صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۷ - ۳۰ آذر ۱۳۹۸
عرف:

شورای هماهنگی جبهه اصلاحات وجاهت قانونی ندارد

رئیس ستاد انتخابات کشور در واکنش به اظهارات کواکبیان گفت: در جریان اصلاحات فقط دو «جبهه هماهنگی اصلاحات» و «جبهه اصلاح طلبان ایران اسلامی» دارای مجوز فعالیت هستند و شورای هماهنگی جبهه اصلاحات وجاهت قانونی ندارد.
کد خبر : 451713

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، جمال عرف درباره اظهارات مصطفی کواکبیان در خصوص عملکرد هیئت‌های اجرایی در بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس یازدهم اظهار کرد: کواکبیان به عنوان رئیس شورای هماهنگی جبهه اصلاحات موضع‌گیری کرده است در حالیکه من به عنوان رئیس کمیسیون ماده ۱۰ احزاب اعلام می‌کنم در جریان اصلاحات فقط دو «جبهه هماهنگی اصلاحات» و «جبهه اصلاح طلبان ایران اسلامی» دارای مجوز فعالیت هستند و شورای هماهنگی جبهه اصلاحات وجاهت قانونی ندارد.


وی در واکنش به انتقادات نسبت به نحوه تشکیل و عملکرد هیئت‌های اجرایی تصریح کرد: برخی اظهارات به دلیل جهل به قانون است. براساس ماده ۳۱ و ۳۲ قانون انتخابات مجلس اصلاحی در سوم خرداد سال۹۵، هیئت‌های اجرایی از معتمدین حوزه‌های انتخابیه تشکیل می‌شود. در این اصلاحیه، دادستان عضو حقوقی هیئت‌های اجرایی است.


رئیس ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: 30 نفر تأیید شده هیأت نظارت از میان خودشان هشت نفر را به عنوان عضو اصلی انتخاب می‌کنند که با فرماندار و دادستان و رئیس ثبت احوال, 11 نفر هیئت اجرایی می‌شوند و بررسی صلاحیت داوطلبان را رسیدگی می‌کنند. اعضای حقوقی هیئت اجرایی هم مثل هشت نفر دیگر فقط یک رأی دارد. یکی دو مورد در تشکیل هیئت اجرایی نتیجه‌ای حاصل نشده بود که در تهران مسئله را حل کردیم. با توجه به حساسیت تهران، در تشکیل هیئت اجرایی تهران دقت زیادی شد.


عرف با بیان اینکه هیئت‌های اجرایی 10 روز فرصت داشتند تا صلاحیت بیش از ۱۵هزار داوطلب را بررسی کنند، تصریح کرد: هیئت‌های اجرایی موظف هستند براساس نتیجه استعلام مراجع چهارگانه یعنی وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی، دادستانی و ثبت احوال، صلاحیت داوطلبان را تأیید کنند یا صلاحیت را تأیید نکنند.


وی افزود: برخی هیئت‌های اجرایی را متهم کرده‌اند که صلاحیت داوطلبان یک جریان را تأیید نکرده‌اند که این اظهارات غیردقیق، غیرکارشناسی و دور از انصاف است. حتی اظهار کرده‌اند که چهره‌های شاخص اصلاح‌طلب رد شده و اصولگرایانی که پرونده فساد اقتصادی دارند را تأیید کرده‌اند. آنها برای اثبات این اتهامات باید مدرک ارائه کنند در غیر این صورت، این اتهام از طریق مراجع قانونی قابل پیگیری است.


عرف ادامه داد: داوطلبانی که صلاحیت آنها تأیید نشده است، چهار روز فرصت شکایت به هیئت نظارت استان دارند و هیئت نظارت 20 روز فرصت دارد تا به شکایت رسیدگی کند. همچنین یک دوره 20 روزه دیگر هم فرصت برای شکایت به شورای نگهبان دارند.


معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به تأیید صلاحیت تمام نمایندگان فعلی مردم تهران که در انتخابات ثبت نام کرده‌اند، گفت: با این حال برخی در عملکرد هیئت‌های اجرایی شبهه ایجاد کردند.


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
ناشناس
17:58 - 1398/10/26
آنقدر گفتند اصلاحات شهید ندارد برای خود شهید درست کردن و از فرداها شروع می کنند شهدای سقوط هواپیمایی را برای خودشان ثبت می کنند تو رو خدا حزب اله اینقدر گل به خودی نزنید و داغ به دل رهبری عزیز نگذارید دیگر طاقت نمانده برایمان از غصه دق کردیم از غصه دعای شهادت خواندن رهبری برای خودشان داریم جان می دهیم رهبری معظم مثل جدشان تنها شده اند ای خدا ای خدا ای خدا