فعالیتهای فرهنگی قرآن و عترت از موثرترین و کم هزینهترین امور است
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجتالاسلام ابراهیم کلانتری در مراسم اختتامیه سیوچهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور که صبح امروز در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ(ع) برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری مسابقات قرآن و ارتقای فرهنگ قرآنی در جامعه، موجب وحدت همه اقشار مختلف جامعه و زمینهساز تشکیل تمدن نوین اسلامی خواهد شد.
وی افزود: با وجود کارهای بسیاری که در زمینه قرآن کریم شده است اما هنوز فاصله زیادی در حوزه تولید علم قرآنی، اخلاق قرآنی، فرهنگی قرآنی، سبک زندگی قرآنی و تمدن قرآنی داریم، امیدواریم در پرتو انقلاب اسلامی و دانشگاه در تراز انقلاب اسلامی بتوانیم در این حوزهها گامهای اساسی برداریم.
بیشتر بخوانید:
تمسک به قرآن و عترت راه نجات جامعه از آتشافروزی دشمنان است
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشجویان از سراسر کشور حضور چشمگیری در مسابقات قرآن و عترت در رشتههای معارفی، هنری، ادبی و پژوهشی و شفاهی داشتهاند، گفت: دانشجویان الگوی جامعه بوده و میتوانند نقش پررنگی در ترویج علم داشته باشند.
کلانتری گفت: کانونهای قرآن و عترت با جدیت در دانشگاههای کشور مشغول فعالیت هستند و دانشگاه آزاد اسلامی حدود ۴۰۰ کانون قرآن و عترت فعالیت میکنند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از پاکترین عرصههای کار فرهنگی، کارهای قرآنی است. موثرترین و کم هزینهترین امر فرهنگی، اموری است که معطوف به قرآن و عترت است. اگر انسانی توفیق مانوس شدن با قرآن را داشته باشد دهها پله ترقی را طی کرده و از مشکلات، خطرات و انحرافات فکری و اخلاقی دور میشود.
انتهای پیام/۴۱۱۸/4084/
انتهای پیام/