صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۷ - ۰۲ دی ۱۳۹۸

رشته کاردان‌فنی کشتی را بیشتر بشناسید

فارغ‎التحصیلان رشته کاردان‌فنی کشتی می‎توانند در سازمان‎ها و ارگان‎های مختلف نظامی و کشوری مسئولیت تعمیر و نگهداری موتور‎ها و دستگاه و تجهیزات روی آن‌ها را بر عهده بگیرند.
کد خبر : 449302

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، رشته‌های  متعددی در دانشگاه‌ها وجود دارد و دانشجو می‌پذیرد که شاید جزء علاقمندی‌های افراد بوده و به دلیل عدم آگاهی از وجود آن‌ها با استقبال خوبی روبرو نشود که از این رو خبرگزاری آنا قصد دارد تا شما را با برخی از این رشته‌ها همچون رشته کاردان‌فنی کشتی آشنا کند.



معرفی رشته کاردان‌فنی کشتی


کاردان‌فنی کشتی یکی از رشته‌های گروه علوم ریاضی و فنی است و صنایع دریایی کشور در جهت استفاده از شناور‌های ساحلی، بالا بردن بازدهی و همچنین کاهش هزینه نگهداری و تعمیرات شناور‌ها نیاز به جذب و تربیت افراد متخصص در این صنعت را دارد که کاردان فنی کشتی یکی از تخصص‎های مورد نیاز در این صنعت، است.



دروس تخصصی و پایه رشته کاردان‌فنی کشتی



  • دروس پایه:


ریاضیات عمومی، فیزیک مکانیک، فیزیک حرارت، فیزیک الکتریسته و مغناطیسی، نقشه‎کشی صنعتی



  • دروس اصلی:


استاتیک و مقاومت مصالح، حفاظت و ایمنی و بهداشت کار، ترمودینامیک صنعتی، انتقال حرارت، مکانیک سیالات، شیمی و خواص مواد، ماشین‎های الکتریکی و اجزاء ماشین، کنترل اتوماتیک و اندازه‏‎گیری




  • دروس تخصصی:


ساختمان کشتی، موتور‌های درونسوز یا احتراق داخلی، مولـّدهای بخار، توربین‎های بخار، آرشیتکت کشتی (هیدرو استاتیک و هیدرودینامیک)، تأسیسات و تجهیزات، زبان تخصصی، الکترونیک و مخابرات، کار آموزی، کارگاه برق (بسیاری از درس‎های این رشته همراه با آزمایشگاه و کارگاه است)


بازار کار رشته کاردان‌فنی کشتی چگونه است؟


افرادی که دارای تخصص لازم برای رهبری، تعمیر و نگهداری موتور‎ها و دستگاه‎های فنی روی شناور‎های مختلف (تجاری و نظامی) مثل ناوچه‎ها، یدک‎کش‎های تدارکاتی، آتشخوار، تعمیراتی، مسافری کوچک و واحد‌های هیدروگرافی و اقیانوس‎شناسی دارند.


باید بدانید؛ فارغ‎التحصیلان این رشته می‎توانند در سازمان‎ها و ارگان‎های مختلف نظامی و کشوری مسئولیت تعمیر و نگهداری موتور‎ها و دستگاه و تجهیزات روی آن‌ها را بر عهده بگیرند و پس از ۵ سال تجربه عملی روی شناور‎ها در دریا، به عنوان تکنسین ارشد موتورخانه یا کمک ناظر مهندس کشتی در کشتی‎های اقیانوس‎پیما فعالیت کنند.



موقعیت شغلی در ایران


یکی از رشته‌هایی که از نظر بازار کار همانند رشته کاردانی دریانوردی نسبت به سایر رشته‌ها از شرایط خوبی برخوردار است رشته کاردان فنی کشتی است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: معرفی رشته
ارسال نظر