صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۸ - ۰۵ آذر ۱۳۹۸
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر:

یک میلیون و 400 هزار نفر به‌صورت تفننی مواد مخدر مصرف می‌کنند/ عامل 55 درصد طلاق‌ها اعتیاد است

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در کشورمان 2 میلیون و 800 هزار نفر معتاد مستمر و یک میلیون و 400 هزار نفر معتاد تفننی داریم.
کد خبر : 446919

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از ستاد مبارزه با مواد مخدر، اسکندر مؤمنی در آیین مراسم آغاز فاز دوم توسعه عمرانی و فرهنگی آستان مقدس امامزادگان عینعلی(ع) و زینعلی(ع) ضمن تبریک هفته بسیج گفت: امروزه توسعه مراکز فرهنگی و مذهبی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.


وی با بیان اینکه در دنیای کنونی بسیاری از مفاهیم تغییر کرده است، تصریح کرد: امروزه نقش دولت و حاکمیت نسبت به گذشته در حال کمرنگ‌ شدن است، همچنین نقش گروه‌ها و دستگاه‌های غیردولتی رو به افزایش قرار دارد. متأسفانه امروزه آسیب‌های اجتماعی نیز رو به افزایش و نقش خانواده نسبت به گذشته در همه دنیا رو به تضعیف است.


دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: هر کدام از ما به‌عنوان عضوی از جامعه، باید در جهت توسعه مراکز فرهنگی و مذهبی تلاش کنیم؛ هیچ دولتی به تنهایی نمی‌تواند با شرایط و مشکلات موجود در جامعه مقابله و امنیت را ایجاد کند.


مومنی اعتیاد را یکی از آسیب‌های امروزی جامعه بشری برشمرد و گفت: 300 میلیون نفر در دنیا به بلیه عظیم اعتیاد مبتلا هستند، در کشورمان نیز 2 میلیون و 800 هزار نفر معتاد مستمر و یک میلیون و 400 هزار نفر معتاد تفننی به این آسیب دچار هستند. محققان برآورد کرده‌اند که بیش از 11 درصد تولید ناخالص ملی کشور به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم صرف مبارزه با مواد مخدر می‌شود.


وی مواد مخدر را بلیه‌ای بسیار عظیم برشمرد که خودش در رأس همه آسیب‌های کشور قرار دارد و گفت: امروز 70 درصد زندانیان مستقیم و غیر مستقیم با مواد مخدر مرتبط هستند و علت 55 درصد طلاق‌ها نیز اعتیاد به مواد مخدر است. تکنیک‌های درمانی متفاوتی برای درمان اعتیاد آزمایش و انجام و همچنین روش‌های مقابله‌ای بسیاری در برخی کشورها اجرایی شده است، به‌طور نمونه چند کشور مصرف برخی موادمخدر را قانونی آزاد کردند که با انتقاد سازمان ملل روبه‌رو شدند؛ سازمان ملل اعلام کرد که این آزاد کردن موادمخدر نه تنها موجب کاهش جمعیت معتادان آن کشورها نشده بلکه باعث افزایش تولید و مصرف موادمخدر نیز شده است که در نهایت نتیجه گرفتند هیچ راهی جز رجوع به معنویت و فرهنگ که همان پیشگیری از اعتیاد و اقدامات بازدارنده است، وجود ندارد.


دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد: باید مراکز فرهنگی و مذهبی ایجاد و توسعه یابند تا جوانان ما از طریق مصونیت و بازدارندگی درونی که در آنان ایجاد می‌شود؛ به سمت آسیب‌های اجتماعی نروند و به راحتی در قبال تعارف مواد مخدر از سوی همسالانش «نه» بگوید.


انتهای پیام/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر