صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۴ - ۰۴ آذر ۱۳۹۸
در همایش بررسی خشونت علیه زنان از دیدگاه اسلام مطرح شد؛

رحیم‌پور ازغدی: آمریکا پرچمدار خشونت علیه زنان است/ نفی صریح خشونت علیه زنان در اسلام

عضوشورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: آمریکا پرچمدار خشونت علیه زنان بوده و از هر ۵ دختر دانشجو در آمریکا یک تا دو نفر در دانشگاه مورد تجاوز قرار می‌گیرند و این در حالی است که ۹۰ درصد از تجاوزها به پلیس گزارش نمی‌شود!
کد خبر : 446685

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حسن رحیم‌پور ازغدی در همایش بررسی خشونت علیه زنان از دیدگاه اسلام که عصر امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال به مناسبت ۲۵ نوامبر روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان برگزار شد، اظهار کرد: در قرآن و روایات دینی درباره خشونت علیه انسان و به خصوص زنان مطالب مختلفی آمده است؛ اگر شخصی، یک نفر را کتک بزند دیه دارد، حتی به حیوانات کسی حق ندارد کتک بزند و فحش بدهد.
وی افزود: ما به انسانی نیاز داریم که از گرسنه بودن یک سگ ناراحت شود، افراد نه تنها باید به مهربانی با یکدیگر رفتار کنند بلکه با حیوانات نیز باید با مهربانی رفتار کرد. در روایات داریم که چاقو را جلوی حیوان تیز نکنید و تشنه ذبح نشود. اسلام نه تنها با خشونت علیه انسان‌ها مخالف است بلکه با خشونت علیه حیوانات نیز مخالف است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: زنان را در اروپا و جوامع غربی بیشتر از مناطق اسلامی کتک می‌زنند، در کشورهای توسعه یافته خشونت علیه زنان بیشتر از سایر کشورها است. کشورهایی که ادعای مبارزه با خشونت علیه زنان دارند، بیشترین تجاوز جنسی و آزار زنان مربوط به این کشورها است. طبق آمار جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان، از هر ۵ زن در آمریکا، به یک نفر تجاوز خشن شده است.
رحیم‌پور ازغدی عنوان کرد: ۳۰ درصد تجاوزهای خشن در آمریکا مربوط به کودکان است و ۸۰ درصد تجاوز به خانم‌ها، مربوط به کسانی است که شخص مورد تجاوز قرار گرفته را می‌شناسند. بسیاری از خشونت‌های علیه زنان در کشورهای مدرن اتفاق می‌افتد. از هر ۵ دختر دانشجو در آمریکا یک تا دو نفر در دانشگاه مورد تجاوز قرار گرفته‌اند و این در حالی است که ۹۰ درصد از تجاوزها به پلیس گزارش نمی‌شود! در واقع آماری که داده شده فقط مربوط به ۱۰ درصد از افراد است و این فاجعه‌ای برای آمریکا محسوب می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: طبق آمار، در آمریکا به خاطر خشونت علیه زنان در خیابان‌ها و ادارات، سالی ۸ میلیون روز کاری به ادارات آمریکا صدمه وارد می‌شود، چون این زنان در محیط کار دیگر حاضر نمی‌شوند و یا از نظر روحی و روانی کارایی لازم را ندارند. عده‌ای سرمایه‌دار چند صد میلیون نفر از زنان را از سراسر دنیا قاچاق جنسی می‌کنند.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه اسلام، خشونت علیه انسان را در حد شرک به خدا می‌داند، گفت: روایات بسیاری داریم که خشونت علیه بندگان خدا را ممنوع کرده است. همچنین خشونت کلامی مانند غیبت کردن از نظر قرآن حرام است و شخص غیبت کننده مانند کسی است که گوشت برادر مرده خود را می‌خورد. در اسلام بدترین حلال، طلاق است اما وقتی یک زن و شوهر واقعا نمی‌توانند با هم بسازند طلاق می‌گیرند و این کار موجب جلوگیری از خشونت می‌شود.
رحیم‌پور ازغدی بیان کرد: در روایات دینی به مردها سفارش شده که با همسر خود با مهربانی رفتار کنید و به او عبارت دوستت دارم را بگویید. اسلام با خشونت علیه زنان به صراحت مخالف است و تاکید کرده که زن و شوهر باید به یکدیگر دوستی، عشق و دلسوزی بورزند. پیامبر اکرم(ص) می‌فرماید که مرد باید برای همسر و خانواده خود بهتر باشد و من از همه شما شادتر و مودب‌تر هستم.
وی ادامه داد: امیرالمومنین علی(ع)، حضرت زهرا(س) را با عبارت فدایت شوم صدا می‌کردند و این بزرگواران الگوی ما هستند. آزار زنان و خشونت علیه آنان برخلاف شرع مقدس بوده و اگر مرد مسلمانی این کار را انجام می‌دهد باید ترک کند. حدیث داریم که هرکس همسر خود را سیلی بزند عذاب جهنمی در انتظار اوست.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد: اگر مردی، زن خود را وادار کند که در خیابان آرایش کند در واقع خشونت علیه زن است. اگر زن و شوهر در منزل، خود را از همه لحاظ تامین کنند دیگر شاهد متلک‌های جنسی و زشت در جامعه نیستیم. کسی حق ندارد که به زنان در جامعه توهین جنسی کند و او را بدکاره خطاب قرار دهد؛ قرآن با خشونت کلامی مخالف است و به دنبال نفی خشونت علیه زنان است.
رحیم‌پور ازغدی خاطرنشان کرد: بزرگترین ظلم به کودک، به دنیا آمدن او به صورت نامشروع در جوامع غربی است. در غرب، برخی فرزندان دچار بحران هویت هستند و پدر خود را نمی‌شناسند. همچنین در ایران قبل از اسلام، خشونت علیه زنان بوده و این خیانت و خشونت است که زنان اسیر یک پادشاه شوند.
وی عنوان کرد: در ایران قبل از اسلام، برای زنانی که رابطه نامشروع جنسی داشتند، طبق قانون کشور مجازات‌های سنگین در نظر می‌گرفتند. همچنین در ایران قبل از اسلام، زنی که در برابر شوهر تمکین نمی‌کرد را مجازات می‌کردند و آن زن باید با زبان خود اجاق گاز را می‌لیسید و دست خود را در آتش می‌سوزاند و اگر زنی به شوهر خود دشمنام می‌داد، زبانش را به سمت گردن می‌کشیدند، دست او را می‌سوزاندند و میخ در چشم او می‌کردند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: اروپایی‌ها بیشترین خشونت و جنایت را علیه انسان‌ها کردند. همچنین آمریکایی‌ها خشونت و تجاوز را به عادت زندگی خود تبدیل کرده‌اند. این در حالی است که در حال حاضر آمریکا و اروپایی‌ها ادعای مبارزه با خشونت علیه انسان‌ها را دارند! شعار حقوق بشر می‌دهند و صدها جنگ به راه می‌اندازند! با گستاخی روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان را نامگذاری کردند، در صورتی که مبانی مدعیان نامگذاری چنین روزی، صحیح نیست و خودشان هزاران نفر را در دنیا کشته‌اند.
رحیم‌پور ازغدی بیان کرد: خداوند از طریق بدن زن، انسان را خلق می‌کند و این بستر باید پاک باشد و نباید آلوده به رابطه نامشروع باشد. زن در اسلام قداست دارد و خشونت علیه او به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
وی خاطرنشان کرد: اگر مرد از همسر خود درخواست جنسی داشته باشد و زن تمکین نکند، ممکن است مرد عصبی و خشن شود و این باعث خشونت علیه زن می‌شود. در واقع زن باید به درخواست شوهر خود تمکین کند و با این کار از خشونت احتمالی مرد جلوگیری کند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: به طور کلی با چند همسری مخالف هستم. چند همسری برای مردان شرایط خاصی دارد و آیه قرآن گفته است اگر مرد می‌ترسد که با ازدواج مجدد به زن اولش ظلم شود فقط باید یک زن داشته باشد.
رحیم‌پور ازغدی با اشاره به اینکه جوانان به جای دوست‌دختر و دوست‌پسر داشتن، با یکدیگر ازدواج کنند، خاطرنشان کرد: اگر دختر و پسر شرایط ازدواج دائم را ندارند، ازدواج موقت کنند و برای این ازدواج حتی می‌توانند حدودی برای یکدیگر در نظر بگیرند، مثلا فقط در حد سلام و علیک و دست دادن با هم، رابطه داشته باشند.


این برنامه به  همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال به مناسبت روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان برگزار شد.


انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر