صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۷ - ۰۴ آذر ۱۳۹۸
گزارش آنا از مراسم مبارزه با خشونت علیه زنان؛

وقتی یک مرد توسط همسرش کتک می‌خورد!/ اروپایی‌ها انسان‌ها را می‌کشند و شعار مبارزه با خشونت می‌دهند

جوامع غربی و آمریکایی‌ها در حالی ادعای مبارزه با خشونت علیه زنان و انسان‌ها را دارند که بیشترین خونریزی و کشتار مردم بی‌گناه در کشورهای اروپایی است.
کد خبر : 446723

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، همایش بررسی خشونت علیه زنان از دیدگاه اسلام با سخنرانی حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی عصر امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال برگزار شد.
این مراسم که به مناسبت ۲۵ نوامبر روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان توسط بسیج دانشجویی واحد تهران شمال برگزار شد، با استقبال بالای دانشجویان همراه بود.
پخش کلیپی از سخنرانی‌های امام خامنه‌ای درباره زنان و استفاده ابزاری از آنان توسط غربی‌ها یکی از بخش‌های این مراسم بود.
رحیم پور ازغدی در این مراسم گفت: زنان را در اروپا و جوامع غربی بیشتر از مناطق اسلامی کتک می‌زنند، در کشورهای توسعه یافته خشونت علیه زنان بیشتر از سایر کشورهاست. کشورهایی که ادعای مبارزه با خشونت علیه زنان دارند، بیشترین تجاوز جنسی و آزار زنان مربوط به این کشورهاست. طبق آمار جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان، از هر ۵ زن در آمریکا، به یک نفر تجاوز خشن شده است.
وی با اشاره به اینکه جوانان به جای دوست‌دختر و دوست‌پسر داشتن، با یکدیگر ازدواج کنند، ادامه می‌دهد: اگر دختر و پسر شرایط ازدواج دائم را ندارند، ازدواج موقت کنند و برای این ازدواج حتی می‌توانند حدودی برای یکدیگر در نظر بگیرند، مثلا فقط در حد سلام و علیک و دست دادن با هم، رابطه داشته باشند.
رحیم پورازغدی در خلال مراسم به ذکر خاطره‌ای جالب پرداخت. وی گفت: " مردی را در دادگاه خانواده دیدم که از کتک خوردن فراوان توسط همسرش شکایت کرده بود! جثه زن به دلیل ورزشکار بودن بالا بود و هنگامی که از شوهر خود عصبانی می‌شود، وی را کتک می‌زند و شوهرش به محض دفاع کردن باز کتک می‌خورد" این قسمت از صحبت‌های او موجب خنده حضار شد.
در ادامه به بررسی ادعاهای پوشالی غربی‌ها در خصوص زنان می‌پردازیم.
در همین کشورهای اروپایی که این همه مدعی دفاع از حقوق زنان هستند، زنان نه فقط حق رای نداشتند، بلکه حق مالکیت هم نداشتند. وقتی زن با همه موجودی و املاک خود ازدواج می‌کرد و به خانه شوهر می‌رفت، نه فقط جسم او در اختیار شوهر قرار می‌گرفت بلکه تمام اموال و دارایی‌های او که از پدرش به او رسیده بود، متعلق به شوهر می‌شد. این حقیقتی است که غربی‌ها نمی‌توانند آن را انکار کنند.


این افراط است و البته در مقابل آن تفریط نیز وجود دارد. ده‌ها سال است که فساد و بی بند و باری در غرب به وسیله آزادی زنان به راه افتاد و رواج پیدا کرد که حتی متفکران غربی را دچار وحشت کرد. امروز دلسوزان و انسان‌های خردمند در کشورهای غربی از آنچه پیش آمده است، متوحش و ناراحت هستند و نمی‌توانند جلوی آن را بگیرند.
در همین کشورهای غربی تا چند سال قبل زنانی که در مراکز آموزش عالی تحصیل می‌کردند حق نداشتند مدرک کتبی تحصیلات عالی خودشان را بگیرند! این روزها آمده‌اند و در مقابل جمهوری اسلامی مدعی حقوق زن شده‌اند.
نمونه‌های بسیاری از جنایت‌ غربی‌ها با ملت‌های مظلوم جلوی چشم همگان وجود دارد که هر انسان با انصافی نمی‌تواند آن‌ها را انکار کند. غربی‌ها از کمپانی‌های مواد خوراکی و دارویی برای اعمال فشار و سلطه خود استفاده کردند و کالاها و مواد ضروری حیات کودکان و زنان را به بدترین ابزار خشونت تبدیل کردند. سازندگان ابزار جنگی میان انسان‌های بی‌گناه جنگ راه انداختند تا سلاح‌های خود را به فروش برسانند و یا ویروس بیماری‌های انسانی و گیاهی را پخش کردند تا تولیدات دارویی آنان مصرف شود.
آمریکایی‌ها و غربی‌ها در حال حاضر با وجود خشونت‌هایی که کرده‌اند، از عدم خشونت دم می‌زنند و در برابر این همه بی‌فرهنگی، منطق و اخلاق انسانی را پیشنهاد می‌کنند که به معنای دور کردن نسل جوان از اصل مبارزه و شهادت طلبی است.
بنابراین باید در مقابل انواع تبلیغات غربی‌ها و نامگذاری ۲۵ نوامبر به نام روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان هوشیار بود و در کاربرد واژه‌های به ظاهر زیبا دقت کرد که در چه مورد به کار می‌رود و چه هدفی را دنبال می‌کند. این درحالی است کع برخلاف مرام و مسلک اروپایی‌ها، اسلام به صراحت با خشونت علیه زنان مخالف است. پیامبر(ص) می‌فرماید که عُنف و زورگویی و خشونت با بندگان خدا، بدترین کار است و با شرک به خدا برابر است.


گزارش از علیرضا محمدی


انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر