صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۸ - ۰۶ آبان ۱۳۹۴
ایرانبخش:

تکریم و تجلیل مقام دکتر احمد مجد نباید منحصر به یک روز خاص باشد

رئیس دومین همایش ملی تازه‌های سلولی مولکولی گفت: معلم محور توسعه هر کشور است و باید جایگاه، شأن و منزلتش به خوبی حفظ شود و تکریم مقام معلم و استاد فرزانه دکتر مجد نباید منحصرا به یک روز اختصاص داده شود. بلکه تکریم باید هر روز در طول سال انجام بگیرد.
کد خبر : 46345

دکتر علیرضا ایرانبخش در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، درباره تجلیل از مقام استاد مجد در این همایش اظهار کرد: انسان نمی‌تواند بدون معلم، هادی و راهنما مسیر دشوار را طی کند، بنابراین باید شاکر خداوند متعال باشیم که در آفرینش انسان این مقدار ظرافت را به خرج داد و هنوز نیز ناظر و حاضر بر کار ماست و ما را به دست معلمان و هادیان سپرده است.


مدیرکل دفتر توسعه شبکه‌های آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر ضرورت توجه به منزلت و معیشت معلمان، پیشرفت‌های علمی و فناوری در جامعه را مدیون و مرهون وجود معلم دانست.


وی با تشکر از معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند در راستای برگزاری دومین همایش ملی تازه های سلولی مولکولی در 19 و 20 آبان ماه سال جاری گفت: امید و روشن بینی از ویژگی‌های بارز مجد است. وی معلمی است که صدها دانشجو را پرورش داده، دانشجویانی که هر یک جزو استادان مطرح در علوم سلولی مولکولی هستند.


احمد مجد متولد 3 اردیبهشت 1322 در شهر محلات است. او در سال ۱۳۸۳ از سوی دانشگاه خوارزمی به عنوان چهره ماندگار زیست‌شناسی معرفی شد و در سال ۱۳۸۵ موفق به اخذ عنوان پژوهشگر برگزیده شد. از وی می توان مقالات و کتاب‌های متعددی مانند زیست‌شناسی سلولی و مولکولی را نام برد که با کمک دکتر سید محمدعلی شریعت زاده نوشته شد؛ این کتاب در هفدهمین دوره کتاب سال برنده جایزه تشویقی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شد. وی همچنین موفق به ترجمه ۳ جلد اطلس زیست‌شناسی شده‌ است.



انتهای پیام/

ارسال نظر