صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۴ - ۳۰ آذر ۱۳۹۸
روحانی در فرودگاه مهرآباد؛

بزودی اجلاس مشترک ایران و مالزی تشکیل می شود

رئیس‌جمهور که به دعوت رسمی نخست وزیران مالزی و ژاپن به این دو کشور سفر کرده بود، عصر شنبه به تهران بازگشت.
کد خبر : 451812

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی عصر شنبه در فرودگاه مهرآباد به خبرنگاران گفت: اجلاس مالزی و کوالالامپور یک شیوه نوینی برای اجتماع مسلمان‌ها و متفکرین اسلامی با حضور شماری از سران کشورهای اسلامی بود و درواقع مبنای این اجلاس همکاری کشورهای اسلامی برای دستیابی به یک توسعه مطلوب در شرایط امروز بود.


رئیس‌جمهور افزود: حدود 80 کشور، متفکرین و صاحب‌نظران دعوت شده بودند و حدود 2000 میهمان در این اجلاس حضور داشتند و از سران کشورهای اسلامی هم ایران و ترکیه و قطر و خود مالزی حضور داشتند.


وی اظهار کرد: در کنار سخنرانی در اجلاس عمومی، در عصر روز نخست اجلاس یک جلسه بحث نیز در این باره بود که چگونه ما باید در دنیای اسلام به توسعه برسیم.


روحانی به نشست سران کشورهای مالزی، ایران، ترکیه و قطر در حاشیه این اجلاس اشاره کرد و گفت: در این نشست تصمیمات بسیار خوبی برای همکاری 4 کشور اتخاذ شد و البته از کشورهای دیگر هم بنا شد برای مسئله توسعه به‌ویژه درزمینهٔ همکاری در فناوری‌های نو و زمینه‌های صنعت دعوت شود.


رئیس جمهور افزود: علاوه بر این اجلاس توسعه روابط با کشور دوست مالزی برای ما اهمیت دارد و خوشبختانه از ابتدای دولت یازدهم روابط دو کشور نسبت به قبل گرم تر و صمیمانه تر شده و در دورانی که آقای دکتر ماهاتیر محمد مسوولیت نخست وزیری را برعهده گرفتند، روابط بسیار نزدیک تر شد.


روحانی اظهار کرد: در این مدت کوتاه،  4-3 بار با هم گفت و گو و بحث داشتیم و راجع به روابط دوجانبه تصمیمات بسیار خوبی گرفتیم و بنا شد به زودی اجلاس مشترک همکاری های دو کشور تشکیل شود و آقای ماهاتیر محمد علاقمند هست در آینده نزدیک از تهران بازدید داشته باشد.


رئیس جمهور خاطرنشان کرد: خوشبختانه تصمیمات خوبی برای دو کشور در زمینه صنعت و مخصوصا در بخشی از زمینه های مهم صنعتی اتخاذ شد؛ در زمینه مسائل اقتصادی و مالی- بانکی نیز بحث های خوبی انجام شد.


روحانی افزود: پیشنهاد ایران در اجلاس کشورهای اسلامی موضوع اقتصاد دیجیتال و بازار مشترک در این زمینه ، ایجاد صندوق مشترک برای فناوری های نو و شرکت های دانش بنیان و همچنین مساله رمز ارزها و همکاری در هوش مصنوعی و امنیت سایبری بود که این پیشنهادات هم مورد توجه قرار گرفت و هم سران موافقت کردند که در این راستا همکاری های عملی طراحی و برنامه ریزی شود.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر