پنجمین همایش تزیاری گروه علوم و صنایع غذایی در واحد علوم دارویی برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر ابراهیم بلالی رئیس دانشکده علوم و فناوریهای نوین در پنجمین همایش تزیاری گروه علوم و صنایع غذایی واحد علوم دارویی به منظور آشنا شدن دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد صنایع غذایی با زمینه تحقیقاتی اعضای هیات علمی گروه صنایع غذایی و اعضای هیات علمی برخی از دانشگاهها و موسسات پژوهشی دیگر در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم و فنآوریهای نوین برگزار شد، گزارشی درباره امکانات گروه صنایع غذایی ارائه داد و سپس نکاتی را درباره انتخاب موضوع پایاننامه متذکر شد.
در ادامه مهندس پریسا زیارتی رئیس دانشکده شیمی دارویی و مدیر گروه صنایع غذایی این واحد درباره تاریخچه تاسیس این گروه، تعداد گرایشهای صنایع غذایی دایر در دانشکده و زمینههای کاری و تحقیقاتی خود صحبت کرد.
سپس دکتر سولماز صارمنژاد معاون گروه صنایع غذایی و عضو هیات علمی گروه، نکاتی را در مورد نحوه انتخاب موضوع پایاننامه، استاد راهنما و مشاور، نگارش پروپوزال، چگونگی سیر مراحل تصویب پروپوزال، نحوه نگارش پایان نامه، چگونگی آمادگی دانشجویان برای دفاع متذکر شد و در انتهای مطالب به بیان موضوعات و زمینه های پژوهشی خود پرداخت.
در ادامه این سمپوزیوم، استادان مدعو از سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه تهران، سازمان استاندارد، شرکت چای گلستان، شرکت پگاه، شرکت اسانس مان واحد پرند و گروه صنایع غذایی واحد علوم دارویی به معرفی اولویتهای پژوهشی حیطه کاری خود پرداختند.
انتهای پیام/