صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۲ - ۱۲ دی ۱۳۹۸
رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع:

رزمایش مرکب ایران، چین و روسیه بازخورد منطقه‌ای و جهانی بسیار خوبی داشت

رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: رزمایش مرکب ایران، چین و روسیه یک بازخورد منطقه‌ای و جهانی بسیار خوبی داشت و نشان‌دهنده بلوغ صنعت دریایی دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی ایران است.
کد خبر : 463955

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، امیر دریادار امیر رستگاری در حاشیه بازدید از بیست‌ویکمین نمایشگاه صنایع دریایی و دریانوردی در جزیره قشم و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در هفته گذشته یک رزمایش بی‌سابقه با حضور قدرت‌های دریایی در محدوده شمال اقیانوس هند برگزار شد که اثبات‌کننده توان دریایی نیروهای مسلح ایران اسلامی است.


وی افزود: رزمایش مرکب بین ایران چین و روسیه بیانگر وجود قدرت دریایی جمهوری اسلامی ایران و اثبات آن برای جهانیان است. این اقتدار و توانمندی موجب شد، دو قدرت جهانی یعنی چین و روسیه به این منطقه بیایند و با نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رزمایش مرکبی را در مدت زمان سه روز برگزار کنند.


رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در خصوص اینکه آیا این رزمایش‌ها ادامه خواهد داشت، گفت: این تمرینات آغاز رزمایش‌ها و همکاری‌های آتی میان سه کشور قدرتمند دریایی ایران چین و روسیه خواهد بود.


رستگاری ادامه داد: رزمایش مرکب ایران، چین و روسیه یک بازخورد منطقه‌ای و جهانی بسیار خوبی داشت و نشان‌دهنده بلوغ صنعت دریایی دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی ایران است.


وی خاطر نشان کرد: نکته حائز اهمیت این رزمایش آن بود که ما موفق شدیم با وجود بیش از ۴۰ سال تحریم و فشار ناعادلانه به توانمندی و قدرت دریایی دست بیابیم که تمام تجهیزات دفاعی دریایی‌مان را خودمان طراحی و تولید کنیم و تمامی شناورهایی که از سوی ایران در این رزمایش مرکب شرکت داده شدند، ساخت وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بود.


رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: نه‌تنها تمامی شناورهای شرکت‌کننده از سوی ایران در رزمایش مرکب با چین روسیه تماماً ایرانی بودند، بلکه تسلیحات به‌کار گرفته شده در این رزمایش نیز تولید داخل بود. در این رزمایش از سامانه‌های جنگ الکترونیک توپ‌های دریایی و سامانه‌های کمک ناوبری کاملاً بومی استفاده کردیم و به یک بیان می‌توان گفت تمامی تجهیزات و تسلیحات به‌کار رفته در این رزمایش از سوی ایران، تولید دستان توانمند فرزندان ایران اسلامی بود.


انتهای پیام/4079/


انتهای پیام/

ارسال نظر