صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۳ - ۰۱ دی ۱۳۹۸
برای بررسی بیشتر؛

طرح تشکیل وزارت بازرگانی به کمیسیون اجتماعی مجلس بازگشت

وکلای ملت با ۱۲۲ رأی موافق با ارجاع طرح تشکیل وزارت تجارت و بازرگانی به کمیسیون اجتماعی موافقت کردند.
کد خبر : 451883

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در ادامه جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی، بررسی گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد رفع ایراد شورای نگهبان به طرح تشکیل وزارت تجارت و بازرگانی در دستورکار صحن علنی قرار گرفت که در ابتدا برای رفع این ایراد رأی‌گیری شد.


نمایندگان با ۱۰۳ رأی موافق، ۷۷ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۵ نماینده حاضر در مجلس با مصوبه کمیسیون برای رفع ایراد شورای نگهبان مخالفت کردند.


مجدداً تغییر جزئی در متن موردنظر کمیسیون اعمال شد و به رأی نمایندگان گذاشته شد. وکلای ملت با ۱۰۲ رأی موافق، ۸۵ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۵ نماینده حاضر در مجلس مجدداً با رفع ایراد مخالفت کردند.


اما علی لاریجانی که پیش از این با رأی‌گیری جهت ارجاع این طرح به مجمع تشخیص مصلحت نظام مخالفت می‌کرد، پیشنهاد نصرالله پژمانفر مبنی بر ارسال این طرح به مجمع تشخیص مصلحت نظام را به رأی مجلس گذاشت.


وکلای ملت با ۹۳ رأی موافق، ۹۵ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۸ نماینده حاضر در مجلس با ارجاع طرح تشکیل وزارت بازرگانی به مجمع تشخیص مصلحت نظام مخالفت کردند.


رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه پیشنهاد محمدکاظم دلخوش برای حذف تبصره یک را جهت رفع ایراد شورای نگهبان به رأی گذاشت.


وکلای ملت با ۸۹ رأی موافق، ۹۴ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۹ نماینده حاضر در مجلس با رفع ایراد شورای نگهبان با این سازوکار مخالفت کردند. مجدداً دلخوش پیشنهاد دیگری را برای رفع ایراد مطرح کرد. وکلای ملت با ۹۵ رأی موافق، ۹۵ رأی مخالف و ۲ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۴ نماینده حاضر در مجلس با این پیشنهاد نیز مخالفت کردند.


در پایان لاریجانی با اعلام این مطلب که ارجاع این مصوبه به کمیسیون اجتماعی مشکلی را حل نمی‌کند، ارجاع طرح تشکیل وزارت بازرگانی به کمیسیون اجتماعی را به رأی مجلس گذاشت.


وکلای ملت با ۱۲۲ رأی موافق، ۴۱ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۴ نماینده حاضر در مجلس با ارجاع این طرح به کمیسیون اجتماعی موافقت کردند.


انتهای پیام/4079/


انتهای پیام/

ارسال نظر