صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۲ - ۲۵ آذر ۱۳۹۸
آنا گزارش می‌دهد؛

معضلی به نام مدیرعامل در باشگاه استقلال/ واعظ آشتیانی: وزارت ورزش و جوانان عینک نزدیک‌بینی بزند

امیرحسین فتحی 6 روز پیش از مدیرعاملی باشگاه استقلال استعفا کرد و این روزها انتخاب مدیرعامل برای باشگاه استقلال به یک چالش بزرگ تبدیل شده است.
کد خبر : 450739

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، حواشی باشگاه استقلال تمامی ندارد؛ آبی‌پوشان تهران این فصل را با استراماچونی از سرزمین گلادیاتورها آغاز کردند و نتایج خوبی هم کسب کردند؛ هر چند که در ابتدا سرمربی استقلال نتایج قابل قبولی کسب نمی‌کرد اما رفته‌رفته شرایط تغییر کرد و آبی‌پوشان با برتری مقابل حریفان به صدر جدول رسیدند.


استقلال صدرنشین روزهای خوبی با استرا می‌گذارند تا اینکه سرمربی ایتالیایی استقلالی‌ها پس از چند بار هشدار تصمیم به جدایی از این تیم گرفت و راهی کشور ترکیه شد. او به دلیل عدم پرداخت حق و حقوقش و بدقولی باشگاه استقلال به تعهداتش تصمیم به جدایی گرفت.


با رفتن استرا از ایران هواداران خشمگین جلوی در باشگاه استقلال تجمع کردند؛ فشار از سوی هواداران و اعتراض بازیکنان در نهایت به استعفای امیرحسین فتحی از باشگاه استقلال ختم شد. در تاریخ 19 آذرماه با اعلام سخنگوی وزارت ورزش و جوانان، امیرحسین فتحی استعفا کرد و خلیل‌زاده هم به عنوان سرپرست در باشگاه استقلال انتخاب شد. 


پس از استعفای فتحی موج دیگری در باشگاه استقلال به راه افتاد؛ انتخاب مدیرعامل باشگاه استقلال این روزها سوژه اصلی سئول‌نشینان شده و گزینه‌های زیادی هم برای این صندلی خالی ردیف شده است؛ علی فتح‌الله‌زاده، کاظم اولیایی جدی‌ترین گزینه‌های مدیرعاملی باشگاه استقلال هستند و برنامه‌های خود را هم به سلطانی‌فر ارائه داده‌اند. در این میان اما شانس فتح‌الله‌زاده برای انتخاب مدیرعاملی بیشتر بود تا اینکه دو شب پیش همه معاملات به هم خورد؛ در حالی که از سوی سخنگوی وزارت ورزش و جوانان اعلام شده بود فتح‌الله‌زاده به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال انتخاب شده است  چند ساعتی بعد این خبر تکذیب شد و مازیار ناظمی با رد این خبر گفت: «فتح‌الله زاده از مدیران شناسنامه‌دار و محترم فوتبال است ولی هنوز تغییری در هیئت مدیره استقلال رخ نداده و او یکی از گزینه‌های عضویت در هیئت مدیره است.»


انتخاب مدیرعامل برای باشگاه به یک موضوع چالشی تبدیل شده است؛ استقلال با کسب 29 امتیاز در صدر جدول قرار دارد اما تیم نه سرپرست دارد؛ نه مدیرعامل و نه سرمربی. جواد زرینچه سرپرست تیم پس از حواشی به وجود آمده و فحاشی علیه او و همچنین احتمال مدیرعاملی فتح‌الله‌زاده در باشگاه و درگیری لفظی که بین این دو نفر رخ داد، از سمت خود کنار رفت. خلیل‌زاده به عنوان سرپرست امور باشگاه را پیگیری می‌کند و این روزها در تلاش است تا استراماچونی را به ایران برگرداند. طبق وعده باشگاه استقلال، قرار بود صبح امروز پول به حساب سرمربی تیم استقلال واریز شود و بلافاصله پس از این اتفاق استراماچونی هم به ایران بازمی‌گردد اما فعلاً خبری نیست. هواداران هم امیدوارند در نهایت فردی به عنوان مدیرعامل استقلال انتخاب شود که از جنس فوتبال باشد تا بتواند وضعیت باشگاه را در چنین موقعیت حساسی سر و سامان بدهد. 


امیررضا واعظ آشتیانی در گفتگو با خبرنگار آنا درباره وضعیت استقلال و بازگشت استراماچونی به ایران گفت: در موضوع قرارداد استراماچونی دو نکته اساسی وجود دارد؛ او به خاطر عدم اجرای تعهد باشگاه استقلال و مشکلاتی که در پرداخت حق و حقوقش به وجود آمده بود، طبق مفاد قرارداد یک طرفه فسخ کرد و راهی کشور ترکیه شد. این موضوع نشان می‌دهد که در قرارداد او این موضوع قید شده است، هر زمانی باشگاه به تعهدات خود عمل نکند او مجاز است قرارداد خود را یک‌طرفه فسخ کند. استراماچونی مربی حرفه‌ای است، بنابراین قراردادش را به گونه‌ای با باشگاه استقلال تنظیم کرده است که بتواند به راحتی فسخ کند. 


وی ادامه داد: نکته دوم عملکرد باشگاه استقلال است که عنوان می‌کند ما پول او را آماده کرده‌ایم، به نوعی این موضوع  اجرای تعهد از سوی باشگاه است تا او به فیفا شکایت نکند. این نشان می‌دهد این گزینه هم برای استراماچونی باز است و او احتمال دارد به دلیل تأخیر در پرداخت حق و حقوقش به فیفا شکایت کند و جریمه‌ای هم برای استقلال در نظر گرفته شود. ضمن اینکه او الان می‌گوید من اگر بخواهم برگردم باید قراردادم یک ساله باشد که حرف منطقی و درستی نیست. او 6 ماه در ایران بوده و حالا به دنبال این است 6 ماه دیگر هم حضور داشته باشد و بعد از آن هم از ایران برود. این حرف درست نیست و مطرح کردن این موضوع به ضرر استقلال خواهد بود. 


مدیرعامل اسبق استقلال گفت: کسانی که مدعی هستند اگر مدیرعامل شوند استراماچونی را برمی‌گردانند، بازگشت این مربی در شرایطی که متن قراردادش تغییر کند و مدت حضور در ایران کاهش پیدا کند، کار بزرگی نیست. باید آنها ادعایی را مطرح کنند که حرکت منطقی و مدیریتی و حقوقی باشد تا به ضرر باشگاه استقلال تمام نشود.‌ اگر قرار باشد مدت قرارداد استراماچونی با تیم استقلال تغییر کند هر کسی می‌تواند او را برگرداند. کار بزرگ را کسی انجام می‌دهد که بتواند استراماچونی را با همان قرارداد قبل به ایران برگرداند. 


آشتیانی در مورد گزینه‌های مدیرعاملی باشگاه استقلال عنوان کرد: من نمی‌دانم چه اصراری است وزارت ورزش و جوانان تمایل دارد از حلقه‌های تعریف شده استفاده کند و آنها را روی کار بیاورد. چرا به نیروهای جوان و تحصیل کرده توجه نمی‌شود. اگر هم بر حضور افراد باتجربه اصرار دارند به نظرم بهترین کار این است که اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال را افرادی باتجربه انتخاب کنند اما مدیرعامل یک فرد جوان و تحصیل‌کرده باشد. چه اصراری است که حتماً به عنوان مدیرعامل در کنار مجموعه باشند. به نظرم بهتر است وزارت ورزش و جوانان عینک نزدیک‌بینی بزند و افراد تحصیل‌کرده و جوان را انتخاب کند. تا چه زمانی به حلقه‌هایی متوسل می‌شویم که خود آنها در مشکلاتی که برای استقلال به وجود آمده بی‌تأثیر نبودند. 


وی گفت: البته وزارت ورزش می‌گوید در شرایط فعلی نباید آزمون و خطا کرد. باید کار به کسی سپرده شود که تجربه زیادی دارد، حالا سؤال من این است چطور به دنبال این هستند که کار را به کسی بسپارند که در گذشته پراشتباه ظاهر شده و در خیلی از مشکلات فعلی استقلال سهیم است. اگر اعتماد به نیروی جوان آزمون و خطاست، اعتماد به فردی که در گذشته اشتباهات زیادی در دوران مدیریتی خود داشته هم آزمون و خطاست و این موضوعی که از سوی وزارت ورزش و جوانان مطرح می‌شود پارادوکس است.


انتهای پیام/4048/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر