صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۰۰ - ۲۴ آذر ۱۳۹۸
دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

استارت‌آپی برای كاهش تصادفات جاده‌ای و آلودگی هوا

برنده رویداد استارت‌آپ ویکند «زخم و ترمیم بافت» گفت: در زخم‌پوشی که برای ترمیم و مهندسی بافت پوست طراحی كردم، به‌صورت کامل از مواد اولیه طبیعی و بومی کشورمان استفاده شده و 100 درصد ایرانی است.
کد خبر : 449160

کیمیا دیده‌ور در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه در رویداد استارت‌آپ ویکند «زخم و ترمیم بافت» موفق به کسب مقام اول شدم، اظهار کرد: در زخم‌پوشی که برای ترمیم و مهندسی بافت پوست طراحی كردم، به‌صورت کامل از مواد اولیه طبیعی و بومی کشورمان استفاده شده، 100 درصد ایرانی بوده و مواد اولیه‌اش نيز در آزمایشگاه توسط تيم خودمان استخراج شده است.


وی افزود: در واقع پس از سپری کردن مراحل آزمایشگاهی و پیش بالینی موفق، هم اکنون وارد مرحله کارآزمایی بالینی تحت نظارت مرکز تحقیقات سوختگی بیمارستان شهید ‌مطهری تهران شده که امیدواریم طی این مرحله و اخذ مجوزهای لازم بتوانيم به تولید این محصول بپردازیم.



دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی ایران و برنده رویداد استارت‌آپ ویکند «زخم و ترمیم بافت» با بیان اینکه این زخم‌پوش از لحاظ تکنیک بهبود زخم توانسته با محصولات خارجی رقابت کند، خاطرنشان کرد: وجود این استارت‌آپ‌ها بستری را برای دانشجویانی فراهم می‌كند که شايد گاهي انگیزه کافی برای دنبال کردن رؤیاهايشان را ندارند و کمک می‌كند تا با تيم‌سازي و شناخت و هدايت متوليان این حوزه بتوانند به ايده‌ها و طرح هايشان نمود واقعي داده و آن را اجرايي كنند.


دیده‌ور عنوان کرد: ایران از لحاظ دانش و تکنولوژی در سطح بین‌المللی حرف‌هايي برای گفتن دارد و این دانش فني نيازمند حمایت‌هاي مالی و معنوی مسئولان کشور است. این حمایت‌ها به دانشجویان علوم پزشکی با انبوهی از حجم درسی انگیزه می‌دهد تا با به كارگیری و تعامل در حوزه‌های بین رشته‌ای در بالین و درمان به نسلی از دانشجویان نوآور و کارآفرین تبدیل شوند.


وی خاطرنشان کرد: حضور در رویدادهای استارت‌آپی ضمن آشنایی با اساتید برجسته کشور و بهره‌گيري از فضايي جهت پرورش ایده‌ها و كمك در راستاي اجرایی شدن آن‌ها موهبت و تجربه بزرگي محسوب می‌شود. امیدوارم پس از انجام این پروژه، در صورت حمایت اساتيد دانشگاه و فعالان حوزه پیشگیری و ارتقاي سلامت، ابداعات دیگري در حوزه جلوگيري و كاهش تصادفات جاده‌ای و همچنین كمك به كاهش آلودگی هوا نيز اقدام كنم تا سهمی در بهبود اين دو معضل كنوني کشورمان داشته باشم.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر