شکست در برجام محصول یک اندیشه غلط است
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که به عنوان میهمان مدعو در همایش مسئولان استانی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب حاضر شده بود، تشکیل مجلسی انقلابی و جهادی را لازمه شرایط فعلی کشور خواند و اظهار داشت: در حال حاضر کشور با دو پدیده داخلی و خارجی مواجه است که باید با آن مبارزه کند؛ یک گروه که تلاش میکنند حرکت انقلاب را از ریل اصلی آن خارج کنند و دیگری دشمن خارجی که تلاش میکند انقلاب ما را از پای در آورد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به موضوع برجام و مذاکرات پیرامون آن گفت: نباید شکست در برجام را در کارنامه یک دولت؛ بلکه برجام محصول یک اندیشه و تفکر غلط در اداره کشور دانست.
وی با اشاره به عدم استفاده آمریکا از اعمال قدرت سخت و نرم علیه ایران در دوره جدید و رفتن به سمت راهبردی جدید برای دشمنی با ایران، گفت: آمریکا فهمیده است که به جای جنگ سخت باید وارد مراحل جدیدی مانند تحریم مالی، حملات سایبری و حمایت از اپوزیسیون داخلی علیه ایران شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به موضوع FATF و مسائل پیرامون آن اظهار کرد: این موضوع یکی از دوگانههایی است که تلاش میکنند از آن علیه نیروهای انقلاب استفاده کنند؛ متأسفانه عدهای در کشور حاضر شدهاند به خود و کشورشان زخم بزنند ولی نگذارند که نیروهای انقلابی وارد مجلس شوند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه ایران از ۴۱ توصیه FATF، ۳۹ توصیه را اجرا کرده است ادامه داد: آنها از این ۳۹ توصیه، ۵ مورد قبول کردند، ۱۱ مورد را تا حدی قابل قبول دانستند و درباره الباقی نیز گفتهاند که باید آنها را مورد بحث و بررسی قرار دهیم و بارها اعلام کردهاند که ایران در حال پیشرفت است. حال چه اتفاقی افتاده است که دو ماه مانده به انتخابات شروع به جاروجنجال میکنند.
وی با بیان اینکه برخی در این چهل سال تلاش میکنند که ریل انقلاب را تغییر دهند، اظهار کرد: دشمنان خارجی ما از تاکتیک تحریم، حملات سایبری و حمایت از اپوزیسیون داخلی با سرمایهگذاری گسترده، استفاده میکنند؛ همین مسئله تشکیل مجلسی کارآمد و انقلابی و مردمی برای ریلگذاری درست در مسیر انقلاب را ضروری خواهد کرد.
وی در پایان این بخش از اظهارات خود، با تأکید بر لزوم تشکیل مجلسی انقلابی گفت: برای رسیدن به این مهم باید از خودمحوری پرهیز کرده و با صداقت صحبت کنیم؛ در شرایط فعلی باید همه نیروهای انقلابی وارد صحنه شده و رأی مردم را جذب کنند تا مجلسی مردمی و کارآمد بر محور انقلاب تشکیل شود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با تأکید بر لزوم تغییر و تحول در مجلس شورای اسلامی گفت: به دلیل وجود فرصتهای بینظیر در مسیر انقلاب و در همزمانی آن با مشکلات کشور، جامعه ما نیازمند یک تغییر است که میتوان از آن به عنوان خیرش و جنبش و یا حتی یک نهضت یاد کرد.
وی با بیان اینکه دشمنان ما بعد از چهل سال دشمنی، در حال حاضر منتظر رسیدن به نتیجه دلخواه خود هستند، ادامه داد: فشارها و برخی روشهای مدیریتی باعث شده جامعه نیز تشنه یک تغییر باشد.
تغییر در مجلس باید اوضاع را به نفع مردم کند
رضایی اضافه کرد: این تغییر در مجلس باید راهبردی و دارای یک نقطه عطف باشد تا اوضاع به نفع ملت تغییر کند؛ اگر نهضت تغییر را ایجاد نکنیم قطعاً شاهد ایجاد روندی به نفع دشمن خواهیم بود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در این تغییر اساسی راه و روش ما و دشمن با یکدیگر فرق دارد، افزود: کار ما سختتر و حساستر است، چراکه باید هم دستاوردهای انقلاب و گذشته را حفظ کنیم هم یک گام به جلو برداریم.
وی تصریح کرد: ما تغییر را در چهارچوب انقلاب میخواهیم اما آنها میخواهند انقلاب و دستاوردهای آن را تغییر دهند؛ ما در چهارچوب ولایتفقیه میخواهیم در وضعیت کشور تغییر ایجاد کنیم اما آنها به دنبال تشکیل ولایت آمریکایی و تغییر در چهارچوب آن هستند.
رضایی انقلاب مشروطه، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را یک نقطه عطف و زمینه تغییر و ابتکار راهبردی دانست و گفت: جریان و جبهه انقلاب، باید راه خود را از سر بگیرد و سابقه این نقاط عطفی مانند دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، تجربههای زیادی را به همراه داشته است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت تأکید کردند که این تغییر آغاز شده است. آغاز حرکت و تغییر در راستای گام دوم را، تغییر و تحول در قوه قضائیه دانست. مبارزه با فساد سرآغاز تغییر است.
وی خاطرنشان کرد: برخی میگویند مجلس باید سرآغاز یک حرکت جدید باشد، اما باید بدانند این حرکت مدتی است آغاز شده و اقدامات قوه قضائیه اولین گام این تغییر بزرگ بود و حالا تشکیل یک مجلس کارآمد گام دوم این تغییر است.
رضایی با اشاره به عملکرد مجلس در چهار سال گذشته گفت: با نگاهی به این عملکرد مجلس فعلی مشخص میشود که باید به فکر تشکیل مجلسی باشیم که بتواند گام دوم تغییر را بردارد؛ قطعاً در چهار سال آینده نیز تحریم، سیل نقدینگی، کسری بودجه، عدم کنترل بر فضای مجازی، مشکلات محیط زیستی و فرهنگی و حتی تهدیدات منطقهای را نیز خواهیم داشت که باید برای آن تدبیر کنیم.
وی ادامه داد: کسری بودجه دولت، از هم اکنون آغاز شده و متأسفانه شاهد هستیم که حاشیهنشینی در کشور گسترشیافته و کنترل فضای مجازی نیز از دست مسئولان خارج شده است که چنین مواردی باید در مجلس مدیریت شود.
وی جوانگرایی را شرط لازم به نتیجه رسیدن اهدافگام دوم دانست و افزود: مدیریت جهادی و انقلابی، حضور جوانها را طلب میکند اما صرفاً جوانگرایی بدون حضور افراد دارای تجربه قطعاً آسیبهایی را خواهد داشت.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بازخوانی گفتمان ولایتفقیه را کلید و لازمه تحقق اهداف انقلاب اسلامی خواند و گفت: جمهوری اسلامی، دفاع مقدس و همه پیشرفتها محصول ولایتفقیه است و بازسازی این مکتب نیز باید از نیروهای انقلاب شروع شود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین با تأکید بر اهمیت وجود پیوستگی میان رهبری و ردههای مدیریت تصریح کرد: این پیوستگی باید میان همه اجزای حکومت از بالاترین نقطه تا پایینترین نقطه تداوم داشته باشد.
وی در پایان تقویت عملکرد و مدیریت جهادی در کنار تبعیت از الگوی ولایتفقیه را لازمه برونرفت از شرایط فعلی کشور خواند و خاطرنشان کرد: ما با یک نظام و سامانه در ارتباط هستیم که در رأس آن ولیفقیه است و جنس ارتباط و افراد نیز باید نردنی و جهادی باشد، عمل جهادی و انقلابی و با پیوستگی دینی و اخلاقی باشد.
انتهای پیام/4129/
انتهای پیام/