صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۶ - ۲۶ آذر ۱۳۹۸

«المیادین» پیش‌نویس معامله قرن را منتشر کرد / خلع سلاح حماس و به محاق بردن آرمان قدس در دستور کار

شبکه المیادین پیش‌نویس طرح ادعایی آمریکا موسوم به «معامله قرن» را منتشر کرد؛ طرحی که در واقع به‌دنبال نابودی آرمان فلسطین است.
کد خبر : 450977

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، شبکه المیادین در گزارشی اعلام کرد که توانسته است به جزئیاتی از طرح صلح ادعایی آمریکا موسوم به «معامله قرن» دست یابد.


طبق این گزارش، در طرح صلح ادعایی آمریکا مواردی همچون توافق سه‌جانبه میان رژیم صهیونیستی، سازمان آزادی‌بخش فلسطین و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) وجود دارد که می‌تواند به تشکیل کشور فلسطینی با نام «فلسطین جدید» در کرانه باختری و نوار غزه به جز شهرک‌های صهیونیست‌نشین منجر شود.


سایر بندهای این طرح ادعایی به شرح زیر است:


- بلوک‌های شهرک‌نشینان صهیونیست در اختیار رژیم صهیونیستی خواهد بود و شهرک‌های دورافتاده و پراکنده به آن ملحق می‌شود.


- قدس اشغالی تجزیه نمی‌شود، بلکه میان رژیم صهیونیستی و «فلسطین جدید» مشترک است و ساکنان عرب قدس ساکنان فلسطین جدید می‌شوند، اما صهیونیست‌ها در آنجا می‌مانند.


- شهرداری قدس مسئول امورات اراضی قدس به استثنای آموزش و پرورش است که فلسطین جدید مسئولیت آن را برعهده خواهد گرفت، ولی باید به شهرداری یهودی قدس مالیات بدهد.


- یهودیان هرگز اجازه ندارند خانه‌های عرب‌ها را خریداری کنند، عرب‌ها نیز اجازه خرید خانه‌های یهودیان را نخواهند داشت. در واقع، هیچ منطقه اضافی به قدس ملحق نمی‌شود و مکان‌های مقدس قدس نیز همان‌گونه که هست، باقی می‌ماند.


- مصر به جای نوار غزه اراضی جدیدی را در اختیار فلسطین خواهد گذاشت تا در آنجا فرودگاه، کارخانه، کشاورزی و مبادلات تجاری ایجاد کند، اما فلسطینی‌ها اجازه سکونت در آنجا ندارند.


تبصره: درباره مقدار این اراضی و بهای آن میان طرف‌ها با میانجی‌گری یک کشور مورد تأیید که بعداً معرفی خواهد شد، توافق می‌شود. 


- یک بزرگراه میان غزه و کرانه باختری احداث می‌شود و اجازه احداث زیرساخت های لازم برای انتقال آب تصفیه شده میان غزه و کرانه باختری داده می‌شود.


در این پیش‌نویس کشورهایی همچون آمریکا، اعضای اتحادیه اروپا و کشورهای تولیدکننده نفت حوزه خلیج فارس که موافق کمک به اجرای این توافق‌نامه هستند و از آن حمایت مالی می‌کنند، مبلغ 30 میلیارد دلار برای مدت پنج سال به اجرای پروژه‌های مربوط به فلسطین جدید اختصاص خواهد داد، اما هزینه الحاق شهرک‌ها به رژیم صهیونیستی ازجمله شهرک‌های پراکنده و دورافتاده برعهده رژیم اشغالگر قدس خواهد بود. در این موضوع آمریکا 20 درصد، اتحادیه اروپا 10 درصد و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس 70 درصد سهم خواهند داشت.


در ادامه بندهای طرح صلح ادعایی آمریکا آمده است:


-  فلسطین جدید اجازه تشکیل ارتش ندارد و تنها سلاحی که برای آن مجوز دارد، سلاح پلیس است. همچنین طی توافقی که میان رژیم صهیونیستی و فلسطین جدید امضا خواهد شد، این رژیم مسئولیت دفاع از فلسطین جدید را در برابر هر تجاوز خارجی برعهده خواهد گرفت مشروط بر اینکه فلسطین جدید به رژیم اشغالگر بهای دفاع از آن را بپردازد و رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی نیز درباره بهایی که کشورهای عربی به ارتش این رژیم برای دفاع از فلسطین جدید خواهند داد، مذاکره می‌کنند.


- حماس باید به سلاح و تسلیح خود پایان دهد و این شامل سلاح شخصی رهبران حماس نیز می‌شود که به مصری‌ها تحویل می‌دهند. در مقابل پذیرش این موضوع نیروهای حماس از کشورهای عربی حقوق ماهیانه دریافت می‌کنند.


- مرزهای نوار غزه برای تجارت جهانی به‌وسیله گذرگاه‌های رژیم صهیونیستی و مصر باز می‌شوند، بازار غزه نیز به روی کرانه باختری باز می‌شود و راه دریایی نیز به روی غزه باز خواهد شد.


- یک سال پس از توافق میان رژیم صهیونیستی و فلسطین انتخابات دموکراتیک برای حکومت فلسطین جدید برگزار می‌شود و هر شهروند فلسطینی می‌تواند در این انتخابات نامزد شود. پس از گذشت یک سال از انتخابات همه اسیران به‌ تدریج و در مدت سه سال آزاد می‌شوند.


- در مدت پنج سال یک بندر و فرودگاه برای فلسطین جدید تأسیس می‌شود و تا آن زمان فلسطینی‌ها از فرودگاه‌ها و بنادر تل‌آویو استفاده می‌کنند. مرزهای میان فلسطین جدید و رژیم صهیونیستی به روی عبور و مرور شهروندان و کالاها باز می‌ماند، همان وضعیتی که برای کشورهای دوست این رژیم وجود دارد.


- یک پل معلق بین بزرگراهی که غزه را به کرانه باختری وصل می‌کند احداث می‌شود که ارتفاع آن از سطح زمین به 30 متر می‌رسد و کار ساخت آن به یک شرکت چینی واگذار خواهد شد. هزینه احداث آن نیز با مشارکت چین، ژاپن، کره جنوبی، استرالیا، کانادا، آمریکا و اتحادیه اروپا تأمین می‌شود.


- غور اردن در اختیار رژیم صهیونیستی باقی خواهد ماند، در حالی که جاده 90 به جاده چهار طرفه تغییر خواهد کرد و تل‌آویو  بر جدا سازی جاده 90 نظارت خواهد کرد. دو طرف آن متعلق به فلسطینی‌ها خواهد بود که فلسطین جدید را به اردن متصل می‌کند و تحت نظارت فلسطینی‌ها خواهد بود.


در موضوع مسئولیت‌های طرف‌های توافق‌نامه نیز مواردی مطرح شده که عبارت است از:


- اگر حماس و سازمان آزادی‌بخش با معامله قرن مخالفت کنند، آمریکا همه کمک مالی خود به فلسطینیان را لغو خواهد کرد و هر تلاشی را برای منع دیگر کشورها از کمک به فلسطین به کار خواهد بست.


- اگر سازمان آزادی‌بخش فلسطین با شروط این توافق موافقت کرد و حماس و جهاد اسلامی موافق نبودند، این دو جنبش مقصر هستند و در هر درگیری نظامی میان رژیم صهیونیستی و حماس، آمریکا از تل‌آویو برای هدف گرفتن رهبران حماس و جهاد اسلامی کمک خواهد کرد.


- در صورتی که رژیم صهیونیستی با معامله قرن مخالفت کند، کمک‌های اقتصادی به آن متوقف می‌شود.


این طرح همچنین شامل انتقال قیمومیت مسجد الاقصی از دست اردن به عربستان است.


انتهای پیام/4106/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر