فدراسیونهای بلاتکلیف در آستانه المپیک؛ از پزشکی- ورزشی تا دوومیدانی
به گزارش خبرنگار سایر حوزههای گروه ورزشی خبرگزاری آنا، دوره چهارساله ریاست غلامرضا نوروزی در فدراسیون پزشکی ورزشی 6 آبان 98 به پایان رسید اما با توجه به اینکه حکم ریاست او 18 آبان صادر شده بود تا آن زمان در فدراسیون مشغول به کار بود. پس از رفتن نوروزی، مهرزاد خلیلیان به عنوان سرپرست در فدراسیون پزشکی ورزشی مشغول به کار شد.
پزشکی -ورزشی بدون رئیس در آستانه المپیک!
فدراسیون پزشکی- ورزشی در آستانه المپیک توکیو یکی از فدراسیونهای کلیدی به شمار میرود. مسئولیت معاینه اختصاصی ورزشکاران، مشاورههای دوپینگ، سرکشی به اردوی المپیکیها، انجام تست عضلانی، تشکیل پرونده سلامت برای ورزشکاران و... از مهمترین فعالیتهای فدراسیون پزشکی ورزشی است اما در حالی که تنها هفت ماه دیگر تا زمان برگزاری المپیک توکیو زمان باقی مانده این فدراسیون با سرپرست اداره میشود و حتی در مورد زمان ثبتنام و زمان برگزاری انتخابات این فدراسیون هنوز تصمیمی گرفته نشده است.
بلاتکلیفی دوومیدانی
فدراسیون بعدی که این روزها در بلاتکلیفی به سر میبرد؛ دوومیدانی است، مادر تمامی رشتههای ورزشی از مهرماه سال جاری با سرپرست اداره میشود. دوره چهارساله کیهانی در فدراسیون دوومیدانی شهریورماه به پایان رسید اما اواخر ماه مهر وزیر ورزش و جوانان ایرج عرب که کارنامه چندان موفقی در حوزه مدیریت ندارد و از همه مهمتر شناختی به رشته دوومیدانی نداشت را به عنوان سرپرست انتخاب کرد. ثبتنام از نامزدهای فدراسیون دوومیدانی انجام شده و مدیران وزارت ورزش و جوانان علاقمندان به حضور در این فدراسیون را در انتخابات ثبتنام کردند اما هنوز زمان برگزاری انتخابات مشخص نشده است.
تنیس روی میز بدون مدیر!
فدراسیون تنیس روی میز هم این روزها با سرپرست اداره میشود؛ دوره ریاست مهرداد علی قارداشی آبان ماه سال جاری به پایان رسید و بهنام حبیبزاده به عنوان سرپرست برای این فدراسیون معرفی شد. تنیس روی میز از رشتههای المپیکی محسوب میشود و در سال منتهی به المپیک نیاز به برنامهریزی اصولی و منطقی دارد.
سرپرستی که ابوالمشاغل است!
آخرین فدراسیون هم فدراسیون جانبازان و معلولین است که با وجود تعداد بالای ورزشکار پارالمپیکی این روزها با سرپرست اداره میشود. پس از اینکه حمید علی صمیمی به محل کار سابق خود در بنیاد شهید بازگشت، هماکنون به عنوان سرپرست در فدراسیون جانبازان و معلولین امور را پیگیری میکند. ثبتنام از نامزدهای این فدراسیون انجام شده و ۱۳ نفر برای تصدی پست ریاست فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولان ثبت نام کردند اما زمان انتخاب نامشخص است.
طبیعی است که در هر دورهای تعداد فدراسیونهای بلاتکلیف افزایش پیدا میکند؛ اما عملکرد وزارت ورزش و جوانان در سال منتهی به المپیک یکی از نکات اساسی است. مدیران وزارت ورزش به خوبی میدانند در سال منتهی به المپیک در سایه برنامهریزی بلندمدت ورزشکاران میتوانند بهترین نتایج را رقم بزنند. بدون شک اجرای همه برنامهها در شرایطی که فدراسیون بلاتکلیف است و مدیریت ثابتی ندارد نمیتواند راهگشا باشد.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/