بانکیمون: فریاد عدالتخواهی در همه جهان به گوش میرسد/ 21 میلیون کارگر اجباری و جنسی در جهان
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دبیر کل سازمان ملل روز جمعه در بیانیهای به مناسبت روز جهانی عدالت اجتماعی با قدردانی از سازمانها و نهادهای مدافع حقوق اجتماعی، بر ضرورت شناخت آثار و تبعات قاچاق انسان از سوی جامعه جهانی تاکید کرد.
بان کی مون در این بیانیه با یادآوری این که امروزه بیش از 21 میلیون نفر در سطح جهان قربانی پدیده قاچاق انسانها هستند، از این پدیده به عنوان بردهداری مدرن یاد کرد.
دبیر کل سازمان ملل ضمن قدردانی از تلاشهای صورت گرفته از سوی سازمان بینالمللی کار در تشویق جامعه جهانی به مبارزه با کار اجباری و قاچاق انسانها، از جامعه جهانی خواست تا با شناسایی عاملان این جنایت ننگین آنها را به دست عدالت بسپارند.
وی خاطر نشان کرد که هنوز راه زیادی برای ریشهکن کردن این معضل جهانی در پیش است و شرط اصلی دستیابی به عدالت اجتماعی در گرو تلاشهای بیشتر جامعه جهانی برای حمایت از اقشار بیبضائت و اعمال سیاستهای لازم در زمینه بهبود شرایط زندگی این افراد است.
بان کی مون در ادامه یاد آورشد که امروزه فریاد عدالتطلبی همه انسانها برای دستیابی به جهانی شایسته شان انسان در تمام جهان به گوش میرسد.
«گای رایدن»رئیس آژانس بینالمللی کار سازمان ملل نیز به همین مناسبت با تشریح شرایط کنونی نیروی کار در جهان درمورد افزایش شکاف میان طبقه مرفه و فقیر در سراسر جهان ابراز نگرانی کرد.
وی با اشاره به شکاف فاحش میان طبقات فقیر و ثروتمند در جهان، شمار اغنیا و صاحبان سرمایه را 10 درصد از کل جمعیت جهان بر آورد کرد و گفت که درحال حاضر 30 تا 40 درصد از مجموع درآمدهای جهان عاید این قشر میشود در حالی که مجموع درآمد اقشار بیبضائت جهان فقط 2/7 درصد از این در آمدها است.
بر اساس آمار سازمان بین المللی کار هم اکنون 21 میلیون نفر در سراسر جهان قربانی کارهای اجباری در مزارع، کارگاهها و کارخانهها و یا بردگی جنسی هستند که از این راه بالغ بر 150 میلیارد دلار سود عاید شبکه بزهکاران سازمان یافته جهان میشود.
انتهای پیام/