تجاریسازی محصولات دانشبنیان حفظ نباتات
به گزارش حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پیمان صالحی معاون نوآوری و تجاریسازی فناوری معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری از اهمیت اجرای قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان در کشور گفت و افزود: حمایت از شرکتهای دانشبنیان راه رونق تولید در داخل است.
وی همچنین اظهار کرد: مدیریت و راهبری طرحهای فناورانه و اولویتدار با هدف تولید کالای دانشبنیان و فناورانه در حوزه مدیریت عوامل خسارتزای محصولات کشاورزی و فرآوردههای گیاهی در این معاونت دنبال میشود.
صالحی گفت: توسعه بازار و تجاریسازی محصولات فناورانه و دانشبنیان با کیفیت داخلی از طریق تخصیص سهم بازار اقتصاد کشاورزی به کالاهای دانشبنیان و فناورانه این حوزه از دیگر موضوعات مهم است.
وی با تأکید بر حمایت از بازارسازی برای محصولات و خدمات حوزه نباتات خاطرنشان کرد: مدیریت عوامل خسارتزای محصولات کشاورزی و فرآوردههای گیاهی در داخل و خارج و حمایت از ایجاد و توسعه شرکتهای دانشبنیان در این حوزه نیز حائز اهمیت است.
معاون نوآوری و تجاریسازی فناوری در ادامه عنوان کرد: معاونت علمی رسالت اجرای قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان را دارد و بر اساس این قانون بیش از 110 خدمت به این شرکتها ارائه میکند.
صالحی با بیان اینکه تولید باید توسط شرکتهای فناور و بخش خصوصی انجام شود، گفت: در کشورمان در برخی حوزهها دانشبنیانها از سالهای پیش ورود داشتهاند که میتوان به حوزه دارو و تجهیزات پزشکی اشاره کرد.
وی ادامه داد: تا چند سال پیش ما واردکننده دارو بودیم اما با این تلاش و همت در حال حاضر 98 درصد نیاز دارویی کشور با تولیدات داخلی رفع میشود.
معاون نوآوری و تجاریسازی فناوری همچنین حمایت از طرحهای کلان ملی را بهعنوان مکانیسم دیگر این معاونت در راستای رونق تولیدات فناورانه در کشور مطرح کرد و افزود: این طرحهای برای نخستین بار در کشور اجرا میشوند.
انتهای پیام/4133/پ
انتهای پیام/