صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۰ - ۲۸ آبان ۱۳۹۸

«برایان هوک» طرح امنیتی آمریکا علیه ایران را افشا کرد / اشک تمساح واشنگتن برای آشوبگران

رئیس گروه اقدام علیه ایران طی مصاحبه‌ای از توطئه امنیتی کاخ سفید که دو گام آن را طی ماه‌های گذشته در منطقه برداشته بود، رونمایی کرد؛ طرحی که با حمایت مقامات آمریکایی از آشوبگران همراه بود.
کد خبر : 445716

 


گروه بین‌الملل خبرگزاری آناحسین ارجلو؛‌ مسئولین کاخ سفید که طی بیش از ۴ دهه مخاصمه و هماوردی با ابرقدرت غرب آسیا طرفی جز فضاحت و شکست نبسته‌اند و کمیت «راهبرد فشار حداکثری» آن‌ها بیش از هر زمان دیگری لنگ شده، از آشوب‌های اخیر به وجد آمده و ژست حمایت از معترضان را گرفته‌اند. در پیشانی هواخواهی واشنگتن از ناآرامی‌ها، توئیت‌ها و اظهارات مقامات برجسته آمریکایی ازجمله «مایک پمپئو»، وزیر امور خارجه این کشور، «برایان هوک»، رئیس گروه اقدام علیه ایران، «مورگان اورتاگوس»، سخنگوی دستگاه دیپلماسی آمریکا، «لن کودوروسکی» مشاور ارشد امور عمومی وزارت خارجه کاخ سفید و نیز کشورهای عضو تروئیکای اروپایی (فرانسه و آلمان)‌ به چشم می‌خورد.


پمپئو، دو شب پیش با انتشار توئیتی کوتاه نوشت: «همان‌گونه که حدود یک سال و نیم پیش به مردم ایران گفتم: ایالات‌متحده با شماست.» وی روز شنبه در توئیت دیگری نوشت که آمریکا صدای مردم ایران را شنیده و از آن‌ها حمایت می‌کند. «مورگان اورتاگوس»، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز زبان به انتقاد از قطع شدن اینترنت در کشورمان گشود و مدعی شد که آمریکا همواره در کنار مردم ایران قرار دارد. «لن کودوروسکی» مشاور ارشد امور عمومی وزارت خارجه آمریکا هم در مداخله‌ای بی‌پرده در امور داخلی کشورمان از آشوبگران خواست ویدیوهایی از آشوب‌ها را در صفحه توئیتری وی منتشر کنند.



مایک پمپئو - وزیر خارجه آمریکا


دست چدنی آمریکا در فتنه 88


این اولین بار نیست که یانکی‌ها و هم‌پیمانانش از ناآرامی‌ها در ایران حمایت می‌کنند. «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور مؤدب و دموکرات پیشین آمریکا یک سال پیش از فتنه مخملی سال ۸۸، نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب اسلامی ارسال کرد و مدعی شد که جمهوری اسلامی را به‌عنوان یک قدرت منطقه‌ای به رسمیت می‌شناسد؛ اما ۱۰ سال پیش، در جریان فتنه عبری، عربی، غربی دستکش مخملی را درآورد و دست چدنی خود را در حمایت تمام‌قد از فتنه گران نشان داد. اوباما در مصاحبه‌ای تلویزیونی رسماً نام یکی از سران فتنه را بر زبان آورد، رژیم صهیونیستی از اوباش آشوبگر به‌عنوان «سرمایه‌های اسرائیل» یاد کرد و اتحادیه اروپا نیز آشکارا از آن‌ها جانب‌داری نمود.


نکته طنز ماجرا اینجاست که فرانسه روز گذشته مدعی «احترام ایران به آزادی بیان و حق اعتراضات مسالمت‌آمیز» شد، حال‌آنکه پلیس ضد شورش این کشور کارنامه سیاهی در برخورد قهرآمیز با جلیقه زردها داشته است. طبق آماری که سازمان‌های رسمی فرانسوی منتشر کرده‌اند، تا فوریه ۲۰۱۹ بیش از ۸ هزار معترض به سیاست‌های سرمایه‌داری کاخ الیزه بازداشت شده و ۱۰ جلیقه زرد نیز در جریان اعتراضات کشته‌شده‌اند. نقص عضو معترضین و آمارهای غیررسمی که از اعداد و ارقام ارائه‌شده توسط پلیس فرانسه قاعدتاً بیشتر است، نشان می‌دهد که مسئولین فرانسه نقش رطب‌خورده‌ای را ایفا می‌کنند که می‌خواهد منع رطب کنند! دولت آلمان نیز از اغتشاشات و ناآرامی‌ها در ایران حمایت کرد و از کشورمان خواست به آنچه آن را «خواسته‌های قانونی معترضان» خوانده، احترام بگذارد. اروپای به‌اصطلاح متمدن اما توضیح نداده که جمهوری اسلامی چه مخالفتی با خواسته‌های «مشروع» معترضین داشته و با کدام اعتراض قانونی و مسالمت‌آمیز برخورد کرده است. گویا این دأب آمریکا و اروپاست که آشوب و اغتشاش را به‌حساب مطالبه عمومی بگذارند و اقدامات امنیتی پیاده‌نظام خود در داخل را «اعتراض مسالمت‌آمیز» جلوه دهند!!



سرکوب اعتراضات جلیقه زردها توسط پلیس فرانسه


مثنوی هفتاد من کاغذ آمریکایی درباره حمایت از مردم ایران!


چنانچه بخواهیم به وجه حمایت‌گرانه آمریکا از مردم ایران بپردازیم و اشک تمساح آن‌ها را در این خصوص واکاوی کنیم، حرف برای گفتن بسیار است و مثنوی هفتاد من کاغذ خواهد شد. یک نمونه از این حمایت‌ها، «تحریم» و «راهبرد فشار حداکثری» علیه ایران است. تفسیر شگرف گروه راهبردنویس ترامپ از تحریم‌ها این است که این تدابیر برای کمک و حمایت از مردم ایران اتخاذشده اما گویا فراموش کرده‌اند که حاکمیت، مشروعیت خود را از مردم گرفته، ملت همیشه پای‌کار آرمان‌های نظام بوده و بر این اساس، حائل و حاجزی میان مردم و نظام وجود ندارد؛ بگذریم از اینکه در مقاطعی، نفوذی‌های مسئول‌نما کوشیدند نظام را ساقط کنند ولی مردم با تمام قوا به میدان آمده و مانع از تحقق این توطئه شدند. به بیان گویاتر، ایران اسلامی، اعتبار و وجاهت خود را از اعتماد مردم وام گرفته و هیچ کنش و واکنش خارجی وجود ندارد مگر آنکه منافع و مضار آن مستقیماً متوجه مردم می‌شود. ازاین‌رو، تحریم حاکمیت، اثر مستقیم بر اقتصاد و معیشت مردم دارد و این قسم از تروریسم آمریکایی – برخلاف آنچه ادعا می‌کنند – نه برای کمک به آن‌ها بلکه برای قرار دادن مردم در برابر نظام و دستیابی به هدف تغییر حاکمیت یا حداقل، تغییر محاسبات نظام اسلامی در دستور کار قرارگرفته است.


اخلال در خرید بالگردهای امدادی برای عملیات امداد و نجات در استان‌های سیل‌زده و بلوکه کردن کمک‌های مالی ایرانی‌های خارج از کشور به سیل‌زدگان، مصادیقی از حمایت آمریکا از مردم ایران به شمار می‌رود! کدخدا اوج حمایت خود از ملت ایران را زمانی رو کرد که واردات دارو از سوی شرکت‌های ایرانی را به ارائه اطلاعات دقیق و جزئی و اخذ تعهدنامه از واردکنندگان منوط کرد. این رویکرد، حتی صدای نهادهای حقوق بشری که بعضاً استانداردهای دوگانه دارند را نیز درآورد. دیده‌بان حقوق بشر حدود سه هفته پیش در یک گزارش ۴۷ صفحه‌ای درباره آثار تحریم‌های ضد ایرانی آمریکا علیه ایران هشدار داد و نوشت: «تحریم‌های وسیع بر روی تراکنش‌های مالی که با گفتمان تهاجمی از سوی مقامات آمریکایی همراه شده، توانایی نهادهای ایران برای تأمین اعتبار واردات کالاهای بشردوستانه ازجمله داروهای حیاتی و واردات تجهیزات پزشکی را با محدودیت مواجه کرده است.»


تحریم اقتصادی، تهدید امنیتی/ گام سوم آشوب سازی در ایران، پس از عراق و لبنان


از سوی دیگر، حیطه تحریم‌های آمریکا – بخوانید حمایت واشنگتن از مردم! – تنها به حوزه اقتصاد و معیشت منحصر نمی‌شود، بلکه سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا، همواره در ایجاد اخلال و ناامنی در کشورمان پیشتاز بوده‌اند. حمایت از گروهک‌های تجزیه‌طلب در دهه ۶۰، پشتیبانی مالی و اطلاعاتی از فتنه گران سال ۸۸، تأمین همه‌جانبه گروهک تروریستی «جند الشیطان» به سرکردگی ریگی معدوم، جانب‌داری آشکار از اغتشاشگران و فرقه دراویش در آشوب‌های زمستان ۹۶ و مواردی ازاین‌دست، نشان می‌دهد که کاخ سفید نه‌تنها معیشت بلکه امنیت مردم را نیز نشانه گرفته و در زمره خبیث‌ترین دشمنان ملت ایران قرار دارد.



برایان هوک - رئیس گروه اقدام علیه ایران


دم خروس هواداری آمریکا از آشوب‌های امنیتی زمانی بیرون می‌افتد که نیم‌نگاهی به اظهارات شب گذشته «برایان هوک»، رئیس گروه اقدام علیه ایران داشته باشیم. او به شکلی رسوا، آشوب‌های عراق و ناآرامی‌های لبنان را به نارضایتی مردم این کشورها از سیاست‌های ایران ارتباط داد و گفت: «مردم عراق خواستار پایان یافتن تسلط ایران بر کشورشان هستند...ایران اکنون بهای توطئه‌پردازی علیه دیگر کشورها را می‌پردازد و تظاهرات عراق و لبنان نشان داد که سیاست رژیم ایران در صدور انقلاب رد شده است».



برایان هوک بدون اینکه توضیح دهد چرا هنگام صحبت از اغتشاشات ایران، از آشوب‌های عراق و لبنان سخن به میان آورده و به‌این‌ترتیب، ارتباط این مثلث با اتاق بیضی کاخ سفید را فریاد زده، تصریح کرد: «ایران باید حمایت از گروه‌های مقاومت منطقه‌ای را قطع کند.»



این سخنان اتفاقی نیست و ثابت می‌کند که واشنگتن از مدت‌ها پیش برای قطع کردن کریدور تهران، بغداد، بیروت که به مدیترانه و مرزهای رژیم صهیونیستی منتهی می‌شود، برنامه داشته و آشوب‌های اخیر، بخشی از پازل آمریکا برای ناامن کردن ایران به‌منظور محدود کردن نفوذ منطقه‌ای جمهوری اسلامی محسوب می‌شود. این جدول وقتی کامل می‌شود که هم‌زمان، سرکرده گروهک تروریستی منافقین، ربع پهلوی و تفاله‌هایش از اوباشی که نظم عمومی و آرامش مردم را مختل کرده‌اند، آشکارا حمایت کردند.


و بالاخره اینکه جمهوری اسلامی به تعبیر رهبر حکیم انقلاب، زمانی که نهالی نورس بود، در برابر تندبادها مقاومت کرد و حالا که به درختی تناور تبدیل‌شده، تقلا و تلاش برای ساقط کردن آن، محکوم به شکست است و سعی بدخواهان این مرزوبوم، تعبیری جز پنجه کشیدن به روی آفتاب ندارد.


انتهای پیام/4106/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر