صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۵ - ۲۴ آذر ۱۳۹۸
رئیس بیمارستان شهید مطهری در گفتگو با آنا:

برخی از پمادهای سوختگی به‌دلیل تحریم وارد ایران نمی‌شود/ هزینه یک پماد ۵۰ گرمی حدود ۵۰۰ هزار تومان است

رئیس بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری با اشاره به اینکه درمان بیماری سوختگی هزینه بالایی دارد، گفت: متأسفانه برخی از پمادهای سوختگی به‌دلیل تحریم وارد ایران نمی‌شود.
کد خبر : 450611

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، میزگرد بررسی مشکلات بیماران سوختگی در آستانه یکم دی ماه(روز پیشگیری از سوختگی) با حضور مسئولان وزارت بهداشت و متخصصان جراحی پلاستیک در بیمارستان حضرت فاطمه(س) برگزار شد.


در حاشیه این نشست مصطفی دهمرده‌ای رئیس بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری در پاسخ به سوال خبرنگار آنا درباره هزینه پمادهای سوختگی و تأثیر تحریم‌ها در جهت واردات داروهای موردنیاز بیماران سوختگی اظهار کرد: مستحضر هستید که هزینه یک پماد ۵۰ گرمی حدود ۵۰۰ هزار تومان است و افزایش نرخ ارز، تحریم و محدودیت واردات برای بیماران سوختگی به معضل بزرگی تبدیل شده است.


وی اظهار کرد: درحال حاضر پمادهای تولید داخل هم داریم اما اگر میزان سوختگی افراد شدید باشد و به‌نوعی بیمار، وضعیت حادی داشته باشد باید از پمادهای وارداتی استفاده کرد که متأسفانه تحریم‌ها در این خصوص مشکلاتی را برای بیماران به وجود آورده است.


رئیس بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری خاطرنشان کرد: کشورهای اروپایی و آمریکا باید بدانند که سلامت مردم از دعواهای سیاسی جداست و از آنجا که درمان سوختگی هزینه بالایی دارد، امیدواریم مشکلات در بحث واردات برخی از پمادها و داروهای سوختگی برطرف شود تا بیماران از این جهت با مشکل مواجه نشوند.


دهمرده‌ای گفت: تحریم دارو دقیقاً با شعارهای حمایت از حقوق بشر در تضاد است و امروزه کشورهایی که خودشان مدعی حمایت از حقوق انسان‌ها هستند دست به تحریم دارو و پماد و دیگر اقلام مورد نیاز بیماران می‌زنند که اصلاً قابل قبول نیست.


انتهای پیام/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر