صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۵:۳۹ - ۰۴ آذر ۱۳۹۸
آنا گزارش می‌دهد؛

تاثیر فناوری شبیه ساز رانندگی در افزایش مهارت رانندگان

یکی از اثرگذارترین تکنولوژی‌های مورد استفاده در کنترل و کاهش تصادفات و ارتقاء سطح رانندگی در افرادی که به‌تازگی گواهینامه دریافت کرده‌اند، فناوری شبیه ساز رانندگی است.
کد خبر : 446317

به گزارش خبرنگار علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، طبق تحقیقات به‌عمل آمده یکی از اثرگذارترین تکنولوژی‌های  مورد استفاده در کنترل و کاهش تصادفات و ارتقاء سطح رانندگی در افرادی که به‌تازگی گواهینامه دریافت کرده‌اند، فناوری شبیه ساز رانندگی است.


این فناوری به صورت واقعیت مجازی و شبیه ساز با بدنه کامل خودرو در حوزه آموزش و فرهنگ رانندگی پا به عرصه گذاشته است. فناوری واقعیت مجازی از چندین سال قبل با ورود عینک‌های واقعیت مجازی توانسته مقداری از این مهارت و تجربه و غلبه به ترس از رانندگی را به مخاطب القاء کند ولی این فناوری نتوانست به طور کامل و موثر تجربه یک رانندگی ایمن و کسب مهارت در رانندگی را به مخاطب منتقل کند.


نحوی کارشناس شبیه ساز رانندگی در گفتگو با خبرنگار آنا، درخصوص این تکنولوژی گفت:‌ سیمیلاتور یا شبیه ساز رانندگی وسیله‌ای‌ است که فرد در محیط‌های شبیه سازی شده جاده و خیابان و محیط‌های رانندگی، به صورت مجازی در آن قرار گرفته و با استفاده از فرمان و پدال و تمام قطعات خودرو واقعی می‌تواند به رانندگی مشغول شود. 


وی در خصوص علت عدم گسترش این فناوری عنوان کرد: این فناوری در حدود 20 سال است که وارد جامعه شده ولی به‌علت عدم اطلاع رسانی و آگاهی لازم، در جامعه نتوانسته جای خود را در میان دیگر تکنولوژی‌ها پیدا کند. با این حال در یکی دو سال گذشته توانسته توجه چندین نهاد را به خود جلب کند. برای مثال در سال اخیر دانشگاه خواجه نصیر با همکاری و مشارکت پلیس راهنمایی و رانندگی اقدام به آموزش تئوری و عملی توسط شبیه ساز رانندگی برای کلیه رانندگان دوره جدید خطوط اتوبوسرانی، کرده است.


کارشناس شبیه ساز رانندگی افزود: این دستگاه امکانی را فراهم می‌کند تا افرادی که ترس و استرس رانندگی در سطح شهر را دارند بتوانند پس از چند جلسه رانندگی، بر ترس و استرس خود غلبه کنند.


نحوی گفت: استفاده از این تکنولوژی با توجه به اینکه شبیه ساز رانندگی، ایمن و بی‌خطر می‌باشد امکان تجربه لحظات خطرناک را به مخاطبان می‌دهد و این تجربه باعث رویارویی در زمان واقعیت و تسلط کامل بر رانندگی می‌شود. استفاده از این وسیله می‌تواند در خلق لحظات واقعی در ذهن رانندگانی که استرس از تصادف احتمالی را دارند، موثر واقع شود.


انتهای پیام/4133


انتهای پیام/

برچسب ها: واقعیت مجازی
ارسال نظر