صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۱ - ۰۶ آذر ۱۳۹۸
آنا گزارش می‌دهد؛

پافشاری دانشگاه‌های دولتی برای جذب دانشجو در رشته‌های کم‌متقاضی

رشته‌های ارائه‌شده در مرحله تکمیل ظرفیت دانشگاه‌های دولتی نشان می‌دهد که ظرفیت رشته‌های بدون‌آزمون این دانشگاه‌ها خالی مانده است و علت آن وجود رشته‌های کم‌متقاضی است.
کد خبر : 445765

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ثبت‌نام در مرحله تکمیل ظرفیت دوره کارشناسی بدون‌آزمون دانشگاه‌های دولتی آغاز شده است و دانشگاه‌های دولتی هم در این مرحله تعدادی کدرشته ارائه کرده‌اند که همانند مرحله اصلی ثبت‌نام رشته‌هایی که کم‌اقبال هستند ارائه شده است.


محتویات دفترچه راهنمای انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت نشان می‌دهد که در گروه علوم ریاضی رشته‌هایی نظیر مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران، مهندسی معدن، آمار، آمار و سنجش آموزشی، ریاضیات و کاربردها، کاردانی علمی کاربردی برق قدرت، کاردانی فنی عمران، شیمی محض، علوم مهندسی، مهندسی ماشین‌های صنایع غذایی، مهندسی مکانیک بیوسیستم (کشاورزی)، مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی، کاردانی تکنولوژی ماشین‌های کشاورزی، کاردانی تکنولوژی آبیاری، کاردانی تکنولوژی تولیدات دامی، علوم و مهندسی آب، فیزیک و فیزیک مهندسی ارائه شده است.




بیشتر بخوانید:


آیا وزارت علوم بر تکمیل ظرفیت غیرانتفاعی‌ها نظارتی دارد؟/ جایگاه مبهم مؤسسات غیرانتفاعی در نظام آموزش‌عالی


تجمیع مؤسسات غیرانتفاعی از وعده تا عمل/ حضور استاد تمام وقت دانشگاه دولتی در مؤسسه غیرانتفاعی!




همچنین بررسی‌ها حاکی از این است که در گروه علوم تجربی رشته‌های زمین شناسی، علوم دامی، علوم و مهندسی باغبانی، علوم و مهندسی خاک، مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی، زمین شناسی، مهندسی فضای سبز، علوم و مهندسی جنگل، علوم و مهندسی صنایع غذایی (کشاورزی)، گیاه‌پزشکی، مهندسی طبیعت، کاردانی تکنولوژی تولیدات دامی، علوم و مهندسی شیلات، زیست شناسی گیاهی، شیمی کاربردی، اقتصاد کشاورزی، مهندسی انرژی، ترویج و آموزش کشاورزی پایدار و مهندسی صنایع چوب و فرآورده‌های سلولزی در نظر گرفته شده است.


در گروه‌های علوم انسانی، هنر و زبان‌های خارجی نیز رشته‌های حقوق، گردشگری، علوم قرآن و حدیث، علوم ورزشی، مترجمی زبان انگلیسی و جغرافیا، فرش، باستان‌شناسی، هنر اسلامی، زبان و ادبیات انگلیسی، زبان روسی نیز ارائه شده است.


این رشته‌ها همان رشته‌هایی هستند که در مرحله اول ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون دوره کارشناسی در برخی از دانشگاه‌های دولتی ارائه شده بود و همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد، مورد اقبال داوطلبان قرار نگرفت. به نظر می‌رسد که باید برای رسیدن به هدف، حذف کنکور رشته‌های کاربردی‌تر نیز ارائه شود تا داوطلبان کنکور سراسری دنبال پذیرش در این رشته‌ها نیز باشند.


انتهای پیام/4040/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر