صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۱ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸
با نمایش 2 اختراع صورت گرفت؛

درخشش دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات اختراعات کانادا و کرواسی با کسب 2 مدال

علیرضا ابراهیم‌زاده دانشجوی مهندسی پزشکی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برای دو اختراع خود در مسابقات اختراعات کشورهای کانادا و کرواسی دو مدال نقره و طلا کسب کرد.
کد خبر : 448219

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، علیرضا ابراهیم‌زاده دانشجوی مهندسی پزشکی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برای دو اختراع خود در مسابقات اختراعات کشورهای کانادا و کرواسی مدال‌های نقره و طلا کسب کرد.


اختراع نخست ابراهیم‌زاده در حوزه نوروفیدبک است و در قالب کلاهی خودتنظیم امواج مغزی در افراد دارای اختلالات روانی، افسردگی، بیش‌فعالی و کم‌توجهی استفاده می‌شود.


این کلاه تمام داده‌های مغز افراد بیمار را کسب و به سیستم مرکزی ارسال می‌کند و داده‌ها در این سیستم مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرد و پزشک می‌تواند با استفاده از نتایج تحلیل‌ها به درمان مریض بپردازد.


این اختراع در مسابقات Ican2019 کشور کانادا که با شرکت 50 کشور برگزار شد، مقام دوم را کسب کرد و مدال نقره مسابقات را به خود اختصاص داد.


اختراع دیگر این عضو باشگاه پژوهشگران واحد تبریز طراحی سیستم هوشمندی برای کنترل سیلندرهای اکسیژن مورد استفاده در حوزه پزشکی است. این سیستم با هدف جلوگیری از هیپوکسی در بیماران تنفسی طراحی شده و از طریق محاسبه زمان قابل‌استفاده از کپسول اکسیژن، هشدارهایی به مراقبان و بخش کنترل مرکزی این سیستم  ارسال می‌کند.


زمانی که اکسیژن کپسول به کمتر از 20 درصد رسید با این هشدار پرستار یا بیمار متوجه افت فشار کپسول شده و برای پیشگیری از هیپوکسی نسبت به تعویض کپسول اکسیژن اقدام می‌کنند؛ از مزایای این اختراع سهولت استفاده در اماکن از جمله منازل و بیمارستان‌ها، کاهش اثرات بهداشتی منفی بر روی بیمار و ارتقای کیفیت سلامت بیماران تنفسی عنوان شده است.


این اختراع مقام نخست مسابقات بین‌المللی اختراعات کشور کرواسی (دانشگاه زاگرب) را کسب و حائز مدال طلا شده است. از ابتدای سال 98 باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد تبریز اقدام به جذب 195 عضو جدید کرده  که تعداد 20 نفر از این اعضا به عنوان عضو استعداد درخشان و نخبه تعیین شده‌اند.


انتهای پیام/4078/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر