صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آژانس بین‌المللی تحقیقات درباره سرطان:

گوشت خوک به اندازه سیگار سرطان زاست

طبق اعلام آژانس بین المللی تحقیقات درباره سرطان(IARC)، گوشت خوک و فرآورده‌های آن مانند گوشت دودی، ژامبون، سوسیس خوک و سایر گوشت‌های فرآوری شده حامل این مواد، به اندازه استعمال سیگار، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.
کد خبر : 46077

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، ایرنا نوشت: به گزارش پایگاه خبری عاروتض شوع، طبق اعلام IARC، شواهد و مدارک پزشکی کافی برای ارتباط دادن مصرف بیش از حد مواد فرآوری شده ای که بیشتر از گوشت خوک و کمتر از گوشت گاو تهیه شده است با سرطان روده وجود دارد.


با مصرف روزانه هر پنجاه گرم از این مواد،احتمال ابتلا به سرطان روده در یک فرد میانسال، 18 درصد افزایش می یابد.
مطالعات و بررسی های IARC نشان می دهد که رابطه آشکاری بین مصرف گوشت های فرآوری شده و سرطان روده وجود دارد.
طبق آمارهای سازمان جهانی بهداشت، سه کشور کره جنوبی، اسلوواکی و مجارستان که نرخ ابتلا به سرطان روده در آنها بالاست، از مصرف کنندگان قابل توجه گوشت خوک هستند.


انتهای پیام/

برچسب ها: سرطان سیگار
ارسال نظر