صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۳۷ - ۲۶ آذر ۱۳۹۸
هفته پژوهش48/ صمیمی مطرح کرد؛

تست موفقیت‌آمیز اولین نمونه از خانواده موتور فضایی «آرش»

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران از تست موفقیت‌آمیز اولین نمونه از خانواده موتور فضایی «آرش» خبر داد.
کد خبر : 450928

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حسین صمیمی در نشست خبری با اصحاب رسانه که ظهر امروز در غرفه پژوهشگاه فضایی ایران در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، اظهار کرد: پژوهشگاه فضایی ایران دستاوردهای مختلفی در طول این سال‌ها داشته است که یکی از این دستاوردها، ماهواره پارس ۱ است.
وی افزود: این ماهواره با حداکثر توان داخلی جمهوری اسلامی، دانش توسعه‌ای و با استفاده از ظرفیت جوانان این مرز و بوم ساخته شده است که کمتر از دو ماه دیگر از آن رونمایی و در سه ماه آینده پرتاب خواهد شد.
رئیس پژوهشگاه فضایی ایران بیان کرد: ساخت ماهواره ظفر با همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران انجام می‌شود و ماهواره ناهید ۲ با مدل مهندسی یک ماه آینده به پایان می‌رسد. ماهواره‌ها برای اینکه از مدار ۴۰۰ کیلومتر به ۷۰۰۰ کیلومتر برسند، نیازمند موتورهای پرقدرت هستند.
صمیمی عنوان کرد: در زمینه بالن‌های مخابراتی تفاهم‌نامه‌هایی با شرکت ارتباطات زیر ساخت انجام داده‌ایم که ۱۰ بالن مخابراتی طراحی خواهد شد که ۵ مورد آن در کمیته پدافند غیرعامل و مابقی در سازمان زیر ساخت مورد استفاده قرار می‌گیرد.
وی خاطرنشان کرد: ساخت و طراحی کردن ماهواره‌های کوچک در دستور کار پژوهشگاه فضایی ایران قرار دارد و با کشورهایی مانند ترکیه و پاکستان در این زمینه همکاری داریم.
رئیس پژوهشگاه فضایی ایران بیان کرد: پروژه‌هایی با همکاری دانشگاه‌های امیرکبیر، خواجه نصیر و شریف اجرایی انجام داده‌ایم و تلاش داریم زیرسیستم‌هایی که در پژوهشگاه‌ها و یا شرکت‌های دانش‌بنیان ساخته شده‌اند، در این پروژه‌ها استفاده شوند. در یکی از این پروژه‌ها خانواده موتورهای فضایی به نام آرش را طراحی کردیم و در پروسه ساخت آن از توان علمی دانشگاه‌ها استفاده شده و تست یک نمونه از آرش با موفقیت انجام شده است.
صمیمی عنوان کرد: پروژه تعیین حقابه یکی از چالش‌های مهم در استان‌های کشور و حتی در کشورهای دیگر است و بر این اساس این پروژه را اجرایی کردیم. این پروژه شامل فعالیت‌های سنسورینگ و سنجش از دور است و در تلاش هستیم پس از تایید این پروژه فراخوانی را منتشر کنیم تا استارت‌آپ‌های تخصصی را در استان‌های مختلف کشور شناسایی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: محققان پژوهشگاه فضایی ایران در زمینه طراحی و ساخت دستگاه آشکارساز مواد ممنوعه موفق عمل کرده‌اند و با طراحی این دستگاه قادر هستند مواد منفجره، ممنوعه و مواد مخدر را شناسایی کنند و شاهد هستیم که این محصول مورد استقبال نهادهای امنیتی و نظامی کشور قرار گرفته است.
پژوهشگاه فضایی ایران سازمانی دانش‌بنیان با ساختاری محصول‌محور و نوآور در عرصه اکتساب فناوری‌های صلح آمیز، فضایی است که با برخورداری از نیروهای نخبه و مجرب در زمینه‌های مختلف علوم فضایی از جمله مطالعه، طراحی، و ساخت ماهواره‌های مخابراتی و سنجشی، ناوبری و موقعیت‌یابی فعالیت می‌کند.
انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

برچسب ها: ماهواره
ارسال نظر