صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۵ - ۲۸ آذر ۱۳۹۸
کارنامه بهارستان/17 | اکبریان در گفتگو با آنا:

برخی افراد بعد از نمایندگی مجلس به مسیر انحراف و فساد رفتند

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی لیست‌های باندی عامل ناکارآمدی مجلس است، گفت: برخی از نمایندگانی بعد از نمایندگی دچار فساد و انحراف شده‌اند.
کد خبر : 449453

عزیز اکبریان در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره آسیب‌های مجلس ناکارآمد و شاخصه‌های آن، با اشاره به اینکه مجلسی که بسیاری از نماینده‌هایش با هزینه‌های گزاف و پول‌های کثیف رأی می‌آورند، نمی‌تواند مجلس کارآمدی باشد، افزود: «چرا که بعد از ورود به مجلس مجبورند از این وزارتخانه به آن وزارتخانه و از این سازمان به آن سازمان دنبال پاسخگویی افرادی باشند که برای نمایندگی وامدارشان شده‌اند».



اکبریان یادآور شد: «در همین مجلس افرادی بودند که به من برای ریاست بر کمیسیون صنایع و معادن رأی دادند، اما چون این رأی مخالف نظر فراکسیون آنان بود در حوزه انتخابیه‌‌شان، آبرویشان را بردند که فلانی از ما رأی گرفته اما به کسی رأی می‌دهد که جزو باند و گروه ما نیست».


نمایندگانی دچار فساد و انحراف شده‌اند


رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به ورود پول‌های کثیف برای انتخابات مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: «بسیاری از افراد در همین مجلس به من گفتند در شهرستان‌های 200 هزار نفری برای نشستن روی صندلی‌های مجلس 2 تا 3 میلیارد هزینه کرده‌ایم، این پول‌ها از کجا باید جبران شود؟».


نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه افراد زیادی بدون تجربه وارد مجلس شدند و اکنون می‌بینیم که چقدر از آنان به مسیرهای انحرافی رفتند و دچار فساد شدند، اضافه کرد: «همین افرادی که با دیون به مجلس آمدند، هیچگاه در جلسات علنی و کمیسیون‌های مجلس هم حضور نداشتند، چرا که مجبور بودند بروند و دیون خود را بازگردانند».



وی لیست‌های باندی را نمونه بارز ناکارآمدی مجلس دانست و گفت: «بسیاری از افرادی که باندی و لیستی رأی می‌آورند و به مجلس می‌آیند وقتی در مورد طرح‌ها و لوایح با آنان صحبت می‌کنیم، می‌گویند طرح را قبول داریم و آن را مفید می‌دانیم اما برای امضا کردن طرح باید از فراکسیون مجوز بگیریم و اگر فراکسیون متبوعشان این اجازه را به آنان ندهد به طرح‌ها و لوایحی که خودشان آن را کارشناسی می‌دانند، رأی نمی‌دهند و دلیلش هم وامدار بودن به لیستی است که با آن به مجلس آمده‌اند».


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

ارسال نظر