صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۰ - ۲۸ مهر ۱۳۹۴
محمد کیانوش‌راد:

امیدواریم در انتخابات نیز بر سر منافع ملی به اجماع برسیم/ انتظار برخورد منعطف و منطبق بر قانون از نهادهای برگزارکننده انتخابات داریم

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی گفت: دولت احمدی‌نژاد باعث شد که کشورهای دیگر در مورد برخورد با ایران به اجماع برسند؛ اما در مقابل، دولت آقای روحانی باعث شد این کشورها برای برداشتن فشارها از جمهوری اسلامی به اجماع برسند.
کد خبر : 44777

محمد کیانوش‌راد، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا درباره فرصت‌های سیاسی بعد از اجرای برجام اظهار کرد: این مرحله از توافق هسته‌ای تأثیرات کوتاه‌مدت و میان‌مدتی می‌تواند در عرصه داخلی و خارجی برای جمهوری اسلامی به دنبال داشته باشد.


اجماع بر سر یک منفعت ملی در موضوع هسته‌ای، تمرین و شاهدی برای موفقیت‌های بیشتر در عرصه روابط داخلی بین جناح‌های‌های سیاسی حول محور منافع ملی ایران است

وی ادامه داد:‌ اولین تأثیر داخلی اجرای توافق، دست‌یابی به نوعی از توافقات داخلی فراجناحی، حول مطالبات و ضرورت‌های ملی است.


این فعال سیاسی اصلاح‌طلب اضافه کرد: واقعیت آن است که اکثر طیف‌های سیاسی داخل ایران، فارغ از بحث‌های جناحی از به انجام رسیدن این توافق حمایت کردند و در این میان تنها بخش کوچکی از یک جناح افراطی بود که برای طرح خود، نیاز داشت که علیه اجرای برجام فضاسازی‌ کند.


کیانوش‌راد تصریح کرد: به این ترتیب اجماع بر سر یک منفعت ملی، تمرین و شاهدی برای موفقیت‌های بیشتر در عرصه روابط داخلی بین جناح‌های‌های سیاسی حول محور منافع ملی ایران است.


وی ادامه داد:‌ بر این اساس، انتظار است که این شیوه تداوم داشته باشد و در انتخابات پیش‌رو نیز شاهد برخورد منعطف و مطابق با قانون از سوی نهادهای برگزارکننده انتخابات باشیم.


این نماینده دوره ششم مجلس افزود: به لحاظ سیاست‌ خارجی نیز دست‌یابی به چنین توافقی در این سطح از هماهنگی‌ها میان ایران و کشورهای مهم دنیا، گویای پویایی، خلاقیت و فعالیت مستمر کارشناسانه و تخصصی تیم مذاکره‌کننده ایران بوده است و این می‌تواند مقدمه‌ای برای دفع ایران‌هراسی در جامعه بین‌المللی باشد.


کیانوش‌راد تأکید کرد: دولت احمدی‌نژاد باعث شد که کشورهای دیگر در مورد برخورد با ایران به اجماع برسند و در مقابل دولت آقای روحانی باعث شد که این کشورها برای برداشتن فشارها از جمهوری اسلامی به اجماع برسند. تفاوت دولت احمدی‌نژاد و دولت آقای روحانی، یک تفاوت 180 درجه است که کشور را از حالت نابود شدن به حالت بازسازی و آبادانی مجدد برگردانده است.


وی اظهار کرد: اگر دولت آقای روحانی بتواند با استفاده از فضای مناسب تعاملات بین‌المللی اقتصادی و رونق بخشیدن به بازار کسب‌وکار در جامعه ایران، زمینه کاهش فاصله طبقاتی را در جامعه ایران فراهم کند و در راه تقویت و گسترش بیشتر طبقه متوسط در جامعه ایران اقدام کند، می‌توان تأثیرات درازمدت و ماندگار این توافق مهم را در عرصه اقتصادی و در عرصه سیاسی داخلی به‌خوبی مشاهده کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر