صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۲ - ۲۸ مهر ۱۳۹۴
حجت‌الاسلام موسوی:

نهضت عاشورا بر محور فداکاری و جان‌فشانی امام حسین(ع) شکل گرفت

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری با بیان اینکه امام حسین علیه السلام شهید کربلا و ملقب به ثاراللّه است، گفت: نهضت عاشورا بر محور فداکاری و جان‌فشانی آن حضرت شکل گرفت.
کد خبر : 44921

حجت‌الاسلام دکتر سیدفرج الله موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران با وفایش در سخنانی به تشریح شخصیت این امام معصوم پرداخت.


موسوی با بیان اینکه امام حسین (ع) با تقدیم خون پاکش در کربلا، باعت احیای دین جد خود یعنی اسلام ناب محمدی (ع) شد و مسلمانان را بیدار کرد، گفت: پرداختن به شخصیت والا و الهی آن رادمرد جهان اسلام و بررسی جنبه‌های گوناگون حیات آسمانی آن سپهر ایمان،‌شناختی درخور و مجالی فرا‌تر می‌طلبد.


این مسئول افزود: امام حسین (ع) با شهادت خویش تاریخ بشری را پر از حماسه و ایثار کرد و درس آزادگی و عزت به انسان‌ها و همه آزادگان جهان آموخت.


نماینده اسبق ولی فقیه در شهرستان‌های گچساران و واوان گفت: توجه ویژه پیامبر اعظم اسلام صلی الله علیه و آله، آغوش زهرا (س) پرورش علی (ع) و شایستگی‌های شخصی، در امام حسین (ع) جمع شد و از او، نمونه‌ای از بزرگواری، جوانمردی و فضیلت ساخت.


سرپرست واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با بیان اینکه قیام کربلا از نخستین مراحل تا پایان آن، تجلی‌گاه شجاعت امام بود، ادامه داد: صلابت و قاطعیت امام حسین (ع) در مخالفت کردن با یزید و خودداری ورزیدن از بیعت با وی، تصمیم گرفتن برای حرکت به سوی کوفه و مبارزه با یزیدیان، متزلزل نشدن روحیه از شنیدن اخبار داخل کوفه، اعلام آمادگی برای نثار خون در راه احیای دین، نهراسیدن از انبوهیِ سپاه گرد آمده در کربلا، رزم آوری‌های سلحشورانه و بی‌نظیر امام (ع) همه جلوه‌هایی از شجاعت حسین بن علی علیه السلام و یارانش و بخشی از الفبای «فرهنگ عاشورا» است.


موسوی افزود: خاندان پیامبر (ع) در شجاعت و قوت قلب و دلیری، نمونه بودند و آنچه در دلشان نبود، هراس از دشمن بود.


این مسئول با بیان اینکه امام حسین (ع) کسی نبود که به خاطر زندگی دنیا و خوش گذرانی، مصالح عالی اسلامی را نادیده بگیرد و با گرفتن حق السکوت، برقراریِ چنان دستگاه فاسدِ ظلم و کفر را امضا کند و در ادای تکلیف و وظیفه مهمی که از طرف خدا به عهده دارد، مسامحه و کوتاهی ورزد، افزود: بهترین نشانه زهد کامل و خوار شمردن دنیا، فداکاری و گذشت آن حضرت از جان خود و جوانان و برادران و اصحاب و یاران و تن دادن به آن همه مصیبت و بلا بود.


رئیس واحد یادگار امام (ره) شهرری با توجه به اینکه، عنایت ویژه پیامبر مکرم اسلام (ص)، آغوش زهرای بتول اطهر (س)، پرورش امیرالمومنینی (ع) و شایستگی‌های شخصی، در حسین بن (ع) جمع شد و از او، نمونه‌ای از بزرگواری، جوان مردی و فضیلت ساخت افزود: یکی دیگر از جلوه‌های آسمانی امام حسین (ع) در توجه به امر نماز است و این مسئله تا آنجا تجلی یافت که در مسیر کربلا و هنگام اقامه نماز فرمود: فَهوَ یَعلَمُ أنّی قدکنتُ أُحِبُّ الصَّلاة. پروردگار جهانیان به اشتیاق (وصف ناشدنی) من به نماز آگاه است.


انتهای پیام/

ارسال نظر