صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۲ - ۱۶ آذر ۱۳۹۸
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر:

۶ درصد مصرف‌کنندگان مواد مخدر بانوان هستند

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: حدود ۲ میلیون و ۸۰۰ نفر مصرف کننده مواد مخدر در کشور داریم و شمار زنان در این زمینه ۱۵۶ هزار نفر و برابر با ۶ درصد جمعیت کل معتادین است.
کد خبر : 448841

به گزارش خبرنگار حوزه انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار اسکندر مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر صبح امروز در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت زنان و خانواده رئیس جمهور و این ستاد گفت: در دنیا حدود ۲۸۰ میلیون مصرف کننده مواد مخدر داریم و از تعداد مصرف کنندگان نیز ۳۳ درصد مربوط به زنان بوده که سهم کشورهای آسیایی حدود ۱۰ درصد است.


مومنی ادامه داد: حدود ۲ میلیون و ۸۰۰ نفر مصرف کننده مواد مخدر در کشور داریم و شمار زنان در این زمینه ۱۵۶ هزار نفر و برابر با ۶ درصد جمعیت کل معتادین است. میانگین سنی زنان مصرف کننده نیز ۳۳ تا ۴۴ سال بوده و حدود ۷ دهم درصد دانشجویان نیز مصرف کننده هستند. در حال حاضر نیز  ۶۷ مرکز تحت نظارت سازمان بهزیستی برای درمان و ترک مصرف کنندگان مواد مخدر داریم. 


وی با بیان اینکه ۶۶ درصد از جمعیت کشور و ۶۸ درصد بانوان برای پیشگیری از اعتیاد اعلام آمادگی کرده‌اند، گفت: بیش از ۳۰ درصد دانش آموزان نیز اعلام کردند که به دلیل عدم امکان رد پیشنهاد مصرف مواد، معتاد شده‌اند. به علاوه میزان مقاومت زنان در برابر پیشنهاد مصرف مواد مخدر ۳ برابر است.


دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: جا دارد تلاش گسترده‌تری در حوزه اعتیاد بانوان انجام دهیم و در هر استانی که ظرفیت آن را داشته باشیم، مراکز درمانی بانوان معتاد را تأسیس خواهیم کرد. 


مومنی تأکید کرد: این تفاهم نامه با تعیین شاخص‌های لازم باید به‌صورت اجرایی درآید تا مشخص شود تا دو سال آینده چه تعداد از بانوان کشور را از این بیماری نجات خواهیم داد. رویکرد کلی این تفاهم نامه پیشگیرانه بوده و راه حل اصلی در حوزه اعتیاد، بازدارندگی زنان از اعتیاد به عنوان رکن اصلی خانواده است.


گفتنی است این تفام نامه به مدت دو سال و به منظور همکاری برای انجام امور پیشگیرانه در حوزه اعتیاد زنان امضا شده است.


انتهای پیام/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر