11 فرد مشهور و ثروتمند اما بیسواد دنیا در ویکی آنا
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، اغلب دانشمندان مشهور و مخترعان افرادی بودند که از مدرسه یا دانشگاهی که در آن تحصیل می کردند ، بنا به دلایلی اخراج می شدند و بعد از اخراج شدنشان به واقعیتی دست پیدا میکردند و به دنبال آن میرفتند و دنیارا تغییر می دادند. آنها به ما ثابت کردند که تخیل، کار سخت و اعتماد به نفس می تواند از تحصیل رسمی فراتر باشد و می توان به راحتی درک کرد که اختراعات آنان باعث کمک یا رفع تعدادی از مسائل یا کمبودهای مردم باشند و این دانشمندان معروف نماد افراد خیرخواه و ریشه کنی فقر می باشند چرا که سعی بر از بین بردن فقر داشتند؛ در ادامه این بخش از نمناک به آنها خواهیم پرداخت. در ادامه به 15 شخصیت برتر جهان در این زمینه خواهیم پرداخت :
1- توماس ادیسون
توماس ادیسون یک مخترع، کارآفرین و شخصی است که بدون تحصیل توانست نیاز مهم بشر را رفع کند و از محبوب ترین اختراعات او می توان به لامپ و دوربین فیلمبرداری اشاره کرد که توانست همه گیر شود. بعد از اخراج شدن ادیسون از مدرسه مادرش به او خواندن و نوشتن را آموخت، معلمان او بر این تصور بودند که او در یادگیری بسیار کند است. او توانست به تنهایی به خودش نظم بیاموزد و برای افراد زیادی کارآمد باشد و برای آن هم سختی های زیادی را تحمل کرد تا بتواند تجربه کافی را بدست آورد. او برای بدست آوردن مخارج زندگی اش در قطار، روزنامه فروشی، فروش آب نبات و... را تجربه کرد تا بتواند هزینه اختراعات خود را بدست آورد.
2- برادران رایت
برادران رایت، برادرانی بودند که توانستند "ماشین پرواز" را اختراع کنند و موفق به پرواز در آوردن اولین هواپیما شدند و با این حال اُرویل رایت در مقطع ابتدایی از مدرسه طرد شد و با این حال با برادرش ویلبر تا مقطع دبیرستان ادامه دادند ولی هرگز نتوانستند فارغ التحصیل بشوند. این دو برادر که پدران پرواز نام دارند، زمان زیادی را صرف تماشای پرندگان در حال پرواز میکردند و در نهایت توانستند گلایدرهایی را طراحی کنند. پدران پرواز در طراحی بال، پروانه ها و در زمینه آیرودینامیک هواپیما کار می کردند..
3- بیل گیتس
بیل گیتس یکی از مخترعان بزرگ است که بعد از اخراج شدنش از دانشگاه هاروارد تبدیل به یک میلیاردر شد و توانست روزانه 20 میلیون دلار درآمد داشته باشد. او یک برنامه نویس کامپیوتر، کار آفرین، نویسنده و بشر دوست می باشد، بنیانگذار مایکروسافت دانشگاه را ترک کرد و هرگز لیسانس نگرفت، اما توانست از سال 1995 تا سال 2006 "عنوان ثروتمندترین مرد دنیا" را به خود اختصاص دهد.
4- مایکل دل
مایکل دل در سن 19 سالگی از دانشگاه اخراج شد. اینک وی مالک شرکت دل می باشد و علاقه او نسبت فناوری از همان دوران کودکی اش آغاز شد و بعدها توانست انقلابی در صنعت کامپیوتر ایجاد کند. شرکت دل دارای صدها هزار کارمند در سرتاسر جهان و دارای میلیون ها شرکت، کتابخانه و محقق در سرتاسر جهان است. مایکل دل و سوزان دل در خیریه کمک به قربانیان سونامی، کمک بسزایی کردند.
5- استیوجابز
استیوجابز رئیس و یکی از بنیانگذاران شرکت اپل است و به دلایلی از دانشگاه اخراج شد و توانست به فردی موفق تبدیل شود. او یکی از پیشگامان انقلاب کامپیوتر می باشد. از اختراعات و تولیدات آن iPad و iPhone است که توانست زندگی میلیون ها انسان را تغییر دهد. او بر این باور و اعتقاد بود که تکنولوژی و فناوری می تواند به حیات انسان کمک بسزایی کند .
6- مارک زاکربرگ
مارک زاکربرگ نیز یکی از دانشجویان دانشگاه هاروارد بود که از دانشگاه اخراج شد و سپس توانست فیس بوک را بنیانگذاری کند. او براین باور بود که با متصل کردن اقسام نقاط جهان به یکدیگر، می تواند بزرگترین کار را در حق انسان ها بکند. مارک زاکربرگ به خیریه ها نزدیک به 498 میلیون دلار کمک کرده است.
7- هنری فورد
هنری فورد، کارآفرین و مخترع آمریکایی، در سال 1836 متولد شد و یکی از شخصیت های برتر جهان در صنعت خودروسازی به شمار میرود. او در 16 سالگی مزرعه خانوادگی را ترک کرد و به دیترویت رفت. فورد در ابتدا به عنوان کارآموز، کار کردن با ماشینهای صنعتی را یاد گرفت و چند سال بعد مهندس ارشد شرکت «ادیسون ایلومینیتینگ» (Edison Illuminating) شد. وی در سال 1896 نخستین خودروی خود را ساخت و سپس ایده تولید وسیلهی متحرک بر روی چرخ را اجرا کرد و انقلابی را در صنعت خودروسازی به وجود آورد. هنری فورد در سال 1903 کارخانه فورد را تاسیس کرد و دارایی 199 میلیارد دلاری از او بر جای مانده است. فورد در سال 1947 میلادی درگذشت.
8- آمانسیو اورتگا
آمانسیو اورتگا متولد سال 1936 میلادی، یک تاجر اسپانیایی موفق در صنعت مد و پوشاک و موسس شرکت ایندیتکس (Inditex) است. او در 14 سالگی ترک تحصیل کرد و در یک مغازه فروش پیراهن مردانه مشغول به کار شد. اورتگا در سال 1975 تولیدی پوشاک «زارا» (Zara) را تاسیس کرد و امروزه به عنوان یکی از ثروتمندترین افراد جهان با دارایی 78 میلیارد و 500 میلیون دلار شناخته میشود.
9- فرانسوا پینو
این کارآفرین و بازرگان فرانسوی در سال 1936 زاده شد و صاحب برندهای معروفی چون گوچی (Gucci)، ایو سن لوران (Yves Saint Laurant) و پوما (Puma) از زیرمجموعههای شرکت کرینگ (Kering) است. وی در سن 16 سالگی به دلیل فقر خانوادگی و مورد تمسخر قرار گفتن از سوی همکلاسهایش، درس و مدرسه را رها کرد. پینو اکنون بیش از 13 میلیارد دلار سرمایه داشته و دو هزار اثر هنری ارزشمند در کلکسیون شخصیاش دارد.
10- رومن آبراموویچ
تاجر یهودی روسی به نام رومن آبراموویچ در سال 1966 متولد شد و در 17 سالگی ترک تحصیل کرد. او در نوجوانی با فروش اردکهای پلاستیکی در مسکو پول درمیآورد. وی به دلیل رابطهی خوب با مقامات دولتی روسیه توانست بزرگترین کمپانی نفتی روسیه را بخرد و چندی بعد نیز مالکیت باشگاه فوتبال چلسی انگلیس را بر عهده گرفت. داراییهای این تاجر روسی 8 میلیارد و 700 میلیون دلار تخمین زده میشود.
11- ریچارد دزموند
ریچارد دزموند یک میلیاردر بریتانیایی و رئیس شرکت رسانهای Northern & Shell است. روزنامه های دیلی استار و شبکه تلویزیونی Channel 5 از جمله داراییهای وی محسوب میشود. او در 16 سالگی درس را رها کرد و در سال 1974 اولین روزنامهاش را منتشر نمود. سرمایهی دزموند یک میلیارد و 900 میلیون دلار برآورد شده است.
گردآوری شده از:
entrepreneur
نمناک
انتهای پیام/
انتهای پیام/