صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۵ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸
با تجلیل از برگزیدگان صورت گرفت؛

برگزاری چهارمین دوره مسابقات نجات تخم‌مرغ در سمای لاهیجان

دفتر پژوهش آموزشکده فنی و حرفه‌ای سمای لاهیجان به مناسبت هفته پژوهش و با هدف ایجاد خلاقیت و تشویق دانشجویان به رقابت‌های جذاب علمی اقدام به برگزاری چهارمین دوره مسابقه نجات تخم‌مرغ کرد. 
کد خبر : 451236

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در لاهیجان در حاشیه برگزاری این مراسم با قدردانی از مدیر پژوهشی سمای لاهیجان بابت برگزاری این رقابت علمی و جذاب، این‌گونه مسابقات را مکمل آموزش‌های تئوریک دانشجویان دانست.


افشار ضیاظریفی با تشکر از حضور فعال دانشجویان در این رقابت علمی از آمادگی سما برای فراهم کردن بستر چنین کارهایی برای پیشرفت علمی و بروز خلاقیت‌های دانشجویان خبر داد.


در این مسابقه پس از بررسی و تأیید سازه‌ها از سوی هیئت داوران، یک عدد تخم‌مرغ در اختیار هر تیم قرارگرفته و در سازه‌ها جاگذاری شد، سپس در میان شور و هیجان دانشجویان سازه‌ها با رعایت کامل مسائل ایمنی از ارتفاع موردنظر پرتاب و با توجه به نتایج حاصله امتیازبندی شدند.


دانشجویان در قالب تیم‌های سه نفره شرکت داشتند که هر تیم امکان ارائه سه سازه را داشت. در مجموع 53 سازه در این مسابقه شرکت کردند و در نهایت دو تیم حائز عنوان نخست و دوم شدند و با اهدای جایزه و لوح سپاس از آنان قدردانی شد.


به گزارش آنا، مسابقات نجات تخم‌مرغ یا چالش جاذبه (Gravity Challenge) نخستین بار از سویNASA به‌منظور ساخت سازه‌ها و اجسامی که انسان را در ارسال و پرتاب کاوشگرها به سیاره‌های دیگر یاری کنند، اجرا شد؛ چراکه کاوشگرها باید در درون سازه‌هایی قرار گیرند که پس از برخورد با سیاره‌ها و اجرام آسمانی، بتوانند با کاستن سرعت، به‌سادگی و با حفظ دستگاه‌های درون خود، با کمترین خسارت بر سطح سیاره موردنظر نشسته به کاوش و بررسی بپردازند و اطلاعات کسب‌شده را به زمین ارسال کنند.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر