صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
یادداشت | علیرضا دباغ*

تهدید ترامپ و محک اهالی فرهنگ

با توجه به توئیت دونالد ترامپ باید گفت وظیفه اهالی فرهنگ سنگین‌تر است و باید بهای بیشتری برای اعتلای نام ایران پرداخت.
کد خبر : 446441

 به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا که پس از شهادت سپهبد قاسم سلیمانی در موضعی گستاخانه این اقدام را حرکتی برای پیشگیری از وقع جنگ در منطقه دانسته بود،این بار در یک توئیت، وقیحانه از حمله به نقاط استراتژیک نظامی، اقتصادی و فرهنگی ایران خبر داد. موضعی که بلافاصله با واکنش‌های مختلفی در داخل و خارج از کشور همراه شد.


در همین ارتباط، علیرضا دباغ کارشناس رسانه و دکترای فرهنگ و ارتباطات از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز در یادداشتی به این موضوع پرداخته است، که در ادامه قابل مشاهده است.




 توئیت دونالد ترامپ در پنجمین  روز سال نو مسیحی 2020 اعلان جنگ علیه فرهنگ ایرانی چیزی نیست که بتوان ساده از کنارش گذشت. او اعلام کرده است در صورت عملیات انتقامی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به ترور شهید حاج قاسم سلیمانی، 52 نقطه استراتژیک ایران اعم از نظامی، اقتصادی و فرهنگی را مورد حمله قرار خواهد داد.


به نظر می‌رسد از این پس روابط ایران و آمریکا را باید به دو دوره قبل و بعد از ترور شهید قاسم سلیمانی تقسیم کرد. چرا که تحولات بزرگی در راه است. بی‌پرده می‌گویم، برای میراث فرهنگی ایران نگرانم. ترامپ با خروج از سازمان فرهنگی ملل متحد، «یونسکو» نشان داد هیچ تعلقی به فرهنگ ملل ندارد.


قرار دادن لفظ فرهنگی در کنار تهدید حمله به اماکن استراتژیک شناسایی شده برای حمله به ایران، محک خوبی برای کسانی است که به نام ایران حساس هستند و از جمعه تاکنون با کامنت‌های خود در اینستاگرام و سایر صفحات مجازی به سوگواران حاج قاسم سلیمانی انگ خیانت و مزدوری زده‌اند. البته وقتی مدعیان آزادی بیان صاحب اثر «کلیدر» و «کلنل» را چنان نواخته‌اند که حتی برادرش زبان به دشنام استاد محمود دولت‌آبادی گشوده است، وظیفه اهالی فرهنگ سنگین‌تر می‌شود و باید بهای بیشتری برای اعتلای نام ایران پرداخت.


مثل روز روشن است که ترامپ با خوشحالی این عده از افراد در قبال به شهادت رسیدن سرباز وطنشان، مغرور شده است، آنچنان که چشمانش را بر حضور میلیونی مردم عراق و ایران در مراسم تشییع و تجلیل شهدای اخیر بسته است.


اشتباه نکنید؛ ما شاید هنوز منتقد برخی سیاست‌های داخلی در زمینه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی و اجتماعی باشیم، لکن در برابر تهدید خارجی و دست‌اندازی به اسطوره‌های معاصر و میراث فرهنگی و باستانی خویش باهیچ‌کس شوخی نخواهیم داشت. حاج قاسم سلیمانی و تخت جمشید و حافظیه خط قرمز ما بوده و هستند.


* کارشناس رسانه


انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر