صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۹ - ۱۴ آذر ۱۳۹۸

دومین روز نشست راهبری پژوهشی منطقه چهار دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

دومین روز «نشست راهبری پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی» در منطقه چهار دانشگاه در واحد قزوین با حضور معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی برگزار شد.
کد خبر : 448534

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در راستای ماموریت­‌های پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه در خصوص مدیریت و هدایت منابع، زیرساخت‌­ها و نظام پژوهش در دانشگاه، برنامه تحولی «نشست‌های راهبری پژوهشی» در مناطق 10 گانه دانشگاه آزاد اسلامی برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود. رویکرد این نشست­‌ها تمرکز بر توسعه زیرساخت­‌های امور پژوهشی، درآمدزایی از مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی استان­‌ها و توسعه ارتباط موثر با صنایع است.


در همین راستا دومین روز «نشست راهبری پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی» در منطقه چهار دانشگاه (استان‌های قزوین، همدان، مرکزی و قم) در واحد قزوین با حضور بابک نگاهداری معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی، رؤسای دانشگاه آزاد استان‌های منطقه، مدیران ارشد صنایع و سازمان‌های منطقه، اعضای شورای پژوهش‌ فناوری استان‌های منطقه، مدیران کل پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه و مدیران باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در حال برگزاری است.


برنامه‌های امروز نشست با رویکرد بررسی فرصت‌ها و پتانسیل‌های همکاری منطقه، گسترش ارتباط با صنعت، بازدید از صنایع منطقه، عقد تفاهم نامه‌های همکاری با صاحبان صنایع و مدیران ارشد اقتصاد منطقه دنبال خواهد شد.


برنامه پایانی نسشت با ارائه گزارش رؤسای شورای پژوهش و فناوری استان‌های قزوین، همدان، مرکزی و قم و پرسش و پاسخ و جمع بندی خواهد بود.


«بازدید، نظارت و ارزیابی پیشرفت برنامه‌ها و فعالیت‌های پژوهشی استان­‌ها با حضور میدانی در منطقه»، «بررسی و همفکری با همکاران در واحدهای مختلف به منظور شناسایی و رفع موانع پیشروی حرکت علمی و پژوهشی هر استان» و  «استفاده از ظرفیت پژوهشگاه برای تقویت ارتباط دانشگاه با صنایع و سازمان های محلی و منطقه‌ای» مهمترین اهداف نشست­‌های راهبری پژوهشی منطقه‌ای به‌شمار می‌رود.


انتهای پیام/4116/


انتهای پیام/

برچسب ها: بابک نگاهداری
ارسال نظر