صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۴ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۳
پیرمؤذن در جمع خبرنگاران مطرح کرد؛

پارازیت‌ها عامل افزایش مرگ و میر بر اثر سرطان و سکته‌های قلبی و مغزی

عضو هیئت رئیسه فراکسیون محیط زیست گفت: اثرات ناشی از امواج الکترونیکی، بر روی بافت‌های زنده انسان‌ها، افزایش آمار مرگ و میر به ویژه در اثر سرطان و سکته‌های قلبی و مغزی و ناراحتی‌های عصبی را به ارمغان آورده است.
کد خبر : 4602

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، کمال‌الدین پیرمؤذن در حاشیه نشست علنی صبح امروز - شنبه دوم اسفند - مجلس شورای اسلامی، در جمع خبرنگاران، درباره تأثیرات منفی پارازیت‌ها بر روی انسان، گفت: انسان امروز در معرض فضایی سرشار از تابش‌های الکترومغناطیس و تحت تأثیر آنها قرار دارد؛ از این رو پارازیت اندازها، فرستنده‌های مخابراتی رادیو- تلویزیونی و پست‌های برق فشار قوی، به‌طور دائم در حال انتشار میکرو موج و رادیویی با توان بالا هستند و برابر داده‌های سازمان بهداشت جهانی اثرات ناشی از این امواج بر روی بافت‌های زنده انسان‌ها، افزایش آمار مرگ و میر به ویژه در اثر سرطان و سکته‌های قلبی و مغزی و نیز افزایش تحریکات و ناراحتی‌های عصبی را به ارمغان آورده است.


عضو هیئت رئیسه فراکسیون محیط زیست مجلس، ادامه داد: استفاده زیاد از امواج رادیویی و پارازیت‌های ماهواره‌ای، آثار سوء زیستی و امکان آسیب‌های جسمانی و عمومی در اثر پرتوگیری از این امواج به وجود آورده است.


وی با بیان اینکه "امواج پارازیتی بدون ضرر وجود ندارد"، تصریح کرد: قدرت باندهای پارازیتی ارسال شده، بالاتر از قدرت میکروموج‌های ارسالی از ماهواره یعنی از 500 الی 600 مگاهرتز تا چند گیگاهرتز است، باندهایی که بالاتر از 20 مگاهرتز تا 200 گیگاهرتز هستند بر روی بدن اثر می‌گذارند اما بیشترین اثر مربوط به باندهای بالاتر از 300 مگاهرتز یعنی میکروموج‌ها و پارازیت‌ اندازها می باشد که چنین امواجی اگر دارای شدت و بسامد بالا باشند، سلامتی انسان را به طور کلی مختل و عوارض مختلفی ایجاد می‌کنند که بسته به بسامد موج، متفاوت است.


به گفته نماینده اردبیل در مجلس "هر چه این امواج، مدت بیشتری با بدن برخورد داشته باشند، خطرناک‌تر خواهند بود."


پیرمؤذن، اضافه کرد: از طرفی زمان برخورد این امواج هم، آثار خاص خود را به دنبال دارد. همچنین تاثیر این امواج بر روی کودکان بیشتر از دیگر افراد جامعه است تا آنجا که کودکان خیلی زود به انواع بیماری‌ها مبتلا می‌شوند.


عضو هیئت رئیسه فراکسیون محیط زیست مجلس، بیان کرد: این امواج بر روی مردان نیز تاثیرات نامطلوبی دارد و آنها را عقیم می‌کند و از طرفی زنان باردار را گرفتار عوارض جبران‌ناپذیری می‌کند. البته در شرایط عادی این پرتوها آنقدر زیاد نیست اما در زمان طولانی و با توجه به شرایط قرار گرفتن و تاثیرات آن اغلب و در مراحل اولیه به خستگی مفرط و حالت گیجی منجر می‌شود.


وی با اشاره به برخی از مضرات پارازیت، خاطرنشان کرد: فرستادن پارازیت‌های با قدرت و توان بالا روی سیستم‌های عصبی تأثیر می‌گذارد، برخورد این امواج با انسان و سایر موجودات باعث بروز اختلالات خونی اعم از موتاسیون (جهش‌های خونی) می‌شود که در نهایت از عوامل بروز سرطان است به این ترتیب مهم‌ترین اثر پارازیت‌های پرقدرت، سرطان‌زا بودن آنهاست.


پیرمؤذن، با بیان این مطلب افزود: علاوه بر اختلال در کانال‌های تلویزیونی مهمترین ضررها که این امواج هنگام ارسال ایجاد می‌کنند عبارت از تأثیرات بسیار منفی روی مغز و اعصاب، ایجاد سرطان در بافت‌های نرم بدن مانند نخاع و بیضه‌ها، تاثیر منفی روی جنین، عقیم شدن مردان، افزایش دمای بدن، تداخل در سیستم گیرندگی و فرستندگی کلیه دستگاه‌های ماهواره‌ای، تداخل در سیستم هدایت هواپیما، اختلال در تلفن‌های همراه، اختلال در اینترنت، اختلال در سیستم خودپرداز بانک‌ها و اختلال در سیستم‌های پزشکی، مراکز تحقیقاتی و سنجش دما و هوا است.


عضو هیئت رئیسه فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس در پایان خواستار تشکیل جلسه فراکسیون محیط زیست با حضور مسئولان مرتبط در این خصوص شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر