یادداشت //////
؟؟؟
- علم اسلامی نداریم، چطور حاکم و حکیم به این نتیجه رسیدهاند که نمیشود. این را تیتر بزنید. بعد از این طرف مثلاً رهبری دارد صحبت میکند آقا علوم اسلامی، علوم انسانی اسلامی، ما حتی در فیزیک هم اسلامی و غیراسلامی داریم. حالا یک فرصتی باشد اینجا بتوانیم صحبت کنیم من برای شما میگویم که اگر شما خداباور باشید یا خداباور نباشید، یکسری پارامترها در معادلات بههم میخورد.
مبنای فلسفی دکارت است؟
- مبنای فلسفی وقتی تغییر کند، بله، اینها باید تدوین شود. بحث دیگر این است که فعالیتهای علمی طب مکمل هم در ایران پوشش رسانهای داده نمیشود، یک همایش است که یک گوشه خفه میگذرد ولی کنگره بینالمللی سلولهای بنیادی فریاد زده میشود.
چون بیس غربی دارد.
- بله. اصلاً این موضوع خیلی بوی عامدانه میدهد. توهم توطئه نیست. وقتی کنار همدیگر میگذارید، مثل قضیه هستهای، چگونه سنگ انداختند تا نشود، نشود، نشود! هر چه دولتهای لیبرالتر میآیند جلو، مرتب این موضوع را خفهتر میکنند.
ذات لیبرالیسم این است که خودباوری را انکار میکند.
- حالا اگر رسانهای باشد، جایی باشد، ما استقبال میکنیم از اینکه بتواند اینها را بنویسد. با تکیه به اینکه ظرفیت حاکمیت این است که بتواند اینها را بسط داده و منتشر کند و کیفیت زندگی را بالا ببرد. قرار نیست حاکمیت را بکوبید. ما همه در بستر انقلاب حرکت میکنیم.
ما همهجوره پایه هستیم که از بستر آنا استفاده شود، به شرطی که همانطور که گفتید تمام حرفهایتان اویدنسبیس باشد. یعنی شما اگر میگویید آقا اسرائیل دارد کار میکند، فکت بیاور، عکس از سایت بیاور.
- اگر نباشد من اصلاً خودم قبول نمیکنم. علت اینکه واحدهای تبریز همکاری نکردند همین بود که دیگر ؟؟؟ صحبت نمیکردند.
این حرف منطفی است. شما مطلبهایتان که میرسد رفرنس داشته باشد.
- آقای خیراندیش سه ماه پیش به ما گفت من 800 نفر درمان کرده MS دارم با سند، الان سه ماه است که رفته اسنادش را بیاورد. خب اینطور نمیشود. اینجوری سنگ روی سنگ بند نمیشود. من هم الان ادعا میکنم ایدز را درمان کردم! سندی! مدرکی! ولی چیزکی هست. این چیزکی خیلی جدی است. بهحدی که ظرفیت اقتصادی بالا دارد، ظرفیت درمانی بالا دارد ولی خاموش حرکت میکند.
بعد ما تکست هم خیلی داریم. میراث عظیمی از تکست داریم در طب مکمل که از زمان ابوعلی سینا تا حکیم ؟؟؟ تبریزی یک هزار سال؟؟؟
- نشریه امریکن ژورنال آو ترنسلیشن آو مدیسین، علوم پزشکی ترجمانی آمریکا، این نشریه بارها به دوستان ما در سپاه ایمیل زده که اینها چون درس خواندههای آمریکا بودند قبل از اینکه سپاهی شوند، بارها ایمیل زدهاند که ما تمایل داریم که مرکز تحقیقات شما را چاپ کنیم و الان ما دسترسی داریم به اینکه تحقیقاتمان را، میگوید «خوشتر آن باشد که سرّ دلبران - گفته آید در حدیث دیگران»! امروز یک ژورنال پیدا کردم ؟؟؟ تب احتیاطی، 50 تا 60 درصد مقالاتش متعلق به اسرائیل بود مال دانشکده پزشکی حیفا بود. خیلی جالب است که ما الان در کشور یک بحرانی داریم، بحران اینکه آفتکشها و سمهایمان در حوزه کشاورزی جواب نمیدهد. همهاش اینجوری نیست که بگوییم علم پزشکی این پیشرفتها را کرده، چالشهای موجود با ظرفیتهای درونی قابل حل است اما کسی اینها را نمیبیند. اینها را باید نشانشان بدهیم. آمدند از سرکه استفاده کردند دیدند جوابش از سم سایبرمترین که در ایران جواب نمیدهد خیلی بهتر است. این را شما میتوانید جدی بپردازد به ظرفیت بومی، سرکه تولید کنید. پایاننامه دانشگاهی خانم دکتر اردکانی در این زمینه انجام شده.
کنترل شد؟
- من خودم بودم. میزد، میافتاد. سایبرمترین نیم ساعت بعد این کنهها جدا میشوند. بیش از 20 دقیقه اختلاف زمان دارد.
آن که تا 6 ماه هم در بدن دام باقی میماند.
- بله، دو سه هفته قبل از کشتار دام ...
یک سمی است که تنها سمی است که برای کشتن کنه گاوهای شیرده استفاده میشود، هیچ سم دیگری وجود ندارد و فقط همین است. وقتی آن را به گاو شیرده میزنند تا 6 ماه شیرش آلوده است.
- این است که رویکرد رسانهای نسبت به موضوع طب سنتی تا حالا رویکرد رسانهای علمگرا نبوده، همهاش دعوایی بود. اگر شما بیایید یک جریان رسانهای را راه بیندازید که بگوییم پزشکی نوین، آن چیزی که ما در دانشگاه میخوانیم، آنقدر هم که فکر میکنید بی نقص نیست، احتیاج دارد به مکمل؛ و کشور ایران به عنوان صاحب کرسی طب مکمل در سازمان ملل و در سازمان یونسکو، میراث غنی دارد، هیچ کاری رویش نمیشود ولی اسرائیل به شدت روی آن کار میکند و چین هم دارد به شدت روی آن کار میکنند و مجموع درآمدش از این راه، چندین برابر درآمد نفتی ما است. سال گذشته یعنی 2018 کشور آلمان 1.5 برابر درآمد نفتی ما فقط مفردات گیاهی فروخته. بعد سؤال این است الان 95 درصد زعفران دنیا در ایران تولید میشود ولی سهم ایران از بازار جهانی زعفران بین 3 تا 5 درصد است. میرود اسپانیا. فلهای میخرند. وقتی میرود آن طرف، میشود کرم، شامپو، دارو، ترکیبی دارد به نام کروسین که تبدیل به داروی ضد التهاب میشود. اینها دارد کار میشود، یعنی زمینه بحث اقتصادی دارد. ؟؟؟ طب مکملی که در نظر گرفتید و حسابش نکردید، یک منبع غنی اقتصادی بود، سرمایه ملی بود، دارد به باد میرود، بعد قسمت دردناکش این است که زعفران مال ماست، بیشترین مقالات زعفران مال آلمانیها و چینیها است. الان که آمدند خزانه ژنی ایران را بردند، مثل ماهی قزلآلای رنگینکمان که دیگر در ایران پیدا نمیشود و فقط در آمریکاست. بردند تمام شد. بردن بردنی که در بحثهای دیگر وجود دارد، در زمینه طب خیلی خاموش است. آمدند بردند تمام شد، دانشش را هم به اسم خودشان بومی کردند و تا چند سال آینده ما اصلاً نمیتوانیم ادعا کنیم که مثلاً سکنجهبین مال ایرانیها بود. چون در دنیا دیگر نمیتوانیم حرفی بزنیم. مقالهاش هست، داروش 0250 میشود، تمام میشود، روش درمانیاش تأیید میشود، بعد ابن سینا هم مثل مولانا که شده مال ترکیه، ابن سینا هم میشود مال اروپا. کاری ندارد که، یک مطالعات تاریخی انجام میدهند، بعد میگویند مثلاً در دانشکده لیون فرانسه در 1600 میلادی، کتاب ابن سینا از آن موقع داشته تدریس میشده، ایران هم بعد از انقلاب شروع کرده، خب مال کی بوده؟ مال فرانسه بوده! این فضاها مرده. اصلاً وجود ندارد. یک بحث مهم اقتصادی، بحث مهم علمی، یک بحث چالشبرانگیز را آوردند تبدیل کردند به یک دعوای بازاری صنفی خیلی لب حوضی و مثلاً بحث به اینجا کشیده شده که طب اسلامی نداریم، با اعتقادات مردم دارد بازی، این موضوع خیلی ابعاد گستردهتری دارد نسبت به اینکه بخواهد اینجوری با آن برخورد شود. بحث را خراب کردهاند. جایی نبود تا حالا ما رسانهای داشته باشیم که این بحثها را مطرح کند. حالا إنشاءالله امید است که از این به بعد با مجموعه آنا بتوانیم صحبت کنیم. زمینه پیگیری کردن در سطوح خیلی جدی را دارد. مثلاً دولت آقای احمدینژاد، خانم مرضیه وحید دستجردی و آقای کامران لنکرانی و بعد هم که آقای طریقت آمد که چند ماهی بود و رفت. هر سه موافق طب سنتی، معاونت طب سنتی تأسیس شد، بعد به یکباره معاونت طب سنتی در دوره آقای روحانی برچیده شد، تبدیل شد به یک دفتر که آقای خدادوست در آنجا مسئول است. رفتم بررسی کردم ببینم چه کسی دارد طب سنتی درس میدهد، جالب است طرف فوق تخصص بیهوشی است، دارد طب سنتی درس میدهد. اصلاً یک جریانی در کشور وجود دارد که هر چیزی اسلامی یا ایرانی اصیل است را خفه کند، غربیاش را بگوید گل است، باقیاش را بگوید خار است. این جریان باید لو داده شود. داوری اردکانی...
؟؟؟ مداومتش منجر به مریضیهای مختلفی برای ما میشود که حالا آنها هم از لابیها و شرکتهایی که دارند، مریضیها را همینجوری پخش میکنند. یعنی مریضی را پخش میکنند، بعد دارویش را خودشان میآورند توزیع میکنند. یک روندشان هم این است که در حوزه سلامت از نمک گرفته تا خیلی جاها دارند میگویند که یک انقطاع نسلی صورت ؟؟؟
- شما در جهرم دفتر دارید؟
نه، ما دفتر استانی نداریم.
- مثلاً در جهرم ایران یک معدن نمک وجود دارد همهاش دارد صادر میشود کشورهای دیگر، نمکش در ایران نمیماند. خیلی داریم. شما قسمت سلامت ندارید؟
در اجتماعی داریم.
- بحثی وجود دارد در پزشکی به نام تعارض منافع. تعارض منافع میگوید آن کسی که دارد تصمیم میگیرد، با آنی که باید جریمه شود، با آنی که جریمه میکند، همهاش یک نفر است. الان تعارض منافع کشور را بیچاره کرده است. نبود پرونده الکترونیکی سلامت بیمهها را فلج کرده است. اگر پرونده الکترونیکی سلامت باشد، 10 سال پیش تا حالا من هر قرصی خوردم، پیش هر پزشکی خوردم، با هر تعدادی از هر داروخانهای، معلوم است. چه کسی میخواهد بدزد؟ اینها را میشود مطالبه و حل کرد اگر ظرفیتش وجود دارد. یعنی فقط محدود به موضوع IS و طب سنتی نیست. حوزه سلامت خاموشترین حوزه و قابل پرداختترین حوزه است. کل بودجه سلامت مملکت، گردش مالیاش 150 هزار میلیارد ...
شما همین حوزه تعارض منافع گزارش بنویسد با مصاحبه...
- مصادیق تعارض منافع، لازم نیست آدم اسم ببرد که شرّ درست کند.
نه، شما مصادیق را بیاور، اصلاً نقص سیستم را بگو. بگو نقص سیستم اینجاست، اینجاست... دوتا مصاحبه هم بگذاریم وسطش که ارزش خبریاش برود بالاتر، قول میدهم در بالاترین اشل پرداختیمان، از ترجمه هم بالاتر است.
- این موضوع ابعاد خیلی بزرگی دارد فیلد سلامت. محدود به طب سنتی و علوم اسلامی نیست. شما اگر رویکرد مزاجمحور داشته باشید چه تأثیری روی آمار طلاق دارد، اصلاً یک بحث اجتماعی!
در این حوزه فعلاً ورود نمیکنیم.
- نه، میخواهم بگویم وجود دارد. ما در ایران گاید داخلی درمانی نداریم. الان بیماری سندرم روده تحریکپذیر IBS، انگلیس یک مطالعه انجام داد که 457 هزار نفر، به این نتیجه رسید که تشخیص این بیماری اشتباه است، یک چنین بیماری وجود ندارد. ما هنوز در بیمارستان داریم IBS تشخیص میدهیم. چرا به روز نمیشویم؟ تشخیصهایمان اشتباه است.
تشخیصهای غلط. مثلاً شخصی را شیمی درمانی میکنند که اصلاً نیازی به آن نبوده و باعث شده بمیرد.
- دو مرکز اطفال داریم، مرکز اطفال امام سه هفته پیش یک صحبتی داشتم با دوستان آنجا، تخت نداشتند. درخواست میکردند از پزشکانی که آنجا کار میکردند که شما در مطبتان فلانی را بستری کن. اصلاً اوضاع یک وضعی است!
انتهای پیام/