صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۵ - ۰۱ دی ۱۳۹۸
آنا گزارش می‌دهد؛

شمشیربازی رشته «سرراهی»/ ملی‌پوشانی که سالنی برای تمرین ندارند

فدراسیون شمشیربازی در سال منتهی به المپیک به دنبال پس گرفتن سالن شماره 2 کشتی است و این در حالی که پیش از این صحبت از واگذاری این سالن به فدراسیون جودو شده بود.
کد خبر : 451770

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، موضوع واگذاری سالن شماره 2 فدراسیون کشتی این روزها به یکی از موضوعات پرابهام بدل شده است. دوم آذرماه رئیس فدراسیون جودو در یک مصاحبه عنوان کرد صورت‌جلسه واگذاری سالن شماره 2 کشتی توسط رئیس شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی امضا شده و فدراسیون جودو در اسرع وقت آماده است تا این سالن را در اختیار بگیرد. 


بعد از صحبت‌های آرش میراسماعیلی، حسن رنگرز سخنگوی فدراسیون کشتی واگذاری خانه کشتی شماره ۲ را به فدراسیون جودو رد کرد و گفت: این سالن قبل از المپیک لندن به‌صورت موقت به فدراسیون کشتی داده شد و هم‌اکنون هم در اختیار ماست. اما با توجه به حجم برنامه‌های فدراسیون کشتی امکان واگذاری این سالن مادامی که هتل آکادمی مجهز نشود، وجود ندارد. 


صحبت از واگذاری سالن شماره 2 کشتی در شرایطی مطرح شد که رئیس فدراسیون شمشیربازی بارها عنوان کرده که این سالن متعلق به فدراسیون شمشیربازی است و باید به شمشیربازان که سالنی اختصاصی ندارند، برگردانده شود. باقرزاده در گفتگو با خبرنگار آنا در مورد سالن شمشیربازی که هم‌اکنون در اختیار فدراسیون کشتی است، گفت: این سالن در سال 1974 برای شمشیربازی ساخته شد و فدراسیون تا المپیک لندن مالک اصلی سالن شماره 2 کشتی بود اما در آن مقطع زمانی به دلیل پیش‌ رو بودن المپیک لندن برای 6 ماه در اختیار فدراسیون کشتی قرار گرفت. این سالن به‌صورت قرضی به فدراسیون کشتی داده شد اما از آن زمان به بعد دیگر به ما این سالن را برنگرداندند.


باقرزاده در تازه‌ترین صحبت‌هایش در مورد پس گرفتن سالن شماره 2 کشتی عنوان کرده جلسه‌ای با رئیس شرکت توسعه و تجهیز برگزار کرده و طبق اسنادی که به آن‌ها ارائه داده ثابت کرده که این سالن متعلق به فدراسیون شمشیربازی است. رئیس فدراسیون شمشیربازی از علیرضا دبیر خواسته تا سالن شمشیربازی را پس بدهد تا در سال منتهی به المپیک شمشیربازان بتوانند در سالن اختصاصی خود تمرینات را پیگیری کنند. 


حسن رنگرز در واکنش به صحبت‌های رئیس فدراسیون شمشیربازی به خبرنگار آنا گفت: موضوع پس دادن سالن کشتی شماره 2 از دو بعد قابل بررسی است. اولاً اینکه ما زمانی می‌توانیم این کار را انجام بدهیم که سالن کشتی در آکادمی مجهز شود و این موضوع به اعتبار زیادی به لحاظ تجهیزات و  عمرانی نیاز دارد. ضمن اینکه ساختمان اداری فدراسیون کشتی هم در سالن شماره 2 کشتی است و فدراسیون باید فکری برای آن کند. ضمن اینکه اگر این سالن را واگذار کنیم آن را به شرکت توسعه و تجهیز واگذار می‌کنیم و آنها مسئولیت واگذاری آن را به فدراسیون دیگر دارند نه ما. در واقع چون فدراسیون کشتی مالک این سالن نیست آن را به شرکت توسعه می‌دهد و بعد از آن وزارت ورزش و جوانان و شرکت توسعه در مورد آن تصمیم می‌گیرند. 


فدراسیون شمشیربازی از گذشته گرفتار فقر امکانات بوده و در سال منتهی به المپیک این موضوع بیشتر از همیشه وجود دارد. در حال حاضر ملی‌پوشان شمشیربازی سالنی برای تمرین ندارند و حتی به گفته رئیس فدراسیون شمشیربازی حتی اگر سالن شهید افراسیابی را به آنها بدهند با کمک بخش خصوصی آن را بازسازی می‌کنند اما نبود جایی برای تمرین کردن مشکلات زیادی برای آنها به وجود آورده است. این در حالی است که شمشیربازی در چند ساله اخیر به‌خوبی نشان داده حرف برای گفتن دارد. در المپیک لندن، شمشیربازی دو سهمیه المپیک کسب کرد و در المپیک ریو مجتبی عابدینی به سهمیه رسید و توانست به‌عنوان چهارمی برسد این در حالی است که عابدینی شانس بالایی برای کسب مدال داشت. 


حالا در فاصله هفت ماه مانده به المپیک شمشیربازان در اندیشه کسب سهمیه تیمی هستند و بهتر است وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک به فدراسیون شمشیربازی اهمیت بدهند و برای آنها فکری کنند. 


انتهای پیام/4048/4057/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر