صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۵ - ۲۵ آذر ۱۳۹۸
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور:

تجهیزاتی ساخته‌ایم که امکان دروغ گفتن را از افراد می‌گیرد/ فعالیت بیش از ۴ هزار شرکت دانش بنیان در کشور

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: متأسفانه در کشور کسی به شرکت‌های دانش‌بنیان و انسان‌های نخبه توجه نمی‌کند درحالی که بیشتر پهپادها را شرکت‌های دانش‌‌بنیان ساخته‌اند و درحال حاضر تکنولوژی داریم که امکان دروغ گفتن از افراد را می‌گیرد.
کد خبر : 450700

به گزارش خبرنگار حوزه انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سورنا ستاری صبح امروز در نشست تخصصی معاونان، مدیران کل و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌های سراسر کشور که به‌منظور بررسی روند مبارزه با مواد مخدر و راهبردهای آن برگزار شد، با اشاره به این‌که حدود ۷۰ درصد کشفیات مواد مخدر با کارهای اطلاعاتی رخ می‌دهد و این موضوع جای خوشحالی دارد، اظهار کرد: محصول زمانی از دانشگاه‌ها خارج می‌شود که به شرکت‌ها به‌ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان توجه کنیم و دلیل اصرار و تأکید ما بر استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان در تمام حوزه‌ها نیز همین است و ما اگر از محصولات این شرکت‌ها استفاده کنیم قطعاً هزینه‌ها نیز پایین خواهد آمد.


وی با بیان اینکه محصول حاصل حرکت شرکت‌هاست، ادامه داد: البته اقدامات شرکت‌ها زمانی نتیجه می‌دهد که بازار را در اختیار آن‌ها قرار دهیم؛ برای مثال در سیستم ترک اعتیاد اگر بازار در اختیار شرکت‌ها قرار گیرد، شاهد نتایج مطلوبی در این حوزه خواهیم بود. از طرفی درحال حاضر در حوزه مرزبانی شرکت‌های خوبی داریم که هم‌اکنون در تولید تجهیزات به‌روز فعال هستند و نتایج آن را نیز شاهد بودیم و ما باید همین رویکرد را در حوزه مبارزه با مواد مخدر نیز در پیش بگیریم.


معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور افزود: در حال حاضر هوش مصنوعی امکانات فوق‌العاده‌ای را می‌تواند در اختیار ستاد مبارزه با مواد مخدر قرار دهد و تحولات تکنولوژی قطعاً کمک خواهد کرد تا شهدای مواد مخدر نیز کاهش پیدا کند.


ستاری گفت: در حوزه‌های داروهای پیشگیری از اعتیاد حدود ۳۵۰ میلیارد تومان سرمایه وجود دارد و استفاده از تکنولوژی در هزینه‌ها نیز صرفه‌جویی می‌کند و باید زیست‌بومی تشکیل شود و این زیست‌بوم زمانی شکل می‌گیرد که زیرساخت‌های مناسبی داشته باشیم.


وی اظهار کرد: هوشمندسازی باید صورت گیرد تا افراد دارای ایده بتوانند نظرات و طرح‌های خود را در سامانه ثبت کنند. درحال حاضر کشور ما در حوزه بیوتکنولوژی جزء سه کشور برتر آسیاست و یک میلیارد دلار ارزش داروهایی است که تولید می‌کنیم و با این کارها می‌توانیم از واردات دارو به‌ویژه در حوزه کشاورزی جلوگیری کنیم. از طرفی شرکت‌هایی هستند که سالانه ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری می‌کنند و این اکوسیستم اگر در حوزه مبارزه با مواد مخدر ایجاد و راه‌اندازی شود موفق خواهیم شد.


معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: متأسفانه در کشور ما و کشورهای همسایه به دلیل وجود منابعی مانند نفت، کسی به شرکت‌های دانش‌بنیان و انسان‌های نخبه توجه نمی‌کند و ما معتقدیم در تمام حوزه‌ها باید اکوسیستمی ایجاد شود تا از طرح‌های نخبگان حمایت شود و ما حاضریم کمک‌های مالی نیز به ستاد مبارزه با مواد مخدر انجام دهیم و از مسئولان ستاد نیز انتظار داریم از شرکت‌های دانش‌بنیان ما بازدید کنند و درخواست‌های خود را به این شرکت‌ها ارائه دهند. هم‌اکنون حدود ۴ هزار و ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان داریم و حاضریم این ظرفیت را در اختیار ستاد قرار دهیم.


ستاری خاطرنشان کرد: در حوزه دفاع اکثر پهپادهای ما توسط این شرکت‌ها ساخته شده است و این شرکت‌ها قادر هستند تجهیزاتی را بسازند و راه‌اندازی کنند تا مجرمان به‌راحتی شناسایی شوند و این تجهیزات قطعاً می‌تواند مورد استفاده ستاد مبارزه با مواد مخدر قرار بگیرد. درحال حاضر تکنولوژی داریم که امکان دروغ گفتن از افراد را می‌گیرد.


وی گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر سگ‌های موادیاب را حدود ۳۰۰ میلیون تومان خریداری می‌کند و ما حاضریم در این حوزه ورود کنیم و پژوهشگاه رویان ما آماده تحقیق درباره این سگ‌هاست و به‌طورکلی آماده هستیم تا در تمام زمینه‌ها ستاد مبارزه با مواد مخدر را یاری رسانیم.


انتهای پیام/۴۱۱۰/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر