صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۳:۰۰ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸
نوریان در گفتگو با آنا:

شبکه‌های برون‌مرزی رسانه ملی سپر امنیتی کشور مقابل حملات رسانه‌ای استکبار باشد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: شبکه‌های برون مرزی رسانه ملی می‌توانند همچون سپر محکم امنیتی، حملات رسانه‌ای استکبار علیه کشور را دفع کنند.
کد خبر : 448208

اردشیر نوریان در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا،‌ درباره نقش‌آفرینی شبکه‌های برون مرزی جمهوری اسلامی ایران در شرایط حساس کنونی اظهار کرد: این شبکه‌ها می‌توانند همچون سپر محکم امنیتی، حملات رسانه‌ای را که استکبار علیه کشور ترتیب داده را دفع کنند.


وی افزود: مناسبات بین‌المللی همچون سیاست داخلی کشورها تحت تأثیر اهرم‌ها و عواملی قرار دارد که یکی از آن‌ها رسانه است. استکبار امروز با بهره‌گیری از امپراتوری رسانه‌ای افکار عمومی جهان را به سمت و سویی که خودش می‌خواهد سوق داده و افکار را براساس منافع خود شکل می‌دهد.


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: رسانه به‌عنوان یک رکن قدرت، مهم‌ترین کانال انتقال اخبار به مردم کشورها و بازیگران عرصه سیاست بین‌الملل است و این قابلیت را دارد که تصاویر مختلف از یک کشور و مردمانش به دنیا ارائه دهد.


نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویر خلاف واقعی که رسانه‌های غربی از ایران به دنیا ارائه می‌دهند، خاطرنشان کرد: در این میان، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران می‌تواند با بهره‌گیری از رسانه‌های برون مرزی و با برندسازی، هویت‌سازی و معرفی واقعیت‌های کشور امواج اسلام هراسی و ایران هراسی که غربی‌ها و به‌خصوص آمریکا علیه ایران راه انداخته‌اند را خنثی کند.


نوریان این کارکرد و نقش سازمان صداوسیما را بی‌بدیل خواند و تأکید کرد: مدیران رسانه ملی باید بر این قابلیت تمرکز خاص و ویژه داشته باشند.


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شبکه‌های برون مرزی با معرفی چهره واقعی ایران به لحاظ هویتی، فرهنگی و جاذبه‌های تاریخی و گردشگری می‌توانند علاوه بر ارائه تصویری درست از کشورمان به افکار عمومی دنیا، زمینه تعاملات فرهنگی و اقتصادی بیشتری را در عرصه بین المللی فراهم آورند.


وی شناخت کافی از نیاز مخاطبان را شرط اصلی ماندن در رقابت رسانه‌ای حال حاضر ذکر کرد و گفت: علاوه بر شناخت از مخاطب و نیازهایش، باید ظرفیت‌های فنی هم ایجاد و تأمین شود. حرکت یک رسانه بر اساس قواعد نظام بین‌الملل، انتقال به وقت و دقیق اخبار و ارائه تحلیل‌های درست و بدیع باعث می‌شود که از قافله عقب نماند.


 به باور نوریان، سازمان صدا و سیما در حوزه برون مرزی حتی از داخل کشور نیز موفق‌تر است.


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره حمایت‌های مجلس شورای اسلامی از سازمان صداوسیما توضیح داد: اگر انتظارات این چنینی از صداوسیما و معاونت برون مرزی داریم، باید حمایت‌ها و پشتیبانی‌های لازم را نیز اعمال کنیم. بودجه کارآمد می‌تواند به صدا و سیما کمک کند.


نوریان افزود: به شخصه مخاطب شبکه سحر به خصوص کانال بالکان آن هستم و برنامه‌های این شبکه‌ها را دنبال می‌کنم.


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

ارسال نظر