی کم رونق می‌شود، ناشی از عملکرد این رسانه‌ها و تریبون‌هاست.


وی افزود: به هر حال همه ما دوست داریم، مساجدمان مملو از حضور جوانان باشد و صداوسیما نیز به منزله دانشگاه عمل کند و کسانی که منجر به بروز چنین مشکلاتی می‌شوند، باید خودشان پاسخگو باشند.


نماینده مردم اردکان در مجلس خاطرنشان کرد: آن‌چه مسلم است، افکار عمومی با واکنش منطقی نسبت به سوءاستفاده از تریبون‌ها، کار خود را انجام می‌دهد و این‌که چرا نهادهای نظارتی درست عمل نمی‌کنند، بحث دیگری است.


تابش در پایان تصریح کرد: در هر صورت، یک شورای نظارتی بر عملکرد صداوسیما نظارت دارد و شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه نیز مسئول نظارت بر خطبه‌های نماز جمعه در سراسر کشور است و حتی خطبا و وعاظ هم باید زیرنظر سازمان تبلیغات اسلامی و دیگر تشکیلات مربوطه فعالیت کنند و سوال اینجاست که چرا این نظارت‌ها به درستی انجام نمی‌شود؟!



انتهای پیام/

ارسال نظر